Hebibović treba dole, ne igra deceniju već.Zukanovic je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:02Saric, F.Hodzic i Islamovic dobi ce svoje prve cijene. ostale igraci ostaju isti. sto 90% igraca dobili 26.06 cijenu. Milicevic dobio 08.04 zato mogu sada. ima jos kod nas jedino Hebibovic i Fanimo iz aprila. ali realno ne treba tu nista raditi ni gore ni dolje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Kako se kaze mala zmija?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
ado-hz je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:47Pitanje za @Zuku
Kako je moguce tj nema mi logike pa mi objasni molim te da Fanimo dok je bio u Mladosti je vrijedio 350k, presao kod nas vrijedi 300k.
Nekako mi je logicno ako predjes u veci u ovom slucaju najveci klub da ti skoci vrijednost.
Npr po meni bi stavio 500k
Kako sam kazes u Mladost imao 350 onda zbog covid na 300. on nije dobio cijenu u dresu FKS. on ce dobiti kraj godine kad bude svi ostali dobili. sada ne vidim neki razlog da se nesto mora mjenati. bolji cekati kad bude imao vise utakmica.
Milicevic je nas najbolji stoper
-
Samozdravlje
- Kontakt:
I ja sve vise mislim tako. Najbolji stoperski par jeste Serbecic-Milicevic, ali Milicevic puno vise daje u paru sa Dupovcem jer igra desno.
Njegov kvalitet vise dolazi do izrazaja kad igra desno. Slicno je bilo i sa Lazicem .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ako ce nam Milicevic i Dupovac biti stoperski par onda nema potrebe da otkupujemo Serbecica..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Odmah, da si to digao na 500, nije mala stvar igrati za FKS dvostrukog uzastupnog šampiona 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Tnx na objasnjenjuZukanovic je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:25ado-hz je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:47Pitanje za @Zuku
Kako je moguce tj nema mi logike pa mi objasni molim te da Fanimo dok je bio u Mladosti je vrijedio 350k, presao kod nas vrijedi 300k.
Nekako mi je logicno ako predjes u veci u ovom slucaju najveci klub da ti skoci vrijednost.
Npr po meni bi stavio 500k
Kako sam kazes u Mladost imao 350 onda zbog covid na 300. on nije dobio cijenu u dresu FKS. on ce dobiti kraj godine kad bude svi ostali dobili. sada ne vidim neki razlog da se nesto mora mjenati. bolji cekati kad bude imao vise utakmica.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
27 godina i 4 mjeseca.
Ne bih nista protiv imao .
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Tu su jos BESIC i Kurdic. Samo kazem
Kurdić ako ovako nastavi, slijedeće sezone u prvih 11 komotno. Bešić je isto blizu.
Tako je
Niđe veze lika kojeg si držao na tribinama...
Bolje daj nam špica ako nam budu napadači uz dužno poštovanje Ahmetović i Hare pa mi ga qušimo lagano...
Bolje daj nam špica ako nam budu napadači uz dužno poštovanje Ahmetović i Hare pa mi ga qušimo lagano...
FKS
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kurdic na posudbi do 30.06."21(tada istice ugovor Milicevicu), Besicu jos nije produzen ugovor(30.06."21), Dupovac ima ug. do 30.06."22. Trebat ce nam 1 , a mozda i 2 stpera. Zato kontam da nam Adukor treba.Stroj1946 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:59Kurdić ako ovako nastavi, slijedeće sezone u prvih 11 komotno. Bešić je isto blizu.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 03 sep 2020, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
scudetto89
- Kontakt:
spic je u planu, ime mu ne znam tacno, ali napadac je u planu da dodje uz adukora, neki sto je igro za zvezdu il partizan
Kako je meni tuzno gledati kad odigramo neku finu kombinaciju i onda vidim da lopta ide na Hodzica i znas da ce sve pokvariti sa svojim potezom. Koliko samo jedan prelos igrac moze kvariti ekipu, nevjerovatno...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
I to , ali i mnogo perspektivniji za Rosenborg BK , ako je vjerovati tm cijena mu 3x veca (sa 300 na 900 k€).
Ne sjecam se da smo Besima gledali lijevo , Milicevica jesmo i lijevo i desno. Dupovca samo lijevo. Prisjecam se da je Lazic bio kao sasvim drugi stoper lijevo. Treba ovo oko BESICA rijesiti sto prije.
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Suki46 i 46 gostiju.