Normalno, to su relevantne informacije iz kluba.
Mahala i Insajderi su prošlost.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dokle je to?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:38Da raja nije nikog spominjala pa bi te i kontao, ali covjece kako nisi vidio![]()
Ognjen Ozezovic drug..barem se tako prica![]()
Ti fakat mislis da ce ti oni ista reci na bordo sedmici u vezi pojacanjabordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:41Normalno, to su relevantne informacije iz kluba.
Mahala i Insajderi su prošlost.
Ni jedan klub i ne govori te stvari, kad se zavrsi transfer objavi se i to je to. Al ne vjerujem vala ni forumu , dosad je po forumu potpisao Beqiraj, Ozegovic, Hadzic, Nigel, Ibisevic itd itd.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:44Ti fakat mislis da ce ti oni ista reci na bordo sedmici u vezi pojacanjabordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:41Normalno, to su relevantne informacije iz kluba.
Mahala i Insajderi su prošlost.?
Ljudi kad shvate da ako neko napise insajdersku da pregovaramo s nekim, ne znaci da ce taj isti potpisati...od tih navedenih, samo sam (barem ja) tvrdio da ce Beqiraj potpisati, sa ostalima je samo bilo razgovora...bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:49Ni jedan klub i ne govori te stvari, kad se zavrsi transfer objavi se i to je to. Al ne vjerujem vala ni forumu , dosad je po forumu potpisao Beqiraj, Ozegovic, Hadzic, Nigel, Ibisevic itd itd.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:44Ti fakat mislis da ce ti oni ista reci na bordo sedmici u vezi pojacanjabordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:41
Normalno, to su relevantne informacije iz kluba.
Mahala i Insajderi su prošlost.?
Ni dokle Zundo, pripremaj se za školu.Zundo je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:41Dokle je to?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:38Da raja nije nikog spominjala pa bi te i kontao, ali covjece kako nisi vidio![]()
Pa ako je tačno da pregovaraju, znači da namjere ima da se napadac dovede.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:54Ljudi kad shvate da ako neko napise insajdersku da pregovaramo s nekim, ne znaci da ce taj isti potpisati...od tih navedenih, samo sam (barem ja) tvrdio da ce Beqiraj potpisati, sa ostalima je samo bilo razgovora...bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:49Ni jedan klub i ne govori te stvari, kad se zavrsi transfer objavi se i to je to. Al ne vjerujem vala ni forumu , dosad je po forumu potpisao Beqiraj, Ozegovic, Hadzic, Nigel, Ibisevic itd itd.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:44
Ti fakat mislis da ce ti oni ista reci na bordo sedmici u vezi pojacanja?
Biće to sve okfks74 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:54Ni dokle Zundo, pripremaj se za školu.Zundo je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:41Dokle je to?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:38
Da raja nije nikog spominjala pa bi te i kontao, ali covjece kako nisi vidio![]()
![]()
Cuj sto niko nije potpisao, pa nismo se dogovorili ?bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2020, 22:04GIS kad vec znas i kazes da se pregovaralo s beqiraj, Hadzic, Nigel, Ibisevic, Ozegovivc itd
Sto niko ne potpisa??
Od juna nas bombardujete s kapitalcima
pa ja govorio za hodzica kad su mu produzili ugovor,koliko ima od toga et,kako je greska da nisu trebali,mene ovdje napdali kaze on je produzio za manje pare i da bude klupa,ne sikiraj se kaze dolazi kapitalacbordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2020, 22:04GIS kad vec znas i kazes da se pregovaralo s beqiraj, Hadzic, Nigel, Ibisevic, Ozegovivc itd
Sto niko ne potpisa??
Znaci more bit bidne a more bit i ne bidne.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 sep 2020, 22:07Cuj sto niko nije potpisao, pa nismo se dogovorili ?bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2020, 22:04GIS kad vec znas i kazes da se pregovaralo s beqiraj, Hadzic, Nigel, Ibisevic, Ozegovivc itd
Sto niko ne potpisa??
Ozegovica ne stavljaj na tu listu jer mozda i potpise...
Opet kazem, VELIKA JE RAZLIKA izmedju PREGOVORA, i kad je igrac GOTOVA STVAR I POTPISUJE
Nagadjajte, hajd dobro...drzi se ti bordo sedmice nije ovo za tebe definitivnobordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2020, 22:13Znaci more bit bidne a more bit i ne bidne.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 sep 2020, 22:07Cuj sto niko nije potpisao, pa nismo se dogovorili ?bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2020, 22:04GIS kad vec znas i kazes da se pregovaralo s beqiraj, Hadzic, Nigel, Ibisevic, Ozegovivc itd
Sto niko ne potpisa??
Ozegovica ne stavljaj na tu listu jer mozda i potpise...
Opet kazem, VELIKA JE RAZLIKA izmedju PREGOVORA, i kad je igrac GOTOVA STVAR I POTPISUJE
Sve su to špekulacije, al ok ako vam je to zanimljivo i dalje nagadjajete. Pozz
Zakljucak: Nije tesko biti insajderbordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2020, 22:24Ja priznam nisam insajder. Ti si insajder 15 imena si od juna napisao ni jedan nije potpisao.
I ja sam to primjetio,da je sve promašio.bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2020, 22:24Ja priznam nisam insajder. Ti si insajder 15 imena si od juna napisao ni jedan nije potpisao.