FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- egocentrik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- egocentrik
- Kontakt:
Joj Aduke ko Real Madrid Alla'am
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Sta smo doveli spiceva od juna drama,sigurno jedno desetak komada postalo vise sumorno citat.
Sto se tice stadiona jednostavno takva je procedura i ne vjerujem da se moze papirologija zavrsiti do izbora,postoji mogucnost da se nacelnik promjeni kao i OV al predmet je u toku i to nista ne mjenja
Sto se tice stadiona jednostavno takva je procedura i ne vjerujem da se moze papirologija zavrsiti do izbora,postoji mogucnost da se nacelnik promjeni kao i OV al predmet je u toku i to nista ne mjenja

U subotu za vrijeme prodaje majica "1946" od 17h do 20h, UNFKS organizuje skupljanje humanitarnih priloga za akciju kupovine školskog pribora djeci kojoj je to potrebno. Molimo sve navijače našeg kluba da se odazovu na akciju!
Cijena majica 20KM za članove, 30KM za nečlanove.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- DonerKebab
- Kontakt:
Valja dok je ova reprezentivna pauza čitati gluposti.
Da hoće prvenstvo i Evropa krenuti, da o utukmacima pričamo.
Da hoće prvenstvo i Evropa krenuti, da o utukmacima pričamo.
FK Sarajevo je ekipa koja procentualno ima najviše kompletiranih pasova, 83.8 % po utakmici. FK Sarajevo i FK Tuzla City su jedine dvije ekipe koje su u svakoj odigranoj utakmici imale preko 80% kompletiranih pasova. Svakako treba spomenuti da je Sarajevo i u oba europska meča imalo procenat kompletiranih pasova veći od 80%. Protiv ekipe Connah’s Quay Nomads imali su 88% kompletiranih pasova, a protiv Dynamo Bresta 82%. Bordo tim je protiv Krupe imao 90% kompletiranih pasova, što je rekord ove sezone u Premijer ligi BiH.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Juka neuporedivo bolji igrac
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Meni je Juka za klupe u FKS. Može valjati za neke kontre i kada dobije loptu u prostor pa da brzinu iskoristi, ovako kad napadamo na postavljenu odbranu mi je totalno neinteligentan, da ne kažem Šišićozan. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma ja, Beciraj je dolazio na cevape u Sarajevo i u zajebanciji rekao Hadzibegicu da potpisuje za nasOsttribine je napisao/la: ↑04 sep 2020, 06:42Gdje se pokazalo, po forumu i portalima jel, ni blizu to nije bilo kao ni za ovog Ožegovića, ne branim Hadziju i njegov rad treba preispitati takodjer vezano za ove neke otkupe ulazne izlazne transfere, ali ovde po forumu tacno kao da je nekom cilj da ga jos vise oblati prilikom prve krize, tipa ono pa nudio nam se Fatos ovaj onaj, a Hadzija ga nije htjeo potpisati. Ljudi se hrane glupostima izgleda, a vrhunac je ono lupetanje u noci i iščekivanje kao nekog igraca![]()
- Osttribine
- Kontakt:
I ti svasta vjerujes sto se pise po forumu, dolazio satro na cevape po Bascarsiji i proveo tri dana po Sarajevu i izradila ga Uprava jel.mirzatele je napisao/la: ↑04 sep 2020, 10:37Osttribine je napisao/la: ↑04 sep 2020, 06:42Gdje se pokazalo, po forumu i portalima jel, ni blizu to nije bilo kao ni za ovog Ožegovića, ne branim Hadziju i njegov rad treba preispitati takodjer vezano za ove neke otkupe ulazne izlazne transfere, ali ovde po forumu tacno kao da je nekom cilj da ga jos vise oblati prilikom prve krize, tipa ono pa nudio nam se Fatos ovaj onaj, a Hadzija ga nije htjeo potpisati. Ljudi se hrane glupostima izgleda, a vrhunac je ono lupetanje u noci i iščekivanje kao nekog igraca![]()
Ma ja, Beciraj je dolazio na cevape u Sarajevo i u zajebanciji rekao Hadzibegicu da potpisuje za nas
Pa jel ti dovoljan dokaz da ovde niko ništa od pojačanja nije pogodio, za Fatosa sam pisao da nema nista devet dana prije nego ce potpisati u Poljsku, ali hajde hajcajte se na ove kao insajdere.
Nemam sta vjerovati ili ne vjerovati. Fatos Beciraj je bio u Sarajevu, pregovarali smo, Hadzibegic je dao izjavu da mu je Fatos rekao da dolazi u Sarajevo. To su činjenice, a je li bio preskup ili se iz nekog drugog razloga nije završio transfer to ja ne znam
Nadam de da ce proci ovo za povratak navijaca na stadione i da ce navijaci biti odgovorni i postovati pravila.
500 ljudi po trubini, nije tako ni lose.
500 ljudi po trubini, nije tako ni lose.
Zasto se ne kaze prava istina u vezi Fatosa. U setnji kampom kroz caskanje sa SD i obilazak hotela, trim teretane, kompleksa masazu i svega ostalog sto posjeduje nas kamp, kroz mali otvor ograde provukli su se dva kera i zaganjali nesudjenog igraca FKS Fatosa.
SD su prepoznali jer je on tu domaci, al nazalost te srece nije bio Fatos. Bacio se kao u akcionim filmovima preko druge ograde i pobjegao glavom bez obzira u nepozbatom pravcu. Zadnje sto se zna da je tako trcao cak do Poljske.
Zalosno je da nam se desavaju po drugi put ovakve stvari da kerovi napadaju nase igrace i neke potencijalne nove igrace, identicno se desilo i sa Vojom Dragovicem. Al idemo dalje!!!
SD su prepoznali jer je on tu domaci, al nazalost te srece nije bio Fatos. Bacio se kao u akcionim filmovima preko druge ograde i pobjegao glavom bez obzira u nepozbatom pravcu. Zadnje sto se zna da je tako trcao cak do Poljske.
Zalosno je da nam se desavaju po drugi put ovakve stvari da kerovi napadaju nase igrace i neke potencijalne nove igrace, identicno se desilo i sa Vojom Dragovicem. Al idemo dalje!!!
Jadan sarkazam Ado, znas ti puno bolje napisati nesto...ado-hz je napisao/la: ↑04 sep 2020, 11:45Zasto se ne kaze prava istina u vezi Fatosa. U setnji kampom kroz caskanje sa SD i obilazak hotela, trim teretane, kompleksa masazu i svega ostalog sto posjeduje nas kamp, kroz mali otvor ograde provukli su se dva kera i zaganjali nesudjenog igraca FKS Fatosa.
Ovo je fijasko od posta...
užasado-hz je napisao/la: ↑04 sep 2020, 11:45Zasto se ne kaze prava istina u vezi Fatosa. U setnji kampom kroz caskanje sa SD i obilazak hotela, trim teretane, kompleksa masazu i svega ostalog sto posjeduje nas kamp, kroz mali otvor ograde provukli su se dva kera i zaganjali nesudjenog igraca FKS Fatosa.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Bing [Bot], Dave, Majestic-12 [Bot], Proximic, rimljanin90, ubipara i 42 gosta.