Anel i Denis su kvalitetniji igraci,ali ce Sanicanin imati 2 reprezentativne utakmice u nogama prije baraza.
To mu je sigurno prednost u odnosu na Anela i Denisa kojima bi baraz bio debi u reprezentaciji

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Valja pojest ono sto je posro...Dzikani neznaju sutit, barem covjeku dati par utakmica da odradi.
Ma ljudi su malo izgubili interes za ovo sve, da ti ne lazem i ja sam jbg ono pogledam ali nije to taj zar kao nekad...mene nervira kad omalovazavaju nasu ligu ,realno Cipetic odnese igraca koji igra za Napoli i to par puta ga skloni ko pickicu....da je neko drugi mogu misliti sta bi se pisalo...ovako je samo Cipetic iz nase lige jbgRaonffa je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:45Kažem ti, nije ovdje poenta uopšte ova utakmica, neke druge stvari su u pitanju. Vidjet ćeš o čemu ti pričam kada dođe loša utakmica, a doći će svakako.
Bas to. Odigras utakmicu iz udžbenika protiv Finske i onda totalno grohnes u Grckoj. Kontinuitet je nesto sto fali.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:58Mi kao navijači, moramo uvijek biti na oprezu. Jer se ovi igrači lahko razmaze, idu članci i pohvale igrača priča se o EURO-u, ko će gdje transfer napraviti. Poslije prve utakmice igrači se zahebavaju, šprdaju, i desi nam se Yerevan prije dobre utakmice sa Italijom, pa nam se desi Grčka prije Finske itd.
Igrače kao i savez treba uvijek držati odgovornim i prizemljenim, uredu dobra utakmica ali sada protiv Poljske isto borbeno i disciplinovano, samo sam to tražio uoči ovog meča sa Italijom.
Prva utakmica je dobra, ali druga i treća moraju biti još bolji. I igrači to moraju znati.
Upravo toDrape je napisao/la: ↑05 sep 2020, 01:00Volio bi znati kako se Cipetić osjećao. U sedam dana je igrao protiv Slobode na Tušnju i u gostima protiv Italije. U sedam dana je čuvao Saida i Insignea. Debituješ za reprezentaciju protiv Italije, ne poznaješ saigrače, samo si tako ubačen na nivo fudbala koji je brzinom kojom se stvari dešavaju, kažnjavanjem grešaka i kvalitetom pojedinaca 20 puta veći od onog na kojem inače igraš. Nije se ovakvom partijom izborio za mjesto u timu, ali nije odigrao ni za ismijavanja što su neki jedva čekali.
Odlicno zapažanje.Drape je napisao/la: ↑05 sep 2020, 01:00Volio bi znati kako se Cipetić osjećao. U sedam dana je igrao protiv Slobode na Tušnju i u gostima protiv Italije. U sedam dana je čuvao Saida i Insignea. Debituješ za reprezentaciju protiv Italije, ne poznaješ saigrače, samo si tako ubačen na nivo fudbala koji je brzinom kojom se stvari dešavaju, kažnjavanjem grešaka i kvalitetom pojedinaca 20 puta veći od onog na kojem inače igraš. Nije se ovakvom partijom izborio za mjesto u timu, ali nije odigrao ni za ismijavanja što su neki jedva čekali.
Upravo takoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:58Mi kao navijači, moramo uvijek biti na oprezu. Jer se ovi igrači lahko razmaze, idu članci i pohvale igrača priča se o EURO-u, ko će gdje transfer napraviti. Poslije prve utakmice igrači se zahebavaju, šprdaju, i desi nam se Yerevan prije dobre utakmice sa Italijom, pa nam se desi Grčka prije Finske itd.
Igrače kao i savez treba uvijek držati odgovornim i prizemljenim, uredu dobra utakmica ali sada protiv Poljske isto borbeno i disciplinovano, samo sam to tražio uoči ovog meča sa Italijom.
Prva utakmica je dobra, ali druga i treća moraju biti još bolji. I igrači to moraju znati.
Momak je odigrao korektno, super imajuci sve u obzir. I iskreno mi je drago radi njega. Ali isto tako to ne znaci da je naredna utakmica istog ili veceg nivoa, jer moze isto tako biti da je jednostavno bio 100% fokusiran jer zna da je utakmica jednom u zivotu. Da se igra ovakvih 5 utakmica, onda bi imali realnu sliku. Odigrao je dobro, i iskreno mi je drago da je igrac iz domace lige. Ali isto tako mi smeta sto se vecerasnja igra Kolasinca neprimjeti, jer on dolazi iz boljeg kluba i sa vecom reputacijom, a stvarno je bio dobar, minimalno je dopustio Chiesi i vecinom je Italija napadala preko druge strane.Drape je napisao/la: ↑05 sep 2020, 01:00Volio bi znati kako se Cipetić osjećao. U sedam dana je igrao protiv Slobode na Tušnju i u gostima protiv Italije. U sedam dana je čuvao Saida i Insignea. Debituješ za reprezentaciju protiv Italije, ne poznaješ saigrače, samo si tako ubačen na nivo fudbala koji je brzinom kojom se stvari dešavaju, kažnjavanjem grešaka i kvalitetom pojedinaca 20 puta veći od onog na kojem inače igraš. Nije se ovakvom partijom izborio za mjesto u timu, ali nije odigrao ni za ismijavanja što su neki jedva čekali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.