UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Prvo pol mi je bilo frustrirajuce, samo smo nabijali duge lopte, totalno preskocili sredinu i bilo je neefektno... e drugo je bilo dobro. Dobro smo bili poslozeni na terenu. Italija je Italija. Cestitam nasima, pogotovo debitantima. Generalno bih volio da vise igraca iz nase lige dobiva sansu. Cipetic je pokazao da moze, svaka cast tom momku na debiju. Eben je Insigne za cuvati ga.
Sad s Poljskom u rat.. Moramo ih dobiti i bit ce zeznuto. Al mozemo. Dzeki treba spomenik dici, dok je ziv.
Sad s Poljskom u rat.. Moramo ih dobiti i bit ce zeznuto. Al mozemo. Dzeki treba spomenik dici, dok je ziv.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Prosjek godina vecerasnjeg sastava oko 28. Konacno i mi pristupamo ozbiljnom nogometu
konacno imamo obrazovanog, pismenog selektora na klupi, jos Velezovac, kud ces dalje
drago mi je zbog princa sa Neretve, pogotovo jer su ga mnogi na ovom forumu pljuvali bespotrebno, nije on covjek koji se moze kupiti; to je jedan gospodin u svakom smislu te rijeci.

-
- Kontakt:
A birali su se nekakvi polutreneri od Susica, Bazdarevica, Prosineckog...mahic je napisao/la: ↑05 sep 2020, 01:53konacno imamo obrazovanog, pismenog selektora na klupi, jos Velezovac, kud ces daljedrago mi je zbog princa sa Neretve, pogotovo jer su ga mnogi na ovom forumu pljuvali bespotrebno, nije on covjek koji se moze kupiti; to je jedan gospodin u svakom smislu te rijeci.
Mozda se vec pisalo o tome, nisam uopste citao ovu temu veceras. Jedna stvar mi se nikako nije svidjala, a to je (ne)izlazak na fudbalera Italije koji ima loptu na nekih 35-40 m od naseg gola. U takvim situacijama se cesto otvarao hodnik do Sehica, i u momentu kad se nasi nekako dogovore ko ce izaci za njega, nerijetko se znalo otvarati vise dobrih opcija koje Italijani srecom nisu iskoristavali (poremete se te defanzivne linije, onaj koji izadje na protivnickog fudbalera obicno ostavlja drugog koji ostaje sam itd). Cini mi se da je i Baljic to u par navrata spominjao.
Baljic je dosta dobro komentarisao, pozitivno me iznenadio, strucan i jednostavno hladno ti kaze kakva je situacija a ne u neku trans euforiju bez neke realne osnove. Moje misljenje mi smo upravo primili gol jer smo se previse povukli, a igraci isto bili umorni. Nemas isto nekog da ubacis, pa onda isto vagas da li da nastavim sa ovim koji su pokazali da mogu, ali umorni, ili da ubacis svijezeg igraca a koji ti je rizikantan.Ghuraba je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:08Mozda se vec pisalo o tome, nisam uopste citao ovu temu veceras. Jedna stvar mi se nikako nije svidjala, a to je (ne)izlazak na fudbalera Italije koji ima loptu na nekih 35-40 m od naseg gola. U takvim situacijama se cesto otvarao hodnik do Sehica, i u momentu kad se nasi nekako dogovore ko ce izaci za njega, nerijetko se znalo otvarati vise dobrih opcija koje Italijani srecom nisu iskoristavali (poremete se te defanzivne linije, onaj koji izadje na protivnickog fudbalera obicno ostavlja drugog koji ostaje sam itd). Cini mi se da je i Baljic to u par navrata spominjao.
Zivis s tim da je Susic jedini selektor koji nas je odveo na neko veliko takmicenje. I prvi i jedini zasad. Bajevic jeste faca, ali Bajevic trenutno ima jedan remi s repkom, Susic ima nastup na SPu. Nek nas i Bajevic aBd odvede.. Bit ce drugi koji je to napravio.zeljovac21 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:07A birali su se nekakvi polutreneri od Susica, Bazdarevica, Prosineckog...mahic je napisao/la: ↑05 sep 2020, 01:53konacno imamo obrazovanog, pismenog selektora na klupi, jos Velezovac, kud ces daljedrago mi je zbog princa sa Neretve, pogotovo jer su ga mnogi na ovom forumu pljuvali bespotrebno, nije on covjek koji se moze kupiti; to je jedan gospodin u svakom smislu te rijeci.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Mah ako ispadne u barazu dzaba mu ovaj remi ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Imas dvojicu kojima je odbrambeni fudbal strana rijec Amir i Gojak i Cimirota koji nije smio ostaviti Cipelića samog pored Insignhe i Barele. Neznanje i ne uigranost..Baljic upravuGhuraba je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:08Mozda se vec pisalo o tome, nisam uopste citao ovu temu veceras. Jedna stvar mi se nikako nije svidjala, a to je (ne)izlazak na fudbalera Italije koji ima loptu na nekih 35-40 m od naseg gola. U takvim situacijama se cesto otvarao hodnik do Sehica, i u momentu kad se nasi nekako dogovore ko ce izaci za njega, nerijetko se znalo otvarati vise dobrih opcija koje Italijani srecom nisu iskoristavali (poremete se te defanzivne linije, onaj koji izadje na protivnickog fudbalera obicno ostavlja drugog koji ostaje sam itd). Cini mi se da je i Baljic to u par navrata spominjao.
Da su svi losi ko on gdje bi nam kraj bio
BHF
Maresic
Pongrancic
Omeragic
Hadzikadunic
Ahmedhodzic
Pongrancic
Omeragic
Hadzikadunic
Ahmedhodzic
Zadovoljan sam naravno rezultatom i mozda jos i vise borbenoscu ekipe.
Cestitke svima.
Sto se mene tice najbolji Dzeko i Sehic.
Sunjic vjerovatno nesto bolji nego inace ali opet - greska kod gola.
Sanicanin - previse bespotrebnog vracanja lopte golmanu.
Cipetic - bolji nego sto sam ocekivao, mislim da je Kvrzic i dalje bolja opcija, ali eto nije lose da se pojaca konkurencija. Cipetic bi mogao biti bolja opcija od Todorovica, koji je za mene rupa...
Kolasinac, Visca - solidni, ali nekako uvijek ocekujem vise od njih dvojice, posebno od jednog igraca Arsenala.
Hadziahmetovic - izuzetno borben, opcija za baraz...
Cimirot, valjda OK, ali za mene Cimirot je uvijek jedan od nasih najlosijih igraca. Jednostavno za mene on nema i nikad nije imao kvalitet potreban za reprezentaciju...
Hodzic, mnogi su to ovdje vec napisali, - trudio se koliko je mogao na lijevom krilu koje jednostavno nije njegova pozicija.
Gojak - srednja zalost...
Cestitke svima.
Cipetic - bolji nego sto sam ocekivao, mislim da je Kvrzic i dalje bolja opcija, ali eto nije lose da se pojaca konkurencija. Cipetic bi mogao biti bolja opcija od Todorovica, koji je za mene rupa...
Kolasinac, Visca - solidni, ali nekako uvijek ocekujem vise od njih dvojice, posebno od jednog igraca Arsenala.
Cimirot, valjda OK, ali za mene Cimirot je uvijek jedan od nasih najlosijih igraca. Jednostavno za mene on nema i nikad nije imao kvalitet potreban za reprezentaciju...
Hodzic, mnogi su to ovdje vec napisali, - trudio se koliko je mogao na lijevom krilu koje jednostavno nije njegova pozicija.
-
- Kontakt:
Za prvu utakmicu remi je ko tepsija, još kad dodamo da je u gostima kod Italije dobija još veći značaj, to bi i Holandija potpisala. S Poljacima očekujem sličnu utakmicu, čvrstu, mislim da će oni vise igrat na mišiće.
Kakva teleća glavuša(Sušić), na SP u Brazil nas odvela frljoka Izeta Hajrovića.Steven11 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:43Zivis s tim da je Susic jedini selektor koji nas je odveo na neko veliko takmicenje. I prvi i jedini zasad. Bajevic jeste faca, ali Bajevic trenutno ima jedan remi s repkom, Susic ima nastup na SPu. Nek nas i Bajevic aBd odvede.. Bit ce drugi koji je to napravio.zeljovac21 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:07A birali su se nekakvi polutreneri od Susica, Bazdarevica, Prosineckog...mahic je napisao/la: ↑05 sep 2020, 01:53konacno imamo obrazovanog, pismenog selektora na klupi, jos Velezovac, kud ces daljedrago mi je zbog princa sa Neretve, pogotovo jer su ga mnogi na ovom forumu pljuvali bespotrebno, nije on covjek koji se moze kupiti; to je jedan gospodin u svakom smislu te rijeci.

- Chapman1886
- Kontakt:
Frajeru krivo što ne bi petica u Šehićevoj mreži koju je nakavio prije meča shvati ga

Senilni Duško, autolakireri, etc

Samo Sloboda | COYG
- Chapman1886
- Kontakt:
Nadam se da nisu
Samo Sloboda | COYG
Nisam gledao tekmu, ali me rez uopste ne iznenadjuje.
Novi selektor, par igraca zeljnih dokazivanja, atraktivan protivnik.
Nije mala stvar remizirati u Italiji, pogotovo pred baraž mečeve...
Kako je Saničanin odigrao?
Novi selektor, par igraca zeljnih dokazivanja, atraktivan protivnik.
Nije mala stvar remizirati u Italiji, pogotovo pred baraž mečeve...

Kako je Saničanin odigrao?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Poljska je izgubila, nebitno 1:0 ili 3:0, imaju bodovni krompir. Kao takvi ne mogu se mjerit s repkom koja je X odigrala na strani. Mozda se mogu mjerit s ekipom koja je X igrala kuci, odnosno Italijom.Tristan10 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 01:13Poljska na strani izgubila 1-0 protiv dosta jakog protivnika, dok smo mi izvukli remi protiv nesto manje jakog protivnika, ali koji je u fantasticnoj seriji. Mislim da ovako treba shvatiti danasnji bilans i narednu utakmicu. To znaci da Poljska ima jednake sanse ko i mi.
Da mi je samo znati kako izvukosmo povoljan rezultat pored takvih ocjena.emir012 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 07:43Zadovoljan sam naravno rezultatom i mozda jos i vise borbenoscu ekipe.
Cestitke svima.

Pa nismo izgubili 3:0 vec odigrali zasluzenih 1:1 u sred Italije.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 05 sep 2020, 09:25, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, KrajinaKing i 25 gostiju.