Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Buraz, kazes Suarez osvajao titule u najjacim ligama, fakticki osvojio titule u Holandiji (koja nije top 5) i u Spaniji sa Barsom. Dzeko osvajao titule u Njemackoj i Engleskoj.Stroj1946 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:02Ne znam za vas koji na taj način pratite fudbal, tako što je bolji onaj koji vam je dražiji, a u ovom slučaju iz patriotskoh razloga. Svako ima svoje mišljenjeFordinjo je napisao/la: ↑03 sep 2020, 13:04Auuu da ponovim i ja ko hurem ,nastojim ne biti subjektivan ALI kako je to Suarez bolji timski igrac,po cemu ? Valjda znamo da Edin u Romi cijelu ekipu razigrava i kreira napad i akcije a da ne kazem da ne zeli da izvodi penale nego ih ostavlja drugome,ma daaj AKO je Suarez u cemu bolji od Edina onda je to samo po zubima i ujedanju jer Ein je tu stvarno los u usporedbi sa Suarezom![]()
![]()
![]()
Ali što se tiče usporedbe, ovaj je igro u najjačim klubovima Evrope i naosvajao se trofeja malo more, plus najbolji strijelac u Španiji i Engleskoj, u najboljim ligama svijeta. Dovoljan pokazatelj. Kao igrač je puno aktivniji od Džeke u igri, i bolju završnicu ima, to definitivno. Džeko nažalost nikad nije igro u ovim velikanima, zato što je trom i spor, neaktivan u igri. Najveća njegova mana koja ga je koštala većeg uspjeha, koji je mogo i trebo. Bolji kandidat, ali skuplji, e sad....
Velikan ovog sporta!
Suarez ima 4 titule sa Barcom i 1 LP, najbolji strijelac Spanske lige i Engleske, dvije najjace lige svijeta. Jbga treba biti realan.UltraSA je napisao/la: ↑04 sep 2020, 23:52Buraz, kazes Suarez osvajao titule u najjacim ligama, fakticki osvojio titule u Holandiji (koja nije top 5) i u Spaniji sa Barsom. Dzeko osvajao titule u Njemackoj i Engleskoj.Stroj1946 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:02Ne znam za vas koji na taj način pratite fudbal, tako što je bolji onaj koji vam je dražiji, a u ovom slučaju iz patriotskoh razloga. Svako ima svoje mišljenjeFordinjo je napisao/la: ↑03 sep 2020, 13:04
Auuu da ponovim i ja ko hurem ,nastojim ne biti subjektivan ALI kako je to Suarez bolji timski igrac,po cemu ? Valjda znamo da Edin u Romi cijelu ekipu razigrava i kreira napad i akcije a da ne kazem da ne zeli da izvodi penale nego ih ostavlja drugome,ma daaj AKO je Suarez u cemu bolji od Edina onda je to samo po zubima i ujedanju jer Ein je tu stvarno los u usporedbi sa Suarezom![]()
![]()
![]()
Ali što se tiče usporedbe, ovaj je igro u najjačim klubovima Evrope i naosvajao se trofeja malo more, plus najbolji strijelac u Španiji i Engleskoj, u najboljim ligama svijeta. Dovoljan pokazatelj. Kao igrač je puno aktivniji od Džeke u igri, i bolju završnicu ima, to definitivno. Džeko nažalost nikad nije igro u ovim velikanima, zato što je trom i spor, neaktivan u igri. Najveća njegova mana koja ga je koštala većeg uspjeha, koji je mogo i trebo. Bolji kandidat, ali skuplji, e sad....
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Nema ga sta uzimati, ostaje gdje jeste, a tamo dolazi Suarez. Barem se tako pise da je skoro pa gotovo sve jer Edin nije htjeo preci.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 sep 2020, 23:34Džeko se ispišao po Talijanskim sinovima.
Ako ga sad Juve ne uzme neće nikad.
-
ZkaoZenica
- Kontakt:
najbolji strijelac evropa lige, najbolji strijelac kvalifikacija za sp(ako se ne varam), najkorisniji igral bundeslige
E cuj Suareza porede sa ovim gigantom , nidze veze !!!!
Dabogda igrao za repku do 42 godine
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jesu to njnoviji tračevi.
-
SudoHusika
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Cuje se i procita tu i tamo od ljudi kako Dzeko lose igra za reprezentaciju i kako treba da ode, a momak je zabio 59 golova za repku kao sto smo mi sto je sam dovoljan pokazatelj bez da se ista drugo navodi.
Jos kad skontas da oni igraju po svjetskim prvenstvima/Copa Americama i slicno.. Dzeko bi do sada imao 70 golova minimialno.Sheyi je napisao/la: ↑05 sep 2020, 16:00Dzeko se izjednacio sa Suarezom na listo najboljih aktivnih strijelaca repke po 59, naredni cilj su Lewa i Neymar sto imaju po 61.
Cuje se i procita tu i tamo od ljudi kako Dzeko lose igra za reprezentaciju i kako treba da ode, a momak je zabio 59 golova za repku kao sto smo mi sto je sam dovoljan pokazatelj bez da se ista drugo navodi.
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Anpa, bavarian_bk, Blackwargreymon, boki86, Brazzzoo123, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, DanijelTZ, denza, Drum, DUVNO1921, eaglebvb09, ErosViverosViv, FerdinandF, General505, GrbavicaHrammm, guillermo, HariTz, invincible1921, jasmin10, JohannWolfgang, kakarut, Kapetan, Kaunas, labostarmomosa, Maverick, Micron, MikiPirs, Mocvara1991, moreno123, NisamIsmirMirvic, Pact1921, Pensioner26, PointBlank, RaZuti, Shevko, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, TefalTava, THEC, ubipara, Vaya, Venom, VibeTribeX, Wilshere10, Wolffire i 251 gost.