Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Buraz, kazes Suarez osvajao titule u najjacim ligama, fakticki osvojio titule u Holandiji (koja nije top 5) i u Spaniji sa Barsom. Dzeko osvajao titule u Njemackoj i Engleskoj.Stroj1946 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:02Ne znam za vas koji na taj način pratite fudbal, tako što je bolji onaj koji vam je dražiji, a u ovom slučaju iz patriotskoh razloga. Svako ima svoje mišljenjeFordinjo je napisao/la: ↑03 sep 2020, 13:04Auuu da ponovim i ja ko hurem ,nastojim ne biti subjektivan ALI kako je to Suarez bolji timski igrac,po cemu ? Valjda znamo da Edin u Romi cijelu ekipu razigrava i kreira napad i akcije a da ne kazem da ne zeli da izvodi penale nego ih ostavlja drugome,ma daaj AKO je Suarez u cemu bolji od Edina onda je to samo po zubima i ujedanju jer Ein je tu stvarno los u usporedbi sa Suarezom![]()
![]()
![]()
Ali što se tiče usporedbe, ovaj je igro u najjačim klubovima Evrope i naosvajao se trofeja malo more, plus najbolji strijelac u Španiji i Engleskoj, u najboljim ligama svijeta. Dovoljan pokazatelj. Kao igrač je puno aktivniji od Džeke u igri, i bolju završnicu ima, to definitivno. Džeko nažalost nikad nije igro u ovim velikanima, zato što je trom i spor, neaktivan u igri. Najveća njegova mana koja ga je koštala većeg uspjeha, koji je mogo i trebo. Bolji kandidat, ali skuplji, e sad....
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
"Da ne primimo go, a gore šta uradimo. A uradit ćemo."
Velikan ovog sporta!
Velikan ovog sporta!
Suarez ima 4 titule sa Barcom i 1 LP, najbolji strijelac Spanske lige i Engleske, dvije najjace lige svijeta. Jbga treba biti realan.UltraSA je napisao/la: ↑04 sep 2020, 23:52Buraz, kazes Suarez osvajao titule u najjacim ligama, fakticki osvojio titule u Holandiji (koja nije top 5) i u Spaniji sa Barsom. Dzeko osvajao titule u Njemackoj i Engleskoj.Stroj1946 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:02Ne znam za vas koji na taj način pratite fudbal, tako što je bolji onaj koji vam je dražiji, a u ovom slučaju iz patriotskoh razloga. Svako ima svoje mišljenjeFordinjo je napisao/la: ↑03 sep 2020, 13:04
Auuu da ponovim i ja ko hurem ,nastojim ne biti subjektivan ALI kako je to Suarez bolji timski igrac,po cemu ? Valjda znamo da Edin u Romi cijelu ekipu razigrava i kreira napad i akcije a da ne kazem da ne zeli da izvodi penale nego ih ostavlja drugome,ma daaj AKO je Suarez u cemu bolji od Edina onda je to samo po zubima i ujedanju jer Ein je tu stvarno los u usporedbi sa Suarezom![]()
![]()
![]()
Ali što se tiče usporedbe, ovaj je igro u najjačim klubovima Evrope i naosvajao se trofeja malo more, plus najbolji strijelac u Španiji i Engleskoj, u najboljim ligama svijeta. Dovoljan pokazatelj. Kao igrač je puno aktivniji od Džeke u igri, i bolju završnicu ima, to definitivno. Džeko nažalost nikad nije igro u ovim velikanima, zato što je trom i spor, neaktivan u igri. Najveća njegova mana koja ga je koštala većeg uspjeha, koji je mogo i trebo. Bolji kandidat, ali skuplji, e sad....
2 titule sa man city, 1 titula sa wol, najbolji strijelac italijanske lige, najbolji strijelac njemacke lige, ima i edin trofeja u vitrini.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Ziv i zdrav bio jos 100 godina. Kakva klasa, kakav igrac. Hvala ti na svemu jedan jedini babuka. Spomenik da mu se digne za zivota.

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Nema ga sta uzimati, ostaje gdje jeste, a tamo dolazi Suarez. Barem se tako pise da je skoro pa gotovo sve jer Edin nije htjeo preci.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 sep 2020, 23:34Džeko se ispišao po Talijanskim sinovima.
Ako ga sad Juve ne uzme neće nikad.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Nije Edin nista odbio, nego Roma nece prodati dzeksona dok ne dovede milika iz napolia kao zamjenu... zbog toga su stali pregovori jer napoli nešto petlja i trazi vise nego sto vrijedi cak i kad ga je Juve trazio...
Dzeko igrat u Romi je isto kad bi Mesi igro za Kaljari.
-
- Kontakt:
Jedva čekam da Dzeko stane uz V.Dijka i pokaže mu da nije najbolji odbrambeni na svijetu 
najbolji strijelac evropa lige, najbolji strijelac kvalifikacija za sp(ako se ne varam), najkorisniji igral bundeslige
NEMA NAZAD
Grande Edin
E cuj Suareza porede sa ovim gigantom , nidze veze !!!!

E cuj Suareza porede sa ovim gigantom , nidze veze !!!!

Joj kad ga krenu omalovazavati,a covjek ih uvijek posprica sa svojom igrom.Ne zasluzujemo te doktore
Kakvi Suarezi,Mandzukici pi.cke .Ovo je babo,Bog fudbala
Dabogda igrao za repku do 42 godine

Dabogda igrao za repku do 42 godine
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Vi ste gori pa se raspravljate s ovim @stroj1946. Pa pogledajte mu samo komentare, veze levat sa životom nema. Klasični klaun. I pri tome ismijava sve što ima veze sa Željom. Stručnjak 

Željezničar za život cijeli!
- Goalgetter
- Kontakt:
Suvisno je bilo sta reci na onakvu partiju juce 

Dovoljno je samo citati izjave zabara o Dzeki da se skonta kolika je velicina zapravo 

Cuva Bog Zelju svog!
Dzeko se izjednacio sa Suarezom na listo najboljih aktivnih strijelaca repke po 59, naredni cilj su Lewa i Neymar sto imaju po 61.
Cuje se i procita tu i tamo od ljudi kako Dzeko lose igra za reprezentaciju i kako treba da ode, a momak je zabio 59 golova za repku kao sto smo mi sto je sam dovoljan pokazatelj bez da se ista drugo navodi.
Cuje se i procita tu i tamo od ljudi kako Dzeko lose igra za reprezentaciju i kako treba da ode, a momak je zabio 59 golova za repku kao sto smo mi sto je sam dovoljan pokazatelj bez da se ista drugo navodi.
Jos kad skontas da oni igraju po svjetskim prvenstvima/Copa Americama i slicno.. Dzeko bi do sada imao 70 golova minimialno.Sheyi je napisao/la: ↑05 sep 2020, 16:00Dzeko se izjednacio sa Suarezom na listo najboljih aktivnih strijelaca repke po 59, naredni cilj su Lewa i Neymar sto imaju po 61.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, FAST WebCrawler [Crawler] i 11 gostiju.