da se plasiramo na Euro u oktobru imam osjecaj da bi opet bile sirene kroz grad i slavlje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ne mozemo seu oktobru plasirati na euro, tad se igra sa sj. irskom i ako dobijemo, finale protiv slo/irl se igra u novembru.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 11:20Koliko nam malo fali da potonemo jos manje fali da se podignemo i da se opet osjeti neka euforija
da se plasiramo na Euro u oktobru imam osjecaj da bi opet bile sirene kroz grad i slavlje![]()
da.
BI bogami puno bilo a doslo bi i poljaka bilo bi svega jbm ti koronu
Da li je babo meho navijo iz ćelije
Da smo imali iole ozbiljnijeg trenera, ne kazem Bajevica, mi bi imali min. 2 takmicenjaSteven11 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:43Zivis s tim da je Susic jedini selektor koji nas je odveo na neko veliko takmicenje. I prvi i jedini zasad. Bajevic jeste faca, ali Bajevic trenutno ima jedan remi s repkom, Susic ima nastup na SPu. Nek nas i Bajevic aBd odvede.. Bit ce drugi koji je to napravio.zeljovac21 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:07A birali su se nekakvi polutreneri od Susica, Bazdarevica, Prosineckog...mahic je napisao/la: ↑05 sep 2020, 01:53konacno imamo obrazovanog, pismenog selektora na klupi, jos Velezovac, kud ces daljedrago mi je zbog princa sa Neretve, pogotovo jer su ga mnogi na ovom forumu pljuvali bespotrebno, nije on covjek koji se moze kupiti; to je jedan gospodin u svakom smislu te rijeci.
Ma ja Karabeg je zasluzanJonSnow je napisao/la: ↑05 sep 2020, 10:54Ne zahvaljujući njemu.Kaunas je napisao/la: ↑05 sep 2020, 09:45Pod istim tim Susicem smo igrali najbolji fudbal u historiji reprezentacije.zeljovac21 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:07
A birali su se nekakvi polutreneri od Susica, Bazdarevica, Prosineckog...
Jesmo jesmo, vidjelo se na prvenstvu kakav atomski fudbal igramo.Kaunas je napisao/la: ↑05 sep 2020, 09:45Pod istim tim Susicem smo igrali najbolji fudbal u historiji reprezentacije.zeljovac21 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:07A birali su se nekakvi polutreneri od Susica, Bazdarevica, Prosineckog...mahic je napisao/la: ↑05 sep 2020, 01:53konacno imamo obrazovanog, pismenog selektora na klupi, jos Velezovac, kud ces daljedrago mi je zbog princa sa Neretve, pogotovo jer su ga mnogi na ovom forumu pljuvali bespotrebno, nije on covjek koji se moze kupiti; to je jedan gospodin u svakom smislu te rijeci.
cuj imas osjecaj, pa dobro da ne pocnu bacati rucne bombe od srece po graduakisarajevo92 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 11:20Koliko nam malo fali da potonemo jos manje fali da se podignemo i da se opet osjeti neka euforija
da se plasiramo na Euro u oktobru imam osjecaj da bi opet bile sirene kroz grad i slavlje![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.