Rješava ovo Krste kao joker sa klupe
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- ElCartel11
- Kontakt:
E cuj Vinko ispred Bajevica 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
po meni osim uz husrefa no1 za trenera
za repku postoji samo jedan to je pape ostali nula bodova
FKS
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Kralju znam ja njegovu pozicijumuhamedhulk je napisao/la: ↑04 sep 2020, 23:55Opet denchi grijesis, lik nije krilo, prednji vezni cijelu karijeru. Nit ima brzinu za krila, nit dribling 1vs1. Zna podvalit loptu i eto, zuji naprijed, iza napadaca...
Ali mislim da najvise moze na krilu dat, nisu nam sva krila brza ko Fanimo ima i sporijih, zna s loptom i zna 1-na-1 preci covjeka, zbog tog i govorim, on solira puno, kao da niko drugi ne zna lopte, a u biti skoro svi znaju bolje od njega u Sarajevu, u mladoj repci je on kod vinka i prije sam uzeo loptu i zavrsavao tekme...jer niko drugi nije smjeo sta li...bio bi glavni igrac repke dosta puta na taj nacin....znam vrlo dobro sta govorim...ne trebam tebe za prevod mog misljenja....pratim momka duze vremena....Kapic je imao slicnu boljku....i najbolju je partiju dao po krilu, blize golu za sut, i dobro se snalaze obojica na malom prostoru(u 16m)...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 14:39To je trener svih trenera,moze psovati ko kocijas al je opet najboljizamisli ovaj da trenira Hodzica
jao kako bi letio iz kluba poslije 3 treninga
![]()
Ovako cemo ga morati trpiti jos
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Peljto sudi Makedonija-Armenija
Evo odma na penal pokazao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Emir Hadzic - Hadzija
Ne bude li pojacanja radice kandzija!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Nemoj tako javno,on je ovdje nekima idolElCartel11 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 15:06Emir Hadzic - Hadzija
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ništa haman ni od beka ni od napadača. Dobra igra u zadnje dvije utakmice je u drugi plan "gurnula" pojačanja, a prijeko su nam potrebna. Adukor se danima povezuje sa nama i njegov povratak svi portali prenijeli a ja ni u to ne vjerujem. Sa napadačem i bekom bili bi sigurni za ligu i odbranu titule a možda bi i u evropi napravili dobar rezultat u nastavku.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bruka je što sa najboljim uslovima za rad i treniranje gubimo od raznih ekipa kojima bi trebali davati 5-6 golova bez problema.
Priča da pravimo igrače za prvi tim i da zato ne obraćamo pažnju na rezultat je floskula, i služi za opravdanje rezultatskih neuspjeha i nerada, kao i forsiranja antitalenata bez rez. Imperativa dovodi do gubitka titula i nenapredovanja samog projekta Akademija. Akademije dinamo i Zvezda igraju jako zapažene uloge u EU Ch ligama, a ovi naši ne mogu sa Z09, Olimpikom, itd...
Prvi korak koji treba učiniti je da se otpuste SVI treneri u Akademiji i da se uputi otvoreni poziv za imenovanje trenera prema njihovim referencama i vizijom rada i obavezama koji preuzimaju u smislu rezultata i unapređenja igre i igrača u trenažnom postupku.
Dosta je više šuplje , a da U19 prvenstva uzimaju Zrinjski i Željo, koji imaju daleko manje ulaganje u isti oml. pogon.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H // 19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Super kup 1997
FKS*Champion; 5xB&H // 19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Super kup 1997
-
ajdohordas
- Kontakt:
Nije nam idol nego čovjek zna radit svoj posao. U prilog tome ide činjenica da smo sa njegovim transferima, tj igračima koje je on doveo, većinu njih, osvojili duplu i odbranili titulu. To su činjenice... Kojim činjenicama ti možeš dokazat da je on loš za tu funkciju ?Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 15:22Nemoj tako javno,on je ovdje nekima idolElCartel11 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 15:06Emir Hadzic - Hadzija
Ne bude li pojacanja radice kandzija!napast ce te
dobro on radi posao nema sta, haman evo tri mjeseca igramo sa jednim desnim bekom,i sa Ahmom od 35
,handzu i ne racunam vise.
Nemoj samo one mahalske priče da mijenja ugovor dan pred potpis i slično tome.
- ElCartel11
- Kontakt:
E cuj Bordeaux 
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
U kojoj ligi sad igra Bordeaux?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Procitali BORDO-bijeli, preveli BORDOeaux
Inace daj boze da ode bilo gdje samo nek se ne vraca nama
Inace daj boze da ode bilo gdje samo nek se ne vraca nama
Ovo je apsolutna istina. FK Sarajevo s obzirom na uslove i financijsko stanje MORA dominirati u ovim mlađim kategorijama, posebno kad pričamo o juniorima. Pokupovati na vrijeme sve što valja iz drugih klubova u tom pomladku i imati apsolutnu dominaciju. A ako se to ne ostvari - analizirati gdje je problem i onda određene glave moraju letjeti - skauti i/ili treneri omladinskog pogona.Red1946 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 15:54
Bruka je što sa najboljim uslovima za rad i treniranje gubimo od raznih ekipa kojima bi trebali davati 5-6 golova bez problema.
Priča da pravimo igrače za prvi tim i da zato ne obraćamo pažnju na rezultat je floskula, i služi za opravdanje rezultatskih neuspjeha i nerada, kao i forsiranja antitalenata bez rez. Imperativa dovodi do gubitka titula i nenapredovanja samog projekta Akademija. Akademije dinamo i Zvezda igraju jako zapažene uloge u EU Ch ligama, a ovi naši ne mogu sa Z09, Olimpikom, itd...
Prvi korak koji treba učiniti je da se otpuste SVI treneri u Akademiji i da se uputi otvoreni poziv za imenovanje trenera prema njihovim referencama i vizijom rada i obavezama koji preuzimaju u smislu rezultata i unapređenja igre i igrača u trenažnom postupku.
Dosta je više šuplje , a da U19 prvenstva uzimaju Zrinjski i Željo, koji imaju daleko manje ulaganje u isti oml. pogon.
Još nešto mora biti imperativ - iskorijeniti eventualnu korupciju u tim mlađim kategorijama. To je jedan od glavnih razloga zašto je Dinamo napravio toliki raskorak u odnosu na Hajduka. Mamić, kakav god kriminalac i psihopat bio, je eliminirao bilo kakvu mogućnost da tatini sinovi igraju nauštrb talentirane djece. U Hajduku se to nikad nije napravilo. Javna je tajna da određeni treneri u Hajdukovoj školi imaju tarifu ako neko hoće pogurati svoju djecu. Odličan sam prijatelj sa bratom od jednog igrača koji je prošao Hajdukovu školu i znam to iz prve ruke. To je pogubno za klubove koji temelje svoje uspjehe prvenstveno na svojoj školi, a takvi su svi klubovi na ovim prostorima. Pogledajete danas na što izgleda taj Hajduk, izbacuju ga kuhari i konobari sa Malte.. Jasno, postoje i drugi razlozi zašto su se toliko srozali, ali ovaj je glavni.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, bordobijeli, Evander, Fouzi1, Google [Bot], Jet2Holiday, Lavcina, Lecler, nedimmmm1337, NeSamSafetee, perodeformero, Pitar6785, trunks1946 i 147 gostiju.