Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Australija možda, igrala Kenin kao da na igrici igra...ali **** to je samo Sofia Kenin jelte
Naravno da odmaze, zenski tenis je prikacen za muski i samo mu je teret, WTA zanima samo one zagrizene teniske fanove, kvalitet je smijesan u poredjenju sa muskim. Kada bi se gledalo siguran sam da bi se moglo doci do podatka da 90% prihodadonosi muski tenis a dijele 50-50. To je velika nepravda i diskriminacija, da ne kazem pljacka muskih tenisera na ustrb nekakve suplje price o jednakosti koje nema ni u jednom drugom sportu. Uostalom vidi se na turnirima van GSa koji se igraju odvojeno koliko donosi novca muski a koliko zenski tenis.
WTA teret ATPu, ok. Po čemu tačno?
Šta predlažeš, da se prave atp GSovi?
Hoćemol skloniti onda i one veterane i one što igraju u kolicima sa gsa, jesul i oni teret?
Šta predlažeš, da se prave atp GSovi?
Hoćemol skloniti onda i one veterane i one što igraju u kolicima sa gsa, jesul i oni teret?
Ma evo i na ovom forumu ,zenski tenis prati shimnka i jso 2 lika u vrh glave.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Posto skoro nisam nista pogledao na ovome US openu,a evo procitah par kom da Felix igra odlicno,jel ga ko gledao,ja se nadam da u njemu cuci ono nesto,mozel sta da uradi protiv Theima?
Jesam sinoc ali imao je protivnika koji je namjestio mec pa se i nije moglo vidjeti bilo sta ,bukvalno je bilo dovoljno da prebacuje
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Po manjku kvaliteta i atraktivnosti. Poredit ATP i WTA, je otprilike kao NBA i G league, mada vjerujem da je G League i zanimljivija. Prije je to donekle bilo i podnosljivo, jer si imao Sharapovu, sestre Williams, J.Henin, pa jedno vrijeme i Ivanovic, koja je bila prije svega medijski interesantna. Sada u zenskom tenisu nemas uopce istaknutu zvijezdu, a samim tim nikakav rivalitet visokog nivoa.
S druge strane, ATP zivi na slavi trojnog bozanstva, Rafa-Fedex-Nole, pa u slucaju da ne bude adekvatnih i dostojnih nasljednika, onda nece bit ni previse prigovora o podjeli novca. Trenutno je sramotno, da WTA igracice dobijaju i 30% onog sto dobijaju ATP igraci.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Sta napisa covek...Ne bi bilo isto na GS da nema zena. Naravno da ne bi bilo isto, bilo bi i bolje. Manje guzve. 
Nisi objasnio po čemu je WTA teret ATPu?AshburtonG je napisao/la: ↑06 sep 2020, 17:52Po manjku kvaliteta i atraktivnosti. Poredit ATP i WTA, je otprilike kao NBA i G league, mada vjerujem da je G League i zanimljivija. Prije je to donekle bilo i podnosljivo, jer si imao Sharapovu, sestre Williams, J.Henin, pa jedno vrijeme i Ivanovic, koja je bila prije svega medijski interesantna. Sada u zenskom tenisu nemas uopce istaknutu zvijezdu, a samim tim nikakav rivalitet visokog nivoa.
S druge strane, ATP zivi na slavi trojnog bozanstva, Rafa-Fedex-Nole, pa u slucaju da ne bude adekvatnih i dostojnih nasljednika, onda nece bit ni previse prigovora o podjeli novca. Trenutno je sramotno, da WTA igracice dobijaju i 30% onog sto dobijaju ATP igraci.
Šta žene krive što çe ovaj uso u muškoj konkurenciji biti dosadan samo tako jer Novak nema dostojnog protivnika. Aha.
Jebote isto da iz svog djepa plaçate igračice pa serendate po njima. Ako vas ne zanima, fino daljinski u ruke i ćao.
- AshburtonG
- Kontakt:
Procitaj ponovo. Odgovor se krije u postu, iako nisam ja ni napisao da je teret. Jednostavno je nepravedna raspodjela sredstava. Napisah ti gore i razloge za tu tvrdnju.
Niko nije spominjao iskljucivo USO, nego sve GSove. Ti ako ne vidis da je muski tenis dosta marketinski potentniji, onda se mi nemamo potrebe raspravljat.
Ne znam za tebe, ali ja placam par streaming servisa, a siguran sam da je dio toga u budzetu turnira.
Niko nije spominjao iskljucivo USO, nego sve GSove. Ti ako ne vidis da je muski tenis dosta marketinski potentniji, onda se mi nemamo potrebe raspravljat.
Ne znam za tebe, ali ja placam par streaming servisa, a siguran sam da je dio toga u budzetu turnira.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 06 sep 2020, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Zverev prvi svabo nako Hassa 2007 koji je usao u 1/4 US opena
Podatak koji zapravo najbolje pokazuje koliko puta je failao.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Bit ce dobro cetvrtfinale Zverev - Coric ako Borna prodje Thompsona. h2h je 3:1 za Bornu, s tim da ga je na USO vec pobijedio prije tri godine 36 75 76 76
U donjem dijelu zdrijeba se nadam dobrom Medvedevu jer jedino on moze parirati Thiemu, mada bi i ovaj Kanadjanin mogao zapapriti sutra.
U donjem dijelu zdrijeba se nadam dobrom Medvedevu jer jedino on moze parirati Thiemu, mada bi i ovaj Kanadjanin mogao zapapriti sutra.
Nisam gledao Bornu,spasio je 6 mec lopti i okrenuo Cicibana koji realno nije u nekoj formi,vidjelo se na cincinatiju.
Kako god pokusacu sad malo da se aktiviram oko ovog tenisa da ga malo pratim,ev upravo gledam Novaka i rekao bi da ce bas bas brzo isprasiti ovog Bustu,barem je tako Novak otvorio mec,furiozno
Definitivno otkako je Goran sa Novakom ovaj je popravio svoj servis,sig segment igre koji je Goran unaprijedio i zasluzan za to
Kako god pokusacu sad malo da se aktiviram oko ovog tenisa da ga malo pratim,ev upravo gledam Novaka i rekao bi da ce bas bas brzo isprasiti ovog Bustu,barem je tako Novak otvorio mec,furiozno
Definitivno otkako je Goran sa Novakom ovaj je popravio svoj servis,sig segment igre koji je Goran unaprijedio i zasluzan za to
Nije odavno povreda bila.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Gledaj nece ga diskfalifikovati,a prije par godina su za slicno Nalbandiana otjerali..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
A za šta bi ga trebali diskvalifikovati, ne gledam meč, pratim samo rezultat
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- LlullSergio
- Kontakt:
Diskvalifikacija.
Napucao sudiju lopticom,zena ne moze sebi doci...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.