Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Zao mi ga
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Po meni nije fer da Busta prodje dalje bez borbe, evo neka Djokovica izbace ali hajde dapotpisemo peticiju da neko uleti umjesto njega i odigra mec npr. Federer. To bi bilo sjajno, jos onaj crni nek iznenadi Thiema i eto ga 21 GS za najveceg izvjestan preko Aliasima i Corica..
Pa zar ti je Federer tolike komplekse nabio.
Zadnja izmjena: Mamba24, dana/u 07 sep 2020, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
Joj pojede se japoni ,uzivam priznajem 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
@Uno de radi malo svoj posao , kakvi su ovo fudbalski postovi koji qrac ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Što bi žena glumila , pogodila je teniska loptica u grlo , šta pišeš gluposti? Žena se šokirala , falilo joj vazduha , kad je došla sebi ustala i vratila se u normalu...alan_kardec je napisao/la: ↑06 sep 2020, 23:42ma ništa, ako su pravila takva kakva su, nema priče, pogriješio je i ybga.
Druga je stvar što su se ovakvi incidenti možda opraštali nekim igračima u prošlosti i što Novak nije bilo ko...
A ponašanje, teatralnost i gluma ove nedoyebane retardirane kravetine (da ne uvrijedim krave)... za ono nije potreban komentar, yebo joj pas mater retardiranu.
Zamisli da se ovo npr. tvojoj majci desilo , kako bi onda razmišljao?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Kakav bolid i kreten.Da sam ja slučajno udario skupljača loptica u grlo, na koliko godina bih bio suspendovan - 5, 10 ili 20?
"We need to suffer. And we need to fight."
- alan_kardec
- Kontakt:
bombaysaphire je napisao/la: ↑07 sep 2020, 01:03Što bi žena glumila , pogodila je teniska loptica u grlo , šta pišeš gluposti? Žena se šokirala , falilo joj vazduha , kad je došla sebi ustala i vratila se u normalu...
da se identična situacija desila mojoj majci, bilo bi me blam njenog ponašanja i glume, iskreno
Daj ba nismo djeca, pada žena ko u partizanskim filmovima Veljka Bulajića i pri tome neke kao krike ispušta. Ajd ok, mogu da shvatim, ne nadaš se, pogađa loptica u nezgodno mjesto, čučneš sjedneš par trenutaka i to je to, ona nešto se kao guši, zakreće glavom... kad je ustala kreće se oprezno ko u bunilu, neke face ovo ono...
nebitno, pravila su jasna.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ali zasto je glumila,ne voli Novaka,voli Rogera,da mu uzme pare ,da bude kao i vecina zena u centru paznje ?alan_kardec je napisao/la: ↑07 sep 2020, 01:46bombaysaphire je napisao/la: ↑07 sep 2020, 01:03Što bi žena glumila , pogodila je teniska loptica u grlo , šta pišeš gluposti? Žena se šokirala , falilo joj vazduha , kad je došla sebi ustala i vratila se u normalu...
da se identična situacija desila mojoj majci, bilo bi me blam njenog ponašanja i glume, iskreno![]()
Daj ba nismo djeca, pada žena ko u partizanskim filmovima Veljka Bulajića i pri tome neke kao krike ispušta. Ajd ok, mogu da shvatim, ne nadaš se, pogađa loptica u nezgodno mjesto, čučneš sjedneš par trenutaka i to je to, ona nešto se kao guši, zakreće glavom... kad je ustala kreće se oprezno ko u bunilu, neke face ovo ono...
nebitno, pravila su jasna.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- alan_kardec
- Kontakt:
ne znam stvarno zašto je glumila, ne mogu ni u čiju glavu da uđem, možda je drama queen, možda ovo možda ono... komentarišem samo ono što sam vidio i kakav je to utisak ostavilo na mene. potpuno bezvezna, neporebna i prekomjerna teatralnost.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma pazi i meni djeluje tako kao sto si napisao ,stvarno ne lazem nego onako ulazim u motive te zene,da li je mozda zaista gusilo jbg ,sta znas nezgodno mjesto jer ne mogu da se pomirim da bi zbog necega odglumila sve ono,svaka joj cast ako jeste ,treba joj Oskara dati.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja ipak mislim da je sve ovo velika zavjera protiv srpskog naroda.
- alan_kardec
- Kontakt:
kojeg oscara kralju, ono je četvrtoligaška gluma, tj gluma u pokušaju.delinjo je napisao/la: ↑07 sep 2020, 02:03Ma pazi i meni djeluje tako kao sto si napisao ,stvarno ne lazem nego onako ulazim u motive te zene,da li je mozda zaista gusilo jbg ,sta znas nezgodno mjesto jer ne mogu da se pomirim da bi zbog necega odglumila sve ono,svaka joj cast ako jeste ,treba joj Oskara dati.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ima li Viškov komentar na situaciju ?
Koje je on kurate sreće to je nevjerovatno, vazda sam sebi najveći neprijatelj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pitanje za ove bolje poznavaoce. Koliko je brzo onako odokativno mogla ići ona loptica? Kontam, prilikom nekakvog igranja sa teniskom lopticom, ko je dobio neki udarac u tijelo, znači ako je malo jači intenzitet, fino se to bgm osjeti. Još ovakav peh da ženu spuca u tako osjetljiv dio...niđe veze...
Žao mi je Noleta što ispade na ovako glup način ali kako sam legalista, ako jasno piše da se ovo kažnjava izbacivanjem, onda opet ono po naški - jbg.
Hvala unaprijed na odgovoru.
Žao mi je Noleta što ispade na ovako glup način ali kako sam legalista, ako jasno piše da se ovo kažnjava izbacivanjem, onda opet ono po naški - jbg.
Hvala unaprijed na odgovoru.
Ma ne moze ti to niko precizno reci,djeluje da nije aman zaman jako bilo ali samo djeluje 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Prosječna brzina forhend razmjena je od 114 do 133 km/h, ali onaj njegov udarac je bio preblag, ne vjerujem ni 30% te brzine, s tim da kao što kažeš teniska loptica boli ko grom da te udario. Ipak je pogodio baš osjetljivo mjesto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam ni pretpostavio npr. da je ono bilo oko 100 kmh ali 40? 50? 60? više/manje...izletjet će negdje sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.