Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma jest 50 bar 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da ide 10 u vrat je jbg, da je bilo negdje drugo pogodila, moglo bi se to nešto dogovorit.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Eto te ko pravi bosnjo,da se dogovorimo 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Ona lopta je sigurno isla 50 km/h ili vise. Ne znam za vas, ali ja to ne bih volio primit u predjelu prednje strane vrata. Loptica tezi izmedju 55-60g otprilike, sto pri tim brzinama i nije malo, pogotovo u tim osjetljivim predjelima.
Ova je na kraju pravila drama show, sto i razumijem, vjerovatno moze dobit neki kes na osnovu ovoga od organizatora. Ipak je to povreda na radu, koliko god smijesno zvuci.
Diskvalifikacija potpuno opravdana. Ne mozes bit toliki mentol, da onom snagom udaris lopticu u pravcu dodavaca ili sudije. Da je opalio svom snagom u tribine, dobio bi upozorenje ili poen protivniku, ali je ovo previse nesmotreno za ovaj nivo.
Ova je na kraju pravila drama show, sto i razumijem, vjerovatno moze dobit neki kes na osnovu ovoga od organizatora. Ipak je to povreda na radu, koliko god smijesno zvuci.
Diskvalifikacija potpuno opravdana. Ne mozes bit toliki mentol, da onom snagom udaris lopticu u pravcu dodavaca ili sudije. Da je opalio svom snagom u tribine, dobio bi upozorenje ili poen protivniku, ali je ovo previse nesmotreno za ovaj nivo.
Zasto zene sude muske meceve?
Tek sam sada upratio sta se desilo. Prvo kontam iz bijesa jako poslao lopticu pa reko hajde moze se opravdati. Ovako je smijesno.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Koja sprdnja covjece
Ali tako je kad babe dovedes na sportski teren
Ali tako je kad babe dovedes na sportski teren
Nidje veze u pm. Dje ces covjeka diskvalifikovat zbog ovog. Da je nabio lopticu u nju svom snagom i namjerno da, ali ovo je djelovalo pomalo smijesno.
Novak je do sad već trebao shvatiti da on treba posebno paziti kako se ponaša jer mu nikad neće oprostiti što jedan Balkanac pobjeđuje u njihovom bijelom, gospodskom sportu.
A i ovaj tenis brate **** sport, iz svemira vidis da nije namjerno a sutnuse ga sa turnira kao da joj je aperkat zavalio.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Bedene za ovo prije deset dana nije izbacen na Cincinnatiju, a udarac je bio i jaci od Djokovicevog
Zensko, i jos baba. Da je bio neko mladji izbjegao bi lopticu i nista se ne bi desilo.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Nail for Real
- Kontakt:
E cuj izbacise ga
. Smijesno vala, haj da je bilo namjere, koliko god sporo isla, opravdano, ali izbaciti najvecu zvijezdu turnira na ovaj nacin...
Novak jeste mentalno jak, ali takodjer lose kontrolise emocije. Ovo se Nadalu npr. nikad ne bi desilo.
A sto se turnira tice, Thiem Time
.
Novak jeste mentalno jak, ali takodjer lose kontrolise emocije. Ovo se Nadalu npr. nikad ne bi desilo.
A sto se turnira tice, Thiem Time
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
sranje skroz. lopta niti je izgledala prebrza niti ju je raspalio u bijesu. nije moglo gluplje!
ali ako su pravila stvarno takva (ne znam da li ima mjesta za “slobodnu sudačku procjenu”) onda su za sviju ista i to je to.
ali ajde, drugačije ne bi niko van big3 uzeo slam
ali ako su pravila stvarno takva (ne znam da li ima mjesta za “slobodnu sudačku procjenu”) onda su za sviju ista i to je to.
ali ajde, drugačije ne bi niko van big3 uzeo slam
- LlullSergio
- Kontakt:
Oglasio se sinoc kasno. Mislio sam da nece progovoriti duze vremena poslije ovoga kolko mu je muka bilo kad je izlazio. Super izjava s obzirom kad skontas sta mu se desilo.
Ali kakav baksuz, jos se ne mogu nacuditi. Da je bio sakupljac loptica isti bi ili uhvatio lopticu ili bi se uspio skloniti ako mu je prejako. A i on od svih mjesta nju u grlo pogodi.
Ovaj udarac,tj. jacina nije sad nesto preblago i presporo,ali ja sam primao brze loptice u glavu
Onaj prvi osjecaj je da odmah je.bes nekom majku i prvih 10 minuta bi ga zadavio. Kasnije se smiris i tjt 
Ali kakav baksuz, jos se ne mogu nacuditi. Da je bio sakupljac loptica isti bi ili uhvatio lopticu ili bi se uspio skloniti ako mu je prejako. A i on od svih mjesta nju u grlo pogodi.
Ovaj udarac,tj. jacina nije sad nesto preblago i presporo,ali ja sam primao brze loptice u glavu
super je napisao to na instagramu, svaka čast.
ili je on sam to sročio ili neko pametan. haman onako kako treba!
ili je on sam to sročio ili neko pametan. haman onako kako treba!
kad to već napisa pade mi nešto napamet .... koliko li su puta tek paja i laki popili loptom uglavu?LlullSergio je napisao/la: ↑07 sep 2020, 08:28Oglasio se sinoc kasno. Mislio sam da nece progovoriti duze vremena poslije ovoga kolko mu je muka bilo kad je izlazio. Super izjava s obzirom kad skontas sta mu se desilo.
Ovaj udarac,tj. jacina nije sad nesto preblago i presporo,ali ja sam primao brze loptice u glavuOnaj prvi osjecaj je da odmah je.bes nekom majku i prvih 10 minuta bi ga zadavio. Kasnije se smiris i tjt
![]()
Ja sam jednom dobio kamen u grkljan na plazi dijete me pogodilo.LlullSergio je napisao/la: ↑07 sep 2020, 08:28Oglasio se sinoc kasno. Mislio sam da nece progovoriti duze vremena poslije ovoga kolko mu je muka bilo kad je izlazio. Super izjava s obzirom kad skontas sta mu se desilo.
Ovaj udarac,tj. jacina nije sad nesto preblago i presporo,ali ja sam primao brze loptice u glavuOnaj prvi osjecaj je da odmah je.bes nekom majku i prvih 10 minuta bi ga zadavio. Kasnije se smiris i tjt
![]()
I stvarno je nezgodno, jednostavno ne mozes udahnuti i uhvati te panika, to traje mozda 5 sec, mada ti kontas da je to sigurno jedno 20sec.
Al diskvalifikacija nidje veze.
Odlična izjava Novaka na IG. Jedina ispravna stvar koju je mogao uraditi je priznati krivicu, shvatiti da je pogriješio i okrenuti se momentalno šljaci. Ko zna, možda mu ovo i pomogne, ne treba zaboraviti o kakvom inatu je riječ. Čeka nas paklen RG, to je bar sigurno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Nail for Real
- Kontakt:
Sta je sa Australijom?bodi123 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 09:47Odlična izjava Novaka na IG. Jedina ispravna stvar koju je mogao uraditi je priznati krivicu, shvatiti da je pogriješio i okrenuti se momentalno šljaci. Ko zna, možda mu ovo i pomogne, ne treba zaboraviti o kakvom inatu je riječ. Čeka nas paklen RG, to je bar sigurno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.