Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Da .
Pravila su pravila .
Da je obrnuto npr. da je Đoković sinoć zbog prijetnje izbačen , ti bi isto pisao . Pisao bi da je sudija kriv zbog loših odluka na štetu Novaka .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kakva smijurija od sudija čuj izbaciti Noleta jer je slučajno pogodio onu ublehu.Pa jedino ga ovako i mogu zaustaviti drugačije ne mogu.
A gledaj one ublehe pade ko pokošena kao da je udario voz.
A gledaj one ublehe pade ko pokošena kao da je udario voz.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Поново те ", $ " $ са " ' $ је $ $ ??bombaysaphire je napisao/la: ↑07 sep 2020, 14:11
Da .
Pravila su pravila .
Da je obrnuto npr. da je Đoković sinoć zbog prijetnje izbačen , ti bi isto pisao . Pisao bi da je sudija kriv zbog loših odluka na štetu Novaka .
" " $.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Već sam ti odgovorio sa DA , ne znam što me opet isto pitaš, jesi li dobro ?Ortega10 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 14:33Поново те ", $ " $, са " ' $ је $ $ ??bombaysaphire je napisao/la: ↑07 sep 2020, 14:11
Da .
Pravila su pravila .
$
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
cijela srbija ustala braniti noleta ... i ćirilicom i latinicom
ko da to njemu treba!
ja ga isto ne bi diskvalifikovao, ali išli su striktno po pravilima i niko im ne može ništa predbaciti. sve da je gospođa sa flašom vina sudila i da se bacila pet metara unazad sa pet sekundi zakašnjenja u neymarovom stilu to nema nikakve veze za to pravilo.
ja ga isto ne bi diskvalifikovao, ali išli su striktno po pravilima i niko im ne može ništa predbaciti. sve da je gospođa sa flašom vina sudila i da se bacila pet metara unazad sa pet sekundi zakašnjenja u neymarovom stilu to nema nikakve veze za to pravilo.
-
rektalnialpinizam
- Kontakt:
Samo da ovim što mitomane, opravdavaju ovaj potez, pričaju da nije trebao biti diskvalifikovan ili šta već pišu, navedem najbolji primjer, njega sam zaboravio spomenuti...
Shapovalov, protiv Edmunda čini mi se 2017. DC...
Nabio lopticu prema sudiji u stolici, pogodio ga u glavu i DISKVALIFIKACIJA!
Ono, fakat se pitam jesu li ljudi toliko ograničeni ili se prave ludi, pa će reći Shapo je opalio 100 km/h, a Djoko 50 km/h!?!?!
Da ne vjeruješ ko sve piše po ovom forumu i priča o sportu...
Shapovalov, protiv Edmunda čini mi se 2017. DC...
Nabio lopticu prema sudiji u stolici, pogodio ga u glavu i DISKVALIFIKACIJA!
Ono, fakat se pitam jesu li ljudi toliko ograničeni ili se prave ludi, pa će reći Shapo je opalio 100 km/h, a Djoko 50 km/h!?!?!
Da ne vjeruješ ko sve piše po ovom forumu i priča o sportu...
- AshburtonG
- Kontakt:
Greska u pocetnoj premisi. Nije on napucao lopticu u zrak, pa se ona magicno okrenula i isla prema sudiji. Dakle, nije loptica pogodila sudiju, nego je Novak lopticom pogodio sudiju.Ortega10 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 14:33Поново те ", $ " $ са " ' $ је $ $ ??bombaysaphire je napisao/la: ↑07 sep 2020, 14:11
Da .
Pravila su pravila .
Tu su pravila jasna, te su vec par puta citirana na ovoj temi. Kao sto i ranije rekoh, ono je bilo prebrzo cak i za skupljaca loptica, a da pri tome nije ni pogledao gdje se isti nalazi oko njega.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
i ja to vidim kao tvoju jedinu manu,mogao bi malo i za Lejkerse navijati da mi budes jos drazi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Babukini i Bostonovi rekordi ostaju vječni!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
babukini nadam se....jesi gledao najveceg sinoc kako dominira,kakvu odbranu igra ? brutala
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jest lijepo vidjeti da je 26. nosilac bio, to je onaj period kad i igrao neki tenis.Zundo je napisao/la: ↑07 sep 2020, 15:08https://sportsport.ba/tenis/sakupljac-l ... rom/278573
Što Džumhur nije diskvalifikovan?![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Jakobsen91
- Kontakt:
Nema opravdanja za Djokovica, ono klinci su tu, skupljaju lopte i ti nabijas loptu u pravcu u kojem nisi ni pogledao da li ima neko. Vjerujem da mu ne bi bilo prijatno da neko njegove klince dovodi u bilo kakvu opasnost. Sustina je da mu ovo nije prvi put. Bas mi yt izbaci s proslog turnira nekog pogodi u publici.
Kod njega se bas vidi da mu je zao, ali jbg kad pogrijesis i nastavis grijesiti, nema opravdanja.
Sto se tice same odluke sudija, pa vjerovatno je mogla otici u nekom drugom smjeru, nije bilo namjere, bukvalno kao da su jedva docekali. Naravno da Federer u ovoj situaciji ne bi bio izbacen, sustina je da bi se svi nasmijali ovome, pa cak i ova gospodja koja je valjda jos u soku.
Ono svima bi bilo simpaticno jer je to Federer.
Kazna da, ali prestroga. Makar mozda ga nauci, posto ga ove novcane dosad nisu.
Sto se tice same odluke sudija, pa vjerovatno je mogla otici u nekom drugom smjeru, nije bilo namjere, bukvalno kao da su jedva docekali. Naravno da Federer u ovoj situaciji ne bi bio izbacen, sustina je da bi se svi nasmijali ovome, pa cak i ova gospodja koja je valjda jos u soku.
Kazna da, ali prestroga. Makar mozda ga nauci, posto ga ove novcane dosad nisu.
Ne znam meni je ovo jos malo vise otvorilo oci i uvjerio sam se da je Federer nabio najvise kompleksa ljudima.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
to je vjerovatno jer je on najveći iako nije najbolji
Za neke druge svjetske zvijezde se čini da ih se štiti na sva načine, a za Đokovića da je progonjen i da mu se čeka svaka greška na terenu ili privatno da ga se žestoko isproziva i kazni. On je svjetska zvijezda koju se najgore tretira. Nekom ne smeta da je James najbolji košarkaš u NBA, zažmire na njegovih pet koraka, ili da je Messi najbolji fudbaler, ali Đoković je trn u oku.
da da,glavni argument
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.