Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
$ су $ " АТП $ & &.
$ " су ? ? / " " $ су се " ? " јер - " $ $ " нове " " & је & оне " " " ? $.
& $, " је ' " " ¥ о " јер " ? $ не схвата $ је у ' ' ? трн у & ".
$ " су ? ? / " " $ су се " ? " јер - " $ $ " нове " " & је & оне " " " ? $.
& $, " је ' " " ¥ о " јер " ? $ не схвата $ је у ' ' ? трн у & ".
" " $.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nikakva urota protiv Srba ili igrača sa balkana već čisto slijeđenje pravila. Ovdje nije u pitanju samo Đoković već i nastavak tenisa. Sinoć su organizatori poslali jasnu poruku svima da je nebitno ko si i šta si i da su pravila ista za sve. Šta da su pustili Novaka i onda neki drugi igrač jače udari lopticu i kako da onda da ga diskvalifikuju? Uvijek će biti kako niste Novaka a mene jeste... U ovo ne treba uvlačiti Nadala i Federera a pogotovo ne Nadala jer on nije nikad ovako nešto uradio. Federer i zna tu i tamo da napuca lopticu preko tribina a Nadal vrlo rijetko pokazuje emocije kad gubi. I ako oni ovo urade treba da budu diskvalifikovani kao što je i Nole sinoć bio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam mislio na tebe, nisam mislio ni nakog već općenito govorim. Jbg sam pao, sam se ubio. Glupost je uradio i kažnjen je.
Igraš brutalno dobro, nema ko da ga izbaci, ako i zijani jedan set ne znači mu ništa jer će vrlo lagano to da preokrene u svoju koristi i to bit će pola sata duže na terenu. Čemu nervoza Nole? I sa te strane baš glup potez.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
& &.
", у & " спорту на ", " се $ & прсте ($, %, &, $)... & $ се " % " ? $ " ?... $ је $ је АТП ¥ " $ - " " нову " " $ су $ & гаф $ " & " $ % " ? " & - " ".
", " " " ? " $ $ на $ " ' АТП-а у $.
Јер, & " $ $ " " " терен & ? ?, а " првог " " & " " " потеза $ % ? $ &.
& $, " се $ $ - нова " " " у ", не ' &, - " " ?, јер " се " & ", а не & / ?.
", у & " спорту на ", " се $ & прсте ($, %, &, $)... & $ се " % " ? $ " ?... $ је $ је АТП ¥ " $ - " " нову " " $ су $ & гаф $ " & " $ % " ? " & - " ".
" " $.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ako nisu mogli Sereni pogledati kroz prste , zašto bi Novaku ?Ortega10 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 13:56& &.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Da .
Pravila su pravila .
Da je obrnuto npr. da je Đoković sinoć zbog prijetnje izbačen , ti bi isto pisao . Pisao bi da je sudija kriv zbog loših odluka na štetu Novaka .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Kakva smijurija od sudija čuj izbaciti Noleta jer je slučajno pogodio onu ublehu.Pa jedino ga ovako i mogu zaustaviti drugačije ne mogu.
A gledaj one ublehe pade ko pokošena kao da je udario voz.
A gledaj one ublehe pade ko pokošena kao da je udario voz.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Поново те ", $ " $ са " ' $ је $ $ ??bombaysaphire je napisao/la: ↑07 sep 2020, 14:11
Da .
Pravila su pravila .
Da je obrnuto npr. da je Đoković sinoć zbog prijetnje izbačen , ti bi isto pisao . Pisao bi da je sudija kriv zbog loših odluka na štetu Novaka .
" " $.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Već sam ti odgovorio sa DA , ne znam što me opet isto pitaš, jesi li dobro ?Ortega10 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 14:33Поново те ", $ " $, са " ' $ је $ $ ??bombaysaphire je napisao/la: ↑07 sep 2020, 14:11
Da .
Pravila su pravila .
$
cijela srbija ustala braniti noleta ... i ćirilicom i latinicom
ko da to njemu treba!
ja ga isto ne bi diskvalifikovao, ali išli su striktno po pravilima i niko im ne može ništa predbaciti. sve da je gospođa sa flašom vina sudila i da se bacila pet metara unazad sa pet sekundi zakašnjenja u neymarovom stilu to nema nikakve veze za to pravilo.
ja ga isto ne bi diskvalifikovao, ali išli su striktno po pravilima i niko im ne može ništa predbaciti. sve da je gospođa sa flašom vina sudila i da se bacila pet metara unazad sa pet sekundi zakašnjenja u neymarovom stilu to nema nikakve veze za to pravilo.
-
rektalnialpinizam
- Kontakt:
Samo da ovim što mitomane, opravdavaju ovaj potez, pričaju da nije trebao biti diskvalifikovan ili šta već pišu, navedem najbolji primjer, njega sam zaboravio spomenuti...
Shapovalov, protiv Edmunda čini mi se 2017. DC...
Nabio lopticu prema sudiji u stolici, pogodio ga u glavu i DISKVALIFIKACIJA!
Ono, fakat se pitam jesu li ljudi toliko ograničeni ili se prave ludi, pa će reći Shapo je opalio 100 km/h, a Djoko 50 km/h!?!?!
Da ne vjeruješ ko sve piše po ovom forumu i priča o sportu...
Shapovalov, protiv Edmunda čini mi se 2017. DC...
Nabio lopticu prema sudiji u stolici, pogodio ga u glavu i DISKVALIFIKACIJA!
Ono, fakat se pitam jesu li ljudi toliko ograničeni ili se prave ludi, pa će reći Shapo je opalio 100 km/h, a Djoko 50 km/h!?!?!
Da ne vjeruješ ko sve piše po ovom forumu i priča o sportu...
- AshburtonG
- Kontakt:
Greska u pocetnoj premisi. Nije on napucao lopticu u zrak, pa se ona magicno okrenula i isla prema sudiji. Dakle, nije loptica pogodila sudiju, nego je Novak lopticom pogodio sudiju.Ortega10 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 14:33Поново те ", $ " $ са " ' $ је $ $ ??bombaysaphire je napisao/la: ↑07 sep 2020, 14:11
Da .
Pravila su pravila .
Tu su pravila jasna, te su vec par puta citirana na ovoj temi. Kao sto i ranije rekoh, ono je bilo prebrzo cak i za skupljaca loptica, a da pri tome nije ni pogledao gdje se isti nalazi oko njega.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
i ja to vidim kao tvoju jedinu manu,mogao bi malo i za Lejkerse navijati da mi budes jos drazi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Babukini i Bostonovi rekordi ostaju vječni!
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
babukini nadam se....jesi gledao najveceg sinoc kako dominira,kakvu odbranu igra ? brutala
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jest lijepo vidjeti da je 26. nosilac bio, to je onaj period kad i igrao neki tenis.Zundo je napisao/la: ↑07 sep 2020, 15:08https://sportsport.ba/tenis/sakupljac-l ... rom/278573
Što Džumhur nije diskvalifikovan?![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.