Da vrijedi ista ne bi ga Real tek tako sutno. Lik je u sezoni gdje je Real imao ukupno 5 veznjaka od kojih je jedan 35ogodisnji Modric, a Hazard i Asensio proveli vecinu sezone u bolnici dobijao minute na kapaljku.
James Rodriguez ako je bio proglasen za najboljeg veznjaka lige to nam jedino moze reci koliki samo uticaj ima Perez na ligu kada njegovo propalo pojacanje proglase za najboljeg veznjaka. On i jeste oduvijek bio kalibar za klubove poput Evertona i sad je tu na svom nivou i mozda pruzi neke dobre partije i bude pojacanje.
Navikao sam da kupe sve sto valja iz farmerskih liga kakve su njemacka i francuska, ali vidim sada se okrenuli i spanskom trzistu. Za desetak godina ce svi najbolji igraci igrati u EPL-u.
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Mogu misliti kako se onda 'zvjezdice' ponašaju kada je Rose umislio da je Carlos.
Nije umislio,ne bi onda otisao u njukasl, po meni normalna reakcija,sta treba da mu cuti ovaj ga sklonio na tribine bez objasnjenja,osetio je nepravdu i reagovao po meni ok.
Liverpool
City
Chelsea
Man Utd
Arsenal
Everton
Tottenham
Wolves
Lester
Southampton
Shefild
Newcastel
Burnley
WH
C.Palace
Brighton
Leeds
Aston Vila
WBA
Fulham
moja neka prognoza
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."