Govedarica izgledom isti Dušan LajovićAshburtonG je napisao/la: ↑09 sep 2020, 17:55Pogodio jato vrana iznad stadiona. Stvarno sramota sto nije diskvalificiran.
Pogledah ovaj podcast. Govedarica je toliko ostrascen, da je cak i Viskovicu bilo neugodno slusat njegova opravdanja za Novaka.I da, jos jedna stvar, imaju mali milion gresaka u govoru. Jedan konstantno mijesa "je l`" i "jer", a drugi je najmanje 10x supervizora nazvao suprevizor.
![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
medo je strasan, ne znas jel veca opasnost kad napada ili kad se brani:-)
kad god ga vidim naumpadne mi mirza basic:-)
ovaj rublev je toliko gadan i odvratan lik da je to nevjerovatno, grebo li ga dzumhur:-)
kad god ga vidim naumpadne mi mirza basic:-)
ovaj rublev je toliko gadan i odvratan lik da je to nevjerovatno, grebo li ga dzumhur:-)
Serena je najveća, koliko god ju pljuvali 
Ivan je malo pretjerao, a mogu mislit šta bi bilo da je tu Baki
Ivan je malo pretjerao, a mogu mislit šta bi bilo da je tu Baki
Ali kako su Fedtardi iskusno presli sa napucavanje djecaka lopticom sa nekakvim nabijanjem loptice u vazduh. Sta kae onaj nece vam vratiti Novaka na turnir, pa normalno da nece, poenta je da se dokaze kako za neke vrijede striktna pravila i dobijaju rigorozne kazne dok se drugi simpaticno prosetaju bez opomene za istu stvar.
U rame je pogodila loptica, reče japtard i nastavi živjeti u iluzornom svijetu...
-
jolicnikola
- Kontakt:
žao mi Pironkove, žao mi je i Azarenke (ne mislim da ju otpisujem), al Serena ovo osvaja, daj bože da ne budem u pravu (zbog Vike naravno, a za uopće će to nekako proći)
što se tiče onog incidenta, vidi se da je Novak kriv, nije namjerno ali, kažem ono što većina ovdje misli, ali ne bi da učestvujem u ovoj raspravi
šta je sve Cveta uradila na ovom turniru to je nevjerovatno, izbacila Samsonovu, pa Effejevu (gaćevaditelj
) dragu Muguruzu, pa Donnu, pa Korne nakon one drame, pa imala set i brejk na startu drugog seta protiv Serene, ali je nakon toga pala pa je Serena to znala da iskoristi, vratiti se nakon tri godine, pa odmah ući u četvrtfinale, to je fantastično
a Vika se vratila i učinila je ono što Sisara nije uspjela (dokle će ona dogurati to je pitanje), e kako je razbila Arinu (dobro ona je razbila i samu sebe) to je dokaz da bjeloruski tenis u velikoj krizi, i da samo ona može da gura cijelu tu priču, da li je ovo realna slika Sabalenke, da je jedan odron od igračice, ili jedan period krize nakon koje će vezati dobre rezultate i neke trofeje, to će vrijeme pokazati
što se tiče onog incidenta, vidi se da je Novak kriv, nije namjerno ali, kažem ono što većina ovdje misli, ali ne bi da učestvujem u ovoj raspravi
šta je sve Cveta uradila na ovom turniru to je nevjerovatno, izbacila Samsonovu, pa Effejevu (gaćevaditelj
a Vika se vratila i učinila je ono što Sisara nije uspjela (dokle će ona dogurati to je pitanje), e kako je razbila Arinu (dobro ona je razbila i samu sebe) to je dokaz da bjeloruski tenis u velikoj krizi, i da samo ona može da gura cijelu tu priču, da li je ovo realna slika Sabalenke, da je jedan odron od igračice, ili jedan period krize nakon koje će vezati dobre rezultate i neke trofeje, to će vrijeme pokazati
Medo zasluzuje GS ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
bullshit russian 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne znam kako gotivite lika. Em je smarač na kvadrat na terenu em je nekulturan do bola
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
A moram ga gotiviti da bi rekao da je igracina ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa svi ga vi ovdje hvalite ovo ono zasluzio slam...A ustvari su i Thiem i Zverev ostvareniji igrači od njeg sto se mladih tice
#Punoljetstvo
Pa jeste zasluzio. Sto ne znaci da nisu i ova dvojica.
Ko god od njih trojice da uzme, a uzece, zasluzio je na neki nacin.
Ko god od njih trojice da uzme, a uzece, zasluzio je na neki nacin.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakvo bi bilo kolosalno pišanje da Busta uzme 
#Punoljetstvo
-
jolicnikola
- Kontakt:
hajmo Vika uzmi Mertens pa na Serenu
Ma jebote ovaj zenski tenis,polufinale rezultat 6 1 6 2
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
jolicnikola
- Kontakt:
kakva igra Vike, možda Serena padne ako ova bude na 100%
Thiem ako osvoji prece Novaka na Race listi,zamislite da Theim zavrsi na prvom mjestu na kraju 
Iduce sedmice se igra Rim masters kontam da ce Rafa biti tamo,jel zna neko jel prijavio Rim?
Iduce sedmice se igra Rim masters kontam da ce Rafa biti tamo,jel zna neko jel prijavio Rim?
ovaj turnir je toliko besmislen da bi jedino ispravno bilo da busta uzme
Thiem ako sad ne uzme ne zasluzuje da ikad uzme, protiv Medvedeva finale prije finala, ne vjerujem da Zverev ijednom moze uzeti vise od jednog seta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.