Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma pobjednik tog duela i jeste vjerovatno novi osvajac GS
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Meni uopste nije smarac, cak ga je zanimljivo gledati zbog cudne tehnike i nemogucih poena.BosniaBoston je napisao/la: ↑09 sep 2020, 23:34Ne znam kako gotivite lika. Em je smarač na kvadrat na terenu em je nekulturan do bola
Kad kazes smarac odmah pomislim na Simona.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
bruno orešar ... nikad dosadnijeg tenisera nije bilo .... ali azra logo na španu mu je bio prva klasaforgempp je napisao/la: ↑10 sep 2020, 14:38Meni uopste nije smarac, cak ga je zanimljivo gledati zbog cudne tehnike i nemogucih poena.BosniaBoston je napisao/la: ↑09 sep 2020, 23:34Ne znam kako gotivite lika. Em je smarač na kvadrat na terenu em je nekulturan do bola
Kad kazes smarac odmah pomislim na Simona.
jestamaji je napisao/la: ↑10 sep 2020, 14:41bruno orešar ... nikad dosadnijeg tenisera nije bilo .... ali azra logo na španu mu je bio prva klasaforgempp je napisao/la: ↑10 sep 2020, 14:38Meni uopste nije smarac, cak ga je zanimljivo gledati zbog cudne tehnike i nemogucih poena.BosniaBoston je napisao/la: ↑09 sep 2020, 23:34Ne znam kako gotivite lika. Em je smarač na kvadrat na terenu em je nekulturan do bola
Kad kazes smarac odmah pomislim na Simona.![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Roddick:
Svi vole Federera i Nadala, a Đoković je negativac. Đoković je u očima ljubitelja tenisa čovjek koji želi ubiti Bambija"

Svi vole Federera i Nadala, a Đoković je negativac. Đoković je u očima ljubitelja tenisa čovjek koji želi ubiti Bambija"
Fakt i istina.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jos kad bi glupi Rodick objasnio kakve to veze ima u kontekstu ovoga sto se desilo? Pokusava da opravda dvostruke kriterije i pravila koja nekad vrijede a u vecini slucajeva ne vrijede pa sad prica za koga ljudi navijaju. Otkrio toplu vodu da ljubitelji tenisa na zapadu vise vole Federera i Nadala, nismo znali evo ja kontao Djokovic omiljeni lik.
- AshburtonG
- Kontakt:
Problem je sto se na Balkanu smatra da je jedini razlog manjka simpatija, u odnosu na Rafu i Rogera, njegovo porijeklo, a ne bahato i ruralno ponasanje na terenu i van njega.
Sta ce prosjecan srbin konta da neki svicarac sjedi kuci i razmislja kako mrzi Srbiju,a pola od njih ne zna i da postoji hah
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nije jedini ali da se ne lazemo sigurno jeste jedan od, i nije to samo sa balkanom ista stvar bi bila i sa rusom, turcinom ili nekim trecim. Bahato ponasanje? Za Djokovica mozemo reci da je glup, da zabada nos u sve zivo ali da je bahat to prvi put cujem, ruralno ponasanje, apsolutno stoji i zna biti iritantno ali necemo se lagati svaki teniser se u odredjenom momentu tako ponasa, i moralne vertikale psuju i nabijaju loptice tako da to je nesto sto je zajednicko vecini tenisera. Meni vise smeta dodvoravanje publici koja te ne gotivi, vjerujem da bi vise respekta imao da je pokusavao da sukne publici ili d aih kulturno provocira u onim izjavama poslije meca kad pobjedi dok su oni protiv njega ovako ispada smijesan, salje srca nekakva. Djokovic je neuspjeli populista ali kako god okrenes zasluzio je jednak tretman a ne da se pravila na njemu strogo primjenjuju dok su u drugims lucajevima prilicno felksibilna i to je sva poenta.
Nadam se da jes, vrijeme mu je.
S Danilom je 50-50, bit će baš zajebano. Oba su odlični.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
nije on bahat nego nešto drugo, ali sve ostalo ti stoji 100%! bobu, gorana i anu su svi gotivili i to pravo a ne može se reći da nisu bili klasični balkanci! ali bili su autentični i nisu se povijali nikome i nizašta. i što je najvažnije nisu nikada glumili!AshburtonG je napisao/la: ↑10 sep 2020, 16:39Problem je sto se na Balkanu smatra da je jedini razlog manjka simpatija, u odnosu na Rafu i Rogera, njegovo porijeklo, a ne bahato i ruralno ponasanje na terenu i van njega.
novak je skroz u dure ko čovjek, poret toga što je najbolji, ali ima tu dobrih razloga zašto ga ne vole!
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne znam, mozda bahato nije pravi izraz, ali svi znaju sta sam htio reci. Bahato i ruralno su bliski pojmovi. Naravno da nisam mislio bahato u smislu Nicka Kyrgiosa, koji je psihicki nestabilan momak, ni u smislu da se izivljava nad dodavacima loptica, nego bahato u smislu dozvoljavanja ogromnog prodira i kolicine ruralnosti na terenu, te konstantnog modusa "svi protiv mene" i "ja protiv cijelog svijeta/stadiona". Meni je to bahatost, proizasla iz tog nekog balkanskog ruralnog gena.jestamaji je napisao/la: ↑10 sep 2020, 17:44nije on bahat nego nešto drugo, ali sve ostalo ti stoji 100%! bobu, gorana i anu su svi gotivili i to pravo a ne može se reći da nisu bili klasični balkanci! ali bili su autentični i nisu se povijali nikome i nizašta. i što je najvažnije nisu glumili!AshburtonG je napisao/la: ↑10 sep 2020, 16:39Problem je sto se na Balkanu smatra da je jedini razlog manjka simpatija, u odnosu na Rafu i Rogera, njegovo porijeklo, a ne bahato i ruralno ponasanje na terenu i van njega.
novak je skroz u dure ko čovjek, poret toga što je najbolji, ali ima tu dobrih razloga zašto ga ne vole!
Ljudi su vazda voljeli karakter, kojim on pokusava da se predstavlja, a to i jest najveci njegov problem. Ljudi vide da previse pokusava, te da to nije on. Stvorio je u svom mozgu mit, da su svi protiv njega(a ni njegovi navijaci mu u tome ne pomazu nikako), a zeli istim tim ljudima da se uvuce momentalno u sup.ak, te da bude the most likeable guy. To ne moze, te zbog toga dobija kolicinu hejta, koju realno i ne zasluzuje.
Kako nece kad mu rodjeni otac izadje danas pred medije i kaze citiram "svi hoce da sruse Novaka jer je srbin "....kako da ga volis ????
Jedan od razloga sto ga mrze su njegovi zatucani roditelji i zatucana zena.
Jedan od razloga sto ga mrze su njegovi zatucani roditelji i zatucana zena.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ovi sa naših prostora da, stranci manje, oni njihovo sranje ne razumiju!
Nije da ga raja ne voli, jednostavno upao je u tu 'romansu' i Fedal eru.
Karakteri ove dvojice bili savršeni za navijače, njihovi stilovi igre, pa i sve drugo da su obojica bili veliki role modeli koje nećeš lahko nadjačati ni na terenu, a ni van terena.
Novak je sasvim regularan, ali vidi se na njemu i uzastopnim pokušajima da 'osvoji' fanove, vidi se da mu pravi problem činjenica da je igrački sposobnostima sa njima dvojicom u rangu, ali da taj trend ne prati i van terena.
Iz toga izlaze ova udruženja, da pokaže svijetu da on nije 'bad guy' I da želi I on da bude 'recognized' kao jedan od najvećih ikada, a vrijeme ce pokazati da li najveći ikad, i uz to sve pojavi se ta zelja da pokažeš van terena ono što na terenu redovno prikazujes, ali te blokira mnogo stvari.
Emocije i mentalitet, recimo realno da smo svi sa Balkana specifični, kao dinamit, emocije jake, pokazuju se, nekome to paše, nekome ne, u ovoj slučaju tenis kao sport takve gleda malo drugačije, da me neko pogrešno ne shvati nije Novak debil kao Kyrgios, ali eto bilo je situacija gdje se vidi laički rečeno odakle je
Dalje, ne pomažu mu ni porodica ni prijatelji, Pepe Imaz kao neki guru, anti-vaxx izjave, seljacina Srdjan, urote I teorije kako su svi protiv Srba, i sve to kulminira da se rodi jedan kompleks niže vrijednosti kad je popularnost i 'recognition' u pitanju.
Bolje bi mu bilo da je samo radio i fokusirao se na to da rezultati prave taj progres, nikakva udruženja, neke pomoći, uvlačenje u dupe, prilagodis se i pokažeš u čemu si dobar, jednostavno.
Karakteri ove dvojice bili savršeni za navijače, njihovi stilovi igre, pa i sve drugo da su obojica bili veliki role modeli koje nećeš lahko nadjačati ni na terenu, a ni van terena.
Novak je sasvim regularan, ali vidi se na njemu i uzastopnim pokušajima da 'osvoji' fanove, vidi se da mu pravi problem činjenica da je igrački sposobnostima sa njima dvojicom u rangu, ali da taj trend ne prati i van terena.
Iz toga izlaze ova udruženja, da pokaže svijetu da on nije 'bad guy' I da želi I on da bude 'recognized' kao jedan od najvećih ikada, a vrijeme ce pokazati da li najveći ikad, i uz to sve pojavi se ta zelja da pokažeš van terena ono što na terenu redovno prikazujes, ali te blokira mnogo stvari.
Emocije i mentalitet, recimo realno da smo svi sa Balkana specifični, kao dinamit, emocije jake, pokazuju se, nekome to paše, nekome ne, u ovoj slučaju tenis kao sport takve gleda malo drugačije, da me neko pogrešno ne shvati nije Novak debil kao Kyrgios, ali eto bilo je situacija gdje se vidi laički rečeno odakle je
Dalje, ne pomažu mu ni porodica ni prijatelji, Pepe Imaz kao neki guru, anti-vaxx izjave, seljacina Srdjan, urote I teorije kako su svi protiv Srba, i sve to kulminira da se rodi jedan kompleks niže vrijednosti kad je popularnost i 'recognition' u pitanju.
Bolje bi mu bilo da je samo radio i fokusirao se na to da rezultati prave taj progres, nikakva udruženja, neke pomoći, uvlačenje u dupe, prilagodis se i pokažeš u čemu si dobar, jednostavno.
Ma nemoj misliti da ne dodju do ljudi informacije kako Srdjan blati Federera i omalovazaa,sve se to sazna
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
oni znaju da blati federera a mi znamo da je on zadnja primitivna i ufurana seljačina
Ma Nolo je momcina s obzirom kakav ga sljam odgajao
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!