Pep i Klopp i sa takvim problemima su opet klasa iznad Chelseaja.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kao da su doveli prime messija pa tek tako mogu preko dvije ekipe koje su posljednje tri godine isle preko 97 bodova

Golman rupetina, stoperi parmaci i tiago koji je daleko od svojih najboljih godina, ko im je uopste desni bek ?
Napad 3 nova igraca kojim ce trebat vremena da kliknu.
Opet im prognoziram 4 mjesto s nekih 15 bodova zaostatka za sampionom
Poenta je vrlo jasna, 400 miliona ne znači da ćeš preskočiti Liverpool i City. Barcelona je sa 400 M postala slabiji klub. Svi ovi igrači tek treba da se pokažu, niko nije istinska klasa već potencijali.Chapman1886 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 16:56ja sam mislio da samo west ham i everton i tako ti klubovi mogu trošiti gro para bez nekih velikih očekivanja ako chelsea tu spada ok.Pogba je napisao/la: ↑10 sep 2020, 16:20Samo po forumašima koji će furati priču kako su bili prvi favoriti i da su 'svi' to govorili.
Chelsea će opet ganjati top 4, trenutno su Liverpool i City i dalje ispred jer su uštimane mašine dok Chelseau treba vremena. Treća ekipa sigurno, a na osnovu okupljenog talenta u ekipi ima se pravo nadati tituli u naredne 3 godine. Ono gdje prije mogu nešto uzeti su kup takmičenja. Meni najdraži tim u ligi trenutno, prvenstveno zbog Lampsa i projekta te politike kluba.
top 4 su imali i bez ovolikih ulaganja,ne kontam poentu
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
United osvaja
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Vidjećemo dal je jozun spremio last dance, bar da uhvati lš.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Oni su uvjek favoriti, miljama daleko od ostalih i rame uz rame sa Cityem i Poolom

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne mogu svi u top 4 yebem ga 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Uvjeren sam da Guardiola ponovo nece osvojiti ligu i da ce se izblamirati u LP gdje ce ispasti od Dinamo Zagreba i Zorana Mamica sto ce biti konacni okidac da mu se uruci otkaz mada nece dobiti otkaz nego ce se dogovoriti da je on sam otisao da odmori a oni ga molili na koljenima ko Bayern.
- Chapman1886
- Kontakt:
Koliko vidim i englezi, a i ovi nasi s oba SKa ih smatraju za sestu najbolju ekipu.

Pa to sto je doveo Hojbjerga i Dohertya je tipicni Mourinho.
Napad je prekvalitetan da ne bude golova, a najveci problem je lijevi bek, kad bi doveli nekog Reguilona bio bi pun pogodak.
Lloris - Davies, Dier, Alderweireld, Doherty - Hojbjerg, Lo Celso, Ndombele - Son, Bergwijn - Kane
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ako budu imali i kridž, mozda i koji kup uzmu.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Vidis Ndombelea kao startera opcenito ili za prvi mec?Lillard je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:42Koliko vidim i englezi, a i ovi nasi s oba SKa ih smatraju za sestu najbolju ekipu.![]()
Pa to sto je doveo Hojbjerga i Dohertya je tipicni Mourinho.
Napad je prekvalitetan da ne bude golova, a najveci problem je lijevi bek, kad bi doveli nekog Reguilona bio bi pun pogodak.
Lloris - Davies, Dier, Alderweireld, Doherty - Hojbjerg, Lo Celso, Ndombele - Son, Bergwijn - Kane
Osim ako nije imao Debruyneovsku predsezonu, ne vidim kako je to moguce.
Mozda murinjo planira sa 3 stopera,pa je zato doveo dohertija,ovako to izgleda kao mnogo slab sastav.
Plus na tom odmoru ce ga zvati šeik da im on preporuci novog trenera i nove igrace koje ce da dovedu isto kao sto je uradio Hoeneßjapa je napisao/la: ↑10 sep 2020, 20:46Uvjeren sam da Guardiola ponovo nece osvojiti ligu i da ce se izblamirati u LP gdje ce ispasti od Dinamo Zagreba i Zorana Mamica sto ce biti konacni okidac da mu se uruci otkaz mada nece dobiti otkaz nego ce se dogovoriti da je on sam otisao da odmori a oni ga molili na koljenima ko Bayern.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Makaš ti si greška prirode.
Ljudi obično godinama postaju zreliji, pametniji, iskusniji. Kod tebe kontra.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.