Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Neobičan USO i RG u najavi nez najvećeg. Ko li će sada igrati finala i osvojiti ove turnire, kad njega nema. Atipično za prethodno desetljeće.
-
jolicnikola
- Kontakt:
Vikaaaa, kakav meč protiv Serene, neka je nju razbila nakon očajnog prvog seta, prvo finale nakon 7 godina, samo da pobjedi u finalu Osaku i da pokaže Sisari da je i dalje teniska kraljica Bjelorusije koja je u tranziciji (malo off-topic), a ako ništa drugo, hvala bogu da ni ovo neće ona crna uzeti, di je Effe da komentariše sve ovo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bice zanimljivo finale, osaka je 2 puta dobila a azarenka jednom, samo nek nije serena prosla u finale, ja ne znam gotivi li nju iko ziv 
Naomi je level iznad, nema Vika sanse u finalu
Ja sam pre svega zabrinut za ove najavljene fanove na RG. Ne toliko zbog korone koliko zbog toga sto je Nolo u seriji napucavanja ljudi na stadionu.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- BosniaBoston
- Kontakt:
Koliko sam upoznat sminka je nekad bio najveci Fedovac, sad ga je zamrzio gore neg paja
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Znamo bar ko ispada sa turnira na najgluplji mogući način 
Ma gloryhunter sinkoBosniaBoston je napisao/la: ↑11 sep 2020, 10:33Koliko sam upoznat sminka je nekad bio najveci Fedovac, sad ga je zamrzio gore neg paja![]()
- Nail for Real
- Kontakt:
Ima li kakvih ljepotica u zenskom tenisu
?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
nije loša ali previše pokušava da bude sabatini 2.0, barem na slikama. osim toga ona je već prošlost, stara garda kobajagi
od kurnjikove naovamo je slabo šta bilo u ženskom tenisu. ana ivanović je za njih sve zakon!
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 11 sep 2020, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Denis Istomin? Jurgen Melzer? Sam Querrey? Hyeon Chung? Marco Cecchinato? Laura Clark?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zamisli izbaci te riža Nišichoker sa USO 
Car ga nalupa 3-0

Bodi ga nagovarao da pise ovo.darker10 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 13:39Ma gloryhunter sinkoBosniaBoston je napisao/la: ↑11 sep 2020, 10:33Koliko sam upoznat sminka je nekad bio najveci Fedovac, sad ga je zamrzio gore neg paja![]()
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bodi ordinira u sjeni
Postao Nolovac, davno sam to prepozno
Zna dela o tome
Pa sadi tikve sa bodijem i odmah povezem,zato moramo dobro otvoriti oci,mi smo ovdje sami oni nam samo glume prijatelje a zapravo su dusmani.BosniaBoston je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:27Bodi ordinira u sjeniPostao Nolovac, davno sam to prepozno
Zna dela o tome
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma s bodijem ja malo preko vibera kaze novak tehnicki bolji/ima bolje udarce od rogeradelinjo je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:30Pa sadi tikve sa bodijem i odmah povezem,zato moramo dobro otvoriti oci,mi smo ovdje sami oni nam samo glume prijatelje a zapravo su dusmani.BosniaBoston je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:27Bodi ordinira u sjeniPostao Nolovac, davno sam to prepozno
Zna dela o tome
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.