Jedan od gorih forumasa i pljuvatora, nebitan si vjeruj.
Covjek bez poraza do sad al ono naslo da pljuje, najvise mi drago od kluba sto su otjerali od sebe ove pljuvatore i sto ih boli q sta ce oni reci

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Besim je kritikovan zbog kornera gdje ga je covid pacijent otreso ko krpu i zabio a trebao ga je cuvati...feniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:07Samo ne kontam nekim nije kriva odbrana ni pojedinac..jer se vezni red ne vraca i ne pomaze, al kad Besim igra onda je on kriv sam. Nema vezni red nista s tim..
Kapitensku sam mu dao ovo kolo.Imao sam neki osjecaj da ce ponoviti tekmu iz Banja Luke
Na ovu ekipu, napadač kalibra Benke... ne smijem ni zamislit šta bi radili. Fali nam ubica, nema ko dat gola osim Benje, baš se patimo s realizacijom a stvaramo mnoštvo šansi i vezni red nam pršti od kreativnosti. Grehota je gledati 35-godišnjeg Mersudina kako se pati pored ovih majstora oko sebe.miky_hz je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:17Kod njihovog drugog gola faul u napadu 100%.Zagrlio Danilovic Oremusa i oborio ga,ali Mujic jednostavno nakon crvenog nije imao muda i to da uradi.
Najbolja reakcija kod gola Tatara,opali je,neko iz Borca se dere "nistaaaa" i onda samo scena za glavu se fataju![]()
Oremus me odusevio.Definitivno eto beka za ubuduce.Totalna suprotnost od vecine bekova u ligi iz razloga jel ide direktno odmah na igraca,bez pardona,odma u tijelo se zalijece i ide na loptu.
Ove doktore(Benju i Amara) necu ni komentarisati,vjerujem da ce ih ostali pocastiti lijepim stvarima ,samo cu citati i uzivati.
Ako bi ufatili jos nekog jakog napadaca if,pa gdje bi nam kraj bio.
Bravo svima,tu smo gdje trebamo biti.Do kraja nemicemo!
Bas brate to ni Real Madrid ne radi i oni protiv osrednje ekipe prime po 2,3 gola ..
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, adoado, Amco46, Bordo10, Combattente87, Cwirek, Direktorcic, edinedin, Faraon iz Visokog, Hajdeee, James1987, johntravolta123, kanarinac, keli, kogmagie46, kosevodom, mnon46, N3R3D, Napapijri, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, plisek, Proximic, ristagrad, samoFKS, tenpenny, UltraSa46 i 224 gosta.