FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nadam se da ce Savez odrediti, da termin derbija bude ponedjeljak 28. septembar, nocna.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
gejčinoAlfredNobel je napisao/la: ↑12 sep 2020, 20:11<3RajaBa1983 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 19:42welcomeAlfredNobel je napisao/la: ↑12 sep 2020, 19:08"Šerbečić medijski napuhan igrač, nije ništa bolji od Dupovca".. Ajjj majko draga![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Je li ovo homofobija prisutna na ovoj temi i to od strane moderatora 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
idalje nije nerealno...zrinjski tuta...bilbija kad krizira ne može more s broda pogodit...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Fascinantno je kako ima dobar procenat ljudi koji očekuju da igrači od prvog do zadnjeg kola budu u stopostotnoj formi, da ne naprave nijedan kiks i da pokidaju u svim mogućim parametrima. Isto to važi i za igru.. Ne znam kako neko može i pomisliti da 95 minuta možeš dominirati, da ti protivnik ne pređe centar, a kamoli napravi priliku.
Evo konkretno kad se priča o Besimu.. Momak odličan od dolaska onomad, znači jedan od najkonstantnijih igrača koje sam zapamtio u dresu FKS, tj. kvalitetom igara i minutažom. Momku se ne može izvući ni pet mečeva u kojima je bio loš za godinu dana otkad je ovdje. Ja se sjećam one protiv Borca, u kojem je bio nešto lošiji i nedavno ona protiv Mladosti kad ga je levatio mali Hadžić. Sve ostalo je odradio doktorski. Odličan igrač i profesionalac u svakom smislu te riječi. Hop, dođe jedna loša tekma, loš dan, ne ide mu kako treba na toj tekmi protiv Mladosti, odmah se zaboravi sve ono dobro i udari po njemu kao da je Denis Kramar. Onaj ko kaže da je Besim prosjek i da je u rangu Dupovca, može preći na bočanje i snuker. Dupovac je odličan back up i igrač koji može uvijek uletiti u slabijim tekmama, ali ne može igrati konstatno u prvih 11, jer je uz Handžića i Salčina najtromiji igrač u ekipi.
Dalje.. Imamo primjer Merse. Čovjeku ne ide par tekmi, nije na nivou na kojem smo ga navikli, odmah se krene srrati kako je on svoje završio. Treba naredno ljeto tražiti dobrog centarfora, ali to ne znači da je Ahmet završio svoje. Dešava mu se mali pad forme, ne ide ga i to je sve, dođe taj period svakom na svijetu.
Naučite i utuvite u te svoje glavurine da je sasvim normalno da igrač 'padne' , da mu padne forma, da ima loše dane. Jok, Besim jedan dan Van Dijk, drugi dan u rangu prosječnih terminskih igrača u Buća Potoku. Kad ide Merso je babo i bog, malo čim zastane, traži mu se mjesto u staračkom domu u Nedžarićima.
I svega vam prestanite već jednom tražiti i spominjati kako treba novi napadač i desni bek. Kako vas ne smori spominjati jedno te isto, a nikakve fajde. Eto za sve je kriv Emir jer nije doveo napadača, svi znaju da bi prošli Dinamo da je tu bio Fatos
. Također, ne dovodi Emir sam igrače na svoju ruku, tu se pita i trener pametnjakovići. Nije Emir produžio ugovor Dušanu jer eto on htio, valjda tu ima i konsultacija s trenerom picka mu materina. Koliki je Emir 'ublehaš' i 'koliko pojma nema' pokazao je dovođenjem odličnog Pejovića, na kojeg onanišete već nakon dva kola. Ne budite glupi, proširite te vidike, da on ima funkciju trenera i SD-a kao sad Bjelica u Osijeku, onda bi se moglo reći kriv je isključivo za to i to, tog i tog. Ovako se ne prosipajte, jer niko nikad neće znati kompletno tačnu situaciju.
Evo konkretno kad se priča o Besimu.. Momak odličan od dolaska onomad, znači jedan od najkonstantnijih igrača koje sam zapamtio u dresu FKS, tj. kvalitetom igara i minutažom. Momku se ne može izvući ni pet mečeva u kojima je bio loš za godinu dana otkad je ovdje. Ja se sjećam one protiv Borca, u kojem je bio nešto lošiji i nedavno ona protiv Mladosti kad ga je levatio mali Hadžić. Sve ostalo je odradio doktorski. Odličan igrač i profesionalac u svakom smislu te riječi. Hop, dođe jedna loša tekma, loš dan, ne ide mu kako treba na toj tekmi protiv Mladosti, odmah se zaboravi sve ono dobro i udari po njemu kao da je Denis Kramar. Onaj ko kaže da je Besim prosjek i da je u rangu Dupovca, može preći na bočanje i snuker. Dupovac je odličan back up i igrač koji može uvijek uletiti u slabijim tekmama, ali ne može igrati konstatno u prvih 11, jer je uz Handžića i Salčina najtromiji igrač u ekipi.
Dalje.. Imamo primjer Merse. Čovjeku ne ide par tekmi, nije na nivou na kojem smo ga navikli, odmah se krene srrati kako je on svoje završio. Treba naredno ljeto tražiti dobrog centarfora, ali to ne znači da je Ahmet završio svoje. Dešava mu se mali pad forme, ne ide ga i to je sve, dođe taj period svakom na svijetu.
Naučite i utuvite u te svoje glavurine da je sasvim normalno da igrač 'padne' , da mu padne forma, da ima loše dane. Jok, Besim jedan dan Van Dijk, drugi dan u rangu prosječnih terminskih igrača u Buća Potoku. Kad ide Merso je babo i bog, malo čim zastane, traži mu se mjesto u staračkom domu u Nedžarićima.
I svega vam prestanite već jednom tražiti i spominjati kako treba novi napadač i desni bek. Kako vas ne smori spominjati jedno te isto, a nikakve fajde. Eto za sve je kriv Emir jer nije doveo napadača, svi znaju da bi prošli Dinamo da je tu bio Fatos

Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 12 sep 2020, 21:08, ukupno mijenjano 3 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta ću ih šamarati moj ti, sami sebe išamaraše da valja.f0rest1946 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 20:26Hahaha kakva budala a dobro ocigledno da nije nikad ni gledao Serbecica u nasem dresu..AlfredNobel je napisao/la: ↑12 sep 2020, 19:08"Šerbečić medijski napuhan igrač, nije ništa bolji od Dupovca".. Ajjj majko draga![]()
![]()
Drago mi je sto si se vratio, da nastavis šamarati ove budale![]()
![]()
Prvo oko Vinka, drugo oko fizičke spreme, tempiranja i Jeleškovića, treće oko Oremuša.
Hvala i pozdrav.
@Mortem
Ne budi ljubomoran..
-
- Kontakt:
I još upratih sinoc čini mi se onaj @memara **** sve Ahmetoviću u nekoj situciji...
Davno sam rekao da smo najgori dušmani kluba mi sami sebi i da nema gorih navijača. Fakat zaslužujemo Bandoviće Kramare Simeunoviće itd zbog ovih maloumnih debila koji valjaju gluposti psovke i bljuvotine nakon svakog lošeg poteza naših prvotimaca ili stručnog štaba.
Davno sam rekao da smo najgori dušmani kluba mi sami sebi i da nema gorih navijača. Fakat zaslužujemo Bandoviće Kramare Simeunoviće itd zbog ovih maloumnih debila koji valjaju gluposti psovke i bljuvotine nakon svakog lošeg poteza naših prvotimaca ili stručnog štaba.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mislim da se Memara zeza i namjerno ide na sarkazam. Ne znam jesam li upravu ili sam ga pomiješao s nekim.ajdohordas je napisao/la: ↑12 sep 2020, 21:13I još upratih sinoc čini mi se onaj @memara **** sve Ahmetoviću u nekoj situciji...

Besim je loše počeo ovu sezonu, to nema veze s njegovim kvalitetom i potencijalom, on je brži i moderniji stoper koji je dobar sa loptom u nogama, odličan kompan Miličeviću, ali ko što rekoh i on je mlad i normalno je da može bit u padu forme...to nije ništa tragično pogotovo kad imaš rezerve...AlfredNobel je napisao/la: ↑12 sep 2020, 20:59Fascinantno je kako ima dobar procenat ljudi koji očekuju da igrači od prvog do zadnjeg kola budu u stopostotnoj formi, da ne naprave nijedan kiks i da pokidaju u svim mogućim parametrima. Isto to važi i za igru.. Ne znam kako neko može i pomisliti da 95 minuta možeš dominirati, da ti protivnik ne pređe centar, a kamoli napravi priliku.
I svega vam prestanite već jednom tražiti i spominjati kako treba novi napadač i desni bek. Kako vas ne smori spominjati jedno te isto, a nikakve fajde. Eto za sve je kriv Emir jer nije doveo napadača, svi znaju da bi prošli Dinamo da je tu bio Fatos. Također, ne dovodi Emir sam igrače na svoju ruku, tu se pita i trener pametnjakovići. Nije Emir produžio ugovor Dušanu jer eto on htio, valjda tu ima i konsultacija s trenerom picka mu materina. Koliki je Emir 'ublehaš' i 'koliko pojma nema' pokazao je dovođenjem odličnog Pejovića, na kojeg onanjišete već nakon dva kola. Ne budite glupi, proširite te vidike, da on ima funkciju trenera i SD-a kao sad Bjelica u Osijeku, onda bi se moglo reći kriv je isključivo za to i to, tog i tog. Ovako se ne prosipajte, jer niko nikad neće znati kompletno tačnu situaciju.
Dupovac je nasuprot u odličnoj formi i trenutno igra iznad mogućnosti...on je stara tipa stopera, spor, dobar u igri glavom, dobar na prekidima, tanak s loptom u nogama....međutim ima more iskustva, pogotovo u PLBiH i seljačkom krkanju nasilu u 16erac...to čisti baš kako treba, ne fudbalski iznosit dodavanjem nego "old school" u nebo i što dalje....jer ima ovih ekipa koje te hoće pritisnut i može se pogriješit i da primiš glup gol jer nisi sa spremom na 100% još....
Merso će nadoć naravno, ali svake godine ima taj mali period kad se traži da ga krene gol, i svake godine to traje duže...sad ga se svi boje i dupliraju ga često i šopaju ga svi, jer znaju kakav je igrač i koliko nam znači...treba dovesti špica za prvih 11 i Ahmetovića koristit s klupe...i zbog evrope i zbog svega, Merso se sprema da pređe u Akademiju, možda još odigra sezonu poslije ove i to je to...nama treba golgeter zbog evrope prvenstveno....za ligu smo ok jer nema boljeg napadača idalje niko ....i to nam treba baš neman, atleta, fizički jak, brži i da zabija...a to je skupo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:58Uz to kad su bila zabranjena gostovanja, mi dosli na desnu stranu tribine i poceli navijati, ljudi aplauz nam daju, policija nas tjera napolje oni gadjaju policiju i guraju ih i na kraju nas policija pitala da se vratimo al da ne navijamo... Mi izasli i otisli kuci.
Ne shvatam zasto su ljudi ograniceni na to "uprava " i "navijaci" to nije isto. Uz to, vrlo bitno je naglasiti da ljudi imaju potpuno pravo da li ce ili nece igrati i kad i s kim i kako. Kada dodje vrijeme na terenu ih ubijes i zako pokazes ko si. Sve drugo je kuknjava
Da smo odgodili pa nas dobili, bilo bi dobise nas, a drugim se sklanjaju.
Zaboravljamo da ih je Zeljo dobio mi bi igrali kvale EL(mozda bi u grupe EL

Sto se utakmica tice ne trebaju se sklanjati ni jedni ni drugi.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑12 sep 2020, 19:00Ma to izmedju navijaca ce uvijek bit. Al neke psovke s tribina i ti je bas od manjine nasim igracima i gradu Sarajevu je bas bezveze od prijatelja
Na nasem Istoku sve dobrice, akademsko ponasanje, nikad je i be ne sastavljaju. Budimo realni.

Mislim da velez sloboda olimpik pa donekle i mladost kakanj, prave ogromne greske sto ne naprave neki dogovor (posebno velez) sa nama, da im dajemo svaki prelazni rok 2-3 igraca pa cak tipove kosto je krste hodzic besic sabanovic dizdarevim milanovic itd, a da oni nama recimo ove tipove kao brandao da ga mi financiski ispostujemo (cak i da ga ostavimo recimo do zadnjeg dana prelaznog roka i ako ga mi prodamo da im damo 15-20% u slucaju da se nas igrac proda reci basic dok je pod ugovorom posudbe kod veleza i mi pristanemo recimo 40-60% u korist nama od ostete..
Znam da ce sad svi iz veleza ovde pizdit i ljutit se kao mi smo jak velk klub da bi oni bili filijala FK SARAJEVO.. al mislim da koja god ekipa od ovih gore dogovori neki vrstu ove saradnje bice od koristi prvo toj ekipi pa onda nam pa onda toj djeci igracima pa ligi..
Velez je to danas pokazao da im treba suradnja sa nama, oni nama dosta manje trebaju nego mi njima jer mi cemo nesto poslat u pazar nesto u olmpickic nesto u kakanj al cemo se snac al resic kurdic milanovic su komotno mogli bit u velezu i bit od koristi a takoder mogli smo mi ako nam treba uzet branda ispostovat njegove zelje za platu i to bi bio win win..
Zao mi veleza jer ocito je da nemaju para i da bi i ove godine mogla bit borba za opstanak cak mogli bi i ispast
Znam da ce sad svi iz veleza ovde pizdit i ljutit se kao mi smo jak velk klub da bi oni bili filijala FK SARAJEVO.. al mislim da koja god ekipa od ovih gore dogovori neki vrstu ove saradnje bice od koristi prvo toj ekipi pa onda nam pa onda toj djeci igracima pa ligi..
Velez je to danas pokazao da im treba suradnja sa nama, oni nama dosta manje trebaju nego mi njima jer mi cemo nesto poslat u pazar nesto u olmpickic nesto u kakanj al cemo se snac al resic kurdic milanovic su komotno mogli bit u velezu i bit od koristi a takoder mogli smo mi ako nam treba uzet branda ispostovat njegove zelje za platu i to bi bio win win..
Zao mi veleza jer ocito je da nemaju para i da bi i ove godine mogla bit borba za opstanak cak mogli bi i ispast
ma jok ba to je njima iz poniženja...umislili sePitar6785 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 21:29Mislim da velez sloboda olimpik pa donekle i mladost kakanj, prave ogromne greske sto ne naprave neki dogovor (posebno velez) sa nama, da im dajemo svaki prelazni rok 2-3 igraca pa cak tipove kosto je krste hodzic besic sabanovic dizdarevim milanovic itd, a da oni nama recimo ove tipove kao brandao da ga mi financiski ispostujemo (cak i da ga ostavimo recimo do zadnjeg dana prelaznog roka i ako ga mi prodamo da im damo 15-20% u slucaju da se nas igrac proda reci basic dok je pod ugovorom posudbe kod veleza i mi pristanemo recimo 40-60% u korist nama od ostete..
a dižu i Zeljkovića i Radovca kao strašni...
Halilovića su pokušavali dovest ali i njemu se to ne radi jer je tanak tim a i lova...
treba im jedan jak igrač da bi mogli oko njega pravit ekipu, što su mislili da je Fajić ali nije....a ni Brandao...
-
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la: ↑12 sep 2020, 19:13Reci još da si bio asistent @Samozdravlje-u na fakultetu...

Ovaj ibanez od najzvucnijeg pokacanja do dusan hodzic levela, smijesan igrac. Zrinjski prosjek, ni k od konkurenta ako sudjenje bude normalno
NEMA NAZAD
Bas me zanima imaju li ovi pljuvaci primjedbi na sve ovo do sad nakon jucerasnje tekme..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
+ ova naša dva(opet kazem nadam se da ima ta zabrana da igraju protiv nas). Znaci da su bez 5 igraca koji su danas poceliOlimpik u ovoj utakmici neće moći računati na tri igrača koja su danas počela utakmicu protiv Veleža, a radi se o Muameru Adžemu, Nemanji Lekaniću i Milanu Muminoviću, koji su suspendovani zbog kartona.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Pa naravno. Dje ce ti stoper slobodni izvodit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], Rodman, Tatamata1946, Vanja8 i 31 gost.