FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kako je mudro podijelio ekipu 

To je to

Pa citavu prošlu sezonu su tražili Griezmannu poziciju i nisu je našli

Još treba i Coutinhu tražiti poziciju

- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakvi su bili Trincao, Pedri, Coutinho i Araujo?
Ima li nekih pozitivnih novi stvari u igri?
Ima li nekih pozitivnih novi stvari u igri?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sto Messi ne igra ?
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
evo malo messija u trincau :ljepota:
- jasonstatham
- Kontakt:
Za vas koji ste gledali:
Što je Griezmann pucao penal, a nije Messi?
Kojeg igrača bi izdvojili da je igrao odlično / bez greške?
Što je Griezmann pucao penal, a nije Messi?
Kojeg igrača bi izdvojili da je igrao odlično / bez greške?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Mislim da Riqui jos nije fizicki na nivou da stalno bude u prvih 11, ali treba ga forsirat definitivno.
Drago mi je da sve vise ljudi primjecuje kakav panj je Busquets postao
27.10.2020
Mnogi su kukali godinama sto Di Maria nije nikad bio clan Barce. Mozda smo dobili i bolju verziju na kraju.

@igrajlopte 🐦
lijevo krilo: dembele, ansu, coutinho, trincao, griezmann, pedri
ofanzivni vezni: messi, griezmann, coutinho, trincao, pedri
desno krilo: dembele, messi, trincao, griezmann, pedri
napad: griezmann, messi, ansu
realno, ako ce messi igrati u napadu (sto je moja zelja, jer nema potrebe da pored pjanica, de jonga, riquija, dembelea, coutinha i griezmanna, sva odgovornost u izgradnji napada padne na njega), mozda i nema potrebe kupovati novog napadaca, no, ako ce to biti griezmann, nisam siguran da ce to biti uspjesno, tako da je novi napadac vjerovatno potreban
ukoliko se igra barce svede na to da se lopta dodaje messiju i da on bude glavni i odgovorni u izgradnji napada, kao u prethodnim sezonama, ne ocekujem znacajan pomak, jer ce kvalitet pjanica, de jonga i riquija biti ugasen, fakticki ce biti njegove vodonose, no, ako se bude igralo timski, protivnicke ekipe nece moci zasnivati taktiku na tome da zaustave messija i samim time, zaustave i barcu
realno, vezni red i ofanzivni dio ekipe su vrhunski u teoriji, no, to tek treba pokazati i u praksi, dok ce odbrana i dalje biti problem, jer nece biti nikakvih promijena po svemu sudeci... itekako ima razloga za biti optimistican, nadam se da ce to koeman posloziti kako treba!
Ako se po jutru dan poznaje.Barça's top 3 expensive signings scores as they beat Nastic.

@igrajlopte 🐦
Bilo kojeg veznjaka kad stavis umjesto Vidala, Rakitica i Busquetsa izgleda kao prajm Iniesta, sto se i danas vidjelo
27.10.2020
Ovo je generalno najveći problem. Zato sam donekle i priželjkivao da puste Messija u City. Jednostavno se previše oslanjaju na njega, gledaju gdje je on, traže ga u svakoj mogućoj prilici...pogotovo starosjedioci. To naviklo samo daj loptu Messiju i nek on sve uradi. Sličan problem ima i Argentina, samo što je još mnogo veći, no boli nas qurac za Argentinom jel.Chinaglia je napisao/la: ↑12 sep 2020, 22:39ukoliko se igra barce svede na to da se lopta dodaje messiju i da on bude glavni i odgovorni u izgradnji napada, kao u prethodnim sezonama, ne ocekujem znacajan pomak, jer ce kvalitet pjanica, de jonga i riquija biti ugasen, fakticki ce biti njegove vodonose, no, ako se bude igralo timski, protivnicke ekipe nece moci zasnivati taktiku na tome da zaustave messija i samim time, zaustave i barcu

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa to ponajviše zavisi i od Messija i njegovog pristupa. Ja se sve nadam nekom scenariju u kojem on ove godine svjesno igra povučeniju ulogu jer kao odlazi na kraju sezone, pa da se prilagođava više on ekipi nego ekipa njemu.
I jesam li ja jedini koji bi volio da Todibo dobije još jednu šansu? Generalno mi se svidjelo kako igra dečko a nakon jedne blijede partije je nabijen nogom
I jesam li ja jedini koji bi volio da Todibo dobije još jednu šansu? Generalno mi se svidjelo kako igra dečko a nakon jedne blijede partije je nabijen nogom
There is no option for Suárez, Vidal or Rafinha to continue at Barcelona.
@igrajlopte 🐦
todibo nikad nije imao fer tretman u barci, jedino ako na treninzima nije bio bas los, u sta apsolutno ne vjerujem
satro vise vjeruju arauju, a imam osjecaj da se i on nece naigrati, jer kad pique ne bude vise starter, bice eric garcia npr
a ukoliko odluce zamijeniti lengleta u pocetnom sastavu, kupice nekog
satro vise vjeruju arauju, a imam osjecaj da se i on nece naigrati, jer kad pique ne bude vise starter, bice eric garcia npr
ne mogu tvrditi sa sigurnoscu, al smatram da messi zeli tu ulogu, jer zeli imati loptu stalno u nogama, to ne bi bio slucaj kad bi igrao u napadu, a i ne vjerujem da bi bio sretan kad bi igrao na desnom krilu, jer i tamo ne bi imao loptu u nogama onoliko koliko bi htio (osim ako se igra ne bi svela na njega, sto apsolutno ne smije biti slucaj)messilla je napisao/la: ↑13 sep 2020, 00:37Ovo je generalno najveći problem. Zato sam donekle i priželjkivao da puste Messija u City. Jednostavno se previše oslanjaju na njega, gledaju gdje je on, traže ga u svakoj mogućoj prilici...pogotovo starosjedioci. To naviklo samo daj loptu Messiju i nek on sve uradi. Sličan problem ima i Argentina, samo što je još mnogo veći, no boli nas qurac za Argentinom jel. :mrgreen: Ovoj mlađariji i novim igračima se nekad omakne pa i nešto pokušaju bez forsiranja Messija u nekoj akciji.Chinaglia je napisao/la: ↑12 sep 2020, 22:39ukoliko se igra barce svede na to da se lopta dodaje messiju i da on bude glavni i odgovorni u izgradnji napada, kao u prethodnim sezonama, ne ocekujem znacajan pomak, jer ce kvalitet pjanica, de jonga i riquija biti ugasen, fakticki ce biti njegove vodonose, no, ako se bude igralo timski, protivnicke ekipe nece moci zasnivati taktiku na tome da zaustave messija i samim time, zaustave i barcu
messi u napadu i griezmann koji bi dobio tu slobodnu ulogu koju ima messi, sto igra u francuskoj i sto je igrao u atl. madridu, bila bi win-win-win situacija za barcu, jer se messi ne bi previse trosio, griezmann bi pronasao sebe, a pjanic, de jong i riqui bi dosli do izrazaja i ekipa bi igrala timski
nisam optimista da ce biti tako, no, jbg...
Bogami ako se ne varam ovdje neki rekose da je bio katastrofa u Schalkeu, kad sam ga ja spomenuo proljetos..Chinaglia je napisao/la: ↑13 sep 2020, 03:14todibo nikad nije imao fer tretman u barci, jedino ako na treninzima nije bio bas los, u sta apsolutno ne vjerujem
@igrajlopte 🐦
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Dzaba sve ovoj djeci kad ce ukupno imat 347 minuta tokom cijele sezone.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Na zapadu ništa novo. Ousmane Dembélé i Arturo Vidal su ponovo kasnili. Trening je počeo u 09:30, a svi fudbaleri su bili dužni doći u trening kompleks najkasnije do 08:30. "Cuatro" izvještava da je Francuz sada zakasnio 9, a Čileanac 6 minuta.
Poređenja radi, Ronald Koeman je u trening kompleks stigao u 07:31.
Opet Dembele

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.