FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Imam filing k'o da i ne igramo.
More bit da je i do tog što ću na poslu morat tražit stream.
-
- Kontakt:
Joj, totalno sam zaboravio na te tvoje postove pred utakmicu, uvijek u smjeni.avalPacidoroP je napisao/la: ↑13 sep 2020, 10:44Imam filing k'o da i ne igramo.

Neki navijač Veleža je napisao da Radnik traži 150.000 KM od nekog hrvatskog kluba za Pecu.Manijakdolopate je napisao/la: ↑12 sep 2020, 21:20
Ni taj Peco nije dzaba, puno Radnik traži za njega, za naša trenutna krila je čovjek svemirski brod, ustvari mi imamo dva lika koja se traže na tim pozicijama, jednog koji se oprostio od nogometa, samo još nije objavio, i Veselog koji može biti dobar uz neke korekcije.
Uh kako bi nam legao.

Ro, izdiktiraj nam sastav za tonight
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Danas će Širokom da presudi:

Da. Ali za Zelju bi bila daleko niza cijena.braco je napisao/la: ↑13 sep 2020, 11:02Neki navijač Veleža je napisao da Radnik traži 150.000 KM od nekog hrvatskog kluba za Pecu.Manijakdolopate je napisao/la: ↑12 sep 2020, 21:20
Ni taj Peco nije dzaba, puno Radnik traži za njega, za naša trenutna krila je čovjek svemirski brod, ustvari mi imamo dva lika koja se traže na tim pozicijama, jednog koji se oprostio od nogometa, samo još nije objavio, i Veselog koji može biti dobar uz neke korekcije.
-
- Kontakt:
Nema veze svakako nemamo sad taj luksuz da plaćamo bilo kakve odštete. Idemo s onim što imamo, pa dokle doguramo doguramo!balkanika je napisao/la: ↑13 sep 2020, 11:25Da. Ali za Zelju bi bila daleko niza cijena.braco je napisao/la: ↑13 sep 2020, 11:02Neki navijač Veleža je napisao da Radnik traži 150.000 KM od nekog hrvatskog kluba za Pecu.Manijakdolopate je napisao/la: ↑12 sep 2020, 21:20
Hajrica u prvu sa svaki slucaj

Btw sastav nas prosli put na Pecari
................... Eric
........... Stevanovic Osmankovic Sipovic Stanic
................... Sadikovic Bojo
........... Ramovic Alispahic Zajmovic
................... Krpic
Usli poslije Pavic, Zec, Veseli
Ma kakvi mi i Peco. Mi kad bi njega platili parama ikakvim bi bilo ravno velikom cudu. Kakav crni Peco, jedva polako stabilizujemo stanje unutar kluba.balkanika je napisao/la: ↑13 sep 2020, 11:25Da. Ali za Zelju bi bila daleko niza cijena.braco je napisao/la: ↑13 sep 2020, 11:02Neki navijač Veleža je napisao da Radnik traži 150.000 KM od nekog hrvatskog kluba za Pecu.Manijakdolopate je napisao/la: ↑12 sep 2020, 21:20
Jesmo ih ubili tu tekmu kad su Ermin i Mladen s klupe ušli.LjoZee je napisao/la: ↑13 sep 2020, 11:36Hajrica u prvu sa svaki slucaj![]()
Btw sastav nas prosli put na Pecari
................... Eric
........... Stevanovic Osmankovic Sipovic Stanic
................... Sadikovic Bojo
........... Ramovic Alispahic Zajmovic
................... Krpic
Usli poslije Pavic, Zec, Veseli
A danas očekujem trojicu od prve minute iz tog sastava; Filip, Siniša i Mehmed. Damir s klupe da uđe.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 13 sep 2020, 11:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Nema Erica izgleda, samo Mesa i Sinisa iz tog sastava
Sinoc napisao @Nastrojeni, @UBIPITAR kaze da je Gasal za juniore igrao jucer znaci nema ni njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.