FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 13 sep 2020, 14:29

AlfredNobel je napisao/la:
13 sep 2020, 13:44
Zip je napisao/la:
13 sep 2020, 11:39
Ovi isti koji su Milanovica smatrali idiotom sad se najvise bas njega boje.
De ba sta vam je, cemu takvo ponasanje?

Igro, ne igro mi ovo moramo pobjediti.
Hahahahahahahahah kakvi kraljevi.. Kontam Olimpik Mbappea doveo, kad anemični Milanović u pitanju. :rol:

Tek mi je jaka ova komparacija u vezi Kouadija :bow:. Dupla kruna se priželjkuje, nada se plasmanu u Ligu Evrope, a ukenjali se ebenog Milanovića.
Fulili ste poentu i ti i Zip.Niko se nije ufatio za to zbog njega kao igraca ili da je nekoga strah.Iskreno mislio sam kad sam citirao Mortema vezano za vijest da dodam pod p.s. (da upisem objasnjenje),jel sam znao da ce biti komentara kao sto je taj tvoj a na to niko u tom smislu nije ciljao da se neko usrao.Ali eto ocito trebam
pod p.s to pisati jel crtati se nemoze ovdje.

A i na kraju nevezano za ovaj slucaj ja kao navijac svog kluba i mislim da svi tako trebaju da razmisljaju zelimo da nam je protivnik koji igra utakmicu protiv nas sto slabiji u tom duelu,i da je za to kolo sto vise povrjedjenih i suspendovanih i da je samim tim nama olaksana situacija.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 13 sep 2020, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 sep 2020, 14:32

Nema kluba i navijaca na planeti sa tolikim Merhametom. Ne kritikujem,a kako i bih kad sam citav navijacki vijek bio takav. Mislim da to nije dobro.
30.06."21 je dan "D" za FKS. Situacija koja me podsjeca na sudoper gdje je sifon zacepljen,a moras prati sudje. Procisti sifon i rahat si 2 god.
Tog dana "D" ugovori isticu poprilicno "iskusnim" igracima: Krle,Oremus,Handzic,Hebibovic,Hodzic,Milanovic,Dzafic. Ljubimcima Krletu i Oremusu ce biti 33. god. Mislite li da ce u narednih 1-2 god. biti znatno bolji nego sad. Nama iskreno trebaju bolji.
Drugi i veci problem je da ugovori isticu: Rahmanovicu,Tataru,Milicevicu,Ahmetovicu, posudba Serbecicu.
Pokusajte prodati gore sedmoricu nabrojanih,za mizernih 10k€, tesko. Jos mi teze djeluje da mozemo zadrzati Rahmanovica,Tatara,Milicevica i Serbecica.
Mozda se moze, ako bi novce koje dajemo za 7-cu prebacili na 3-cu od 4-ice. Ostaviti Rahmana,Tatara i Milicevica jos 2.god bilo bi sjajno.Zar ne ?
Situacija nije alarmantna, jer imamo dobru osnovu i bez svih 12 spomenutih igraca. Ostaju jos 2+ godine:
Kovacevic,Sahinovic,Salcin,Pidro,Resic,Sabanovic,Kurdic,Dupovac,Adukor,Pejovic,Djokanovic,TSS,Zinedin,Jukic,Fanimo,F.Hodzic, nadam se Besic i Dizdarevic. Dakle ovom rosteru treba jos 5-6 dobro dobrih igraca u svim linijama. To je ostvarivo obzirom na sredstva koja dajemo za gore nabrojanih
12 igraca(7+5).
Na Hadzicu i Marinovicu je da rijese ovaj rebus. kako ce izgledati FKS u narednih 5-6 god. zavisi kako cemo se postaviti prema 30.06."21.Samo onako uz :kafa:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 sep 2020, 14:34

Rahma je napisao/la:
13 sep 2020, 02:33
Neko je trazio da se izdvoji peta Rahmana, ali nije moguce da se i ostali potezi ne zabiljeze. Uzivajte.

Ko na igrici :bow: :bow: :bow:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 sep 2020, 14:36

miky_hz je napisao/la:
13 sep 2020, 14:29
AlfredNobel je napisao/la:
13 sep 2020, 13:44
Zip je napisao/la:

Hahahahahahahahah kakvi kraljevi.. Kontam Olimpik Mbappea doveo, kad anemični Milanović u pitanju. :rol:

Tek mi je jaka ova komparacija u vezi Kouadija :bow:. Dupla kruna se priželjkuje, nada se plasmanu u Ligu Evrope, a ukenjali se ebenog Milanovića.
Fulili ste poentu i ti i Zip.Niko se nije ufatio za to zbog njega kao igraca ili da je nekoga strah.Iskreno mislio sam kad sam citirao Mortema vezano za vijest da dodam pod p.s. (da upisem objasnjenje),jel sam znao da ce biti komentara kao sto je taj tvoj a na to niko u tom smislu nije ciljao da se neko usrao.Ali eto ocito trebam
pod p.s to pisati jel crtati se nemoze ovdje.

A i na kraju nevezano za ovaj slucaj ja kao navijac svog kluba i mislim da svi tako trebaju da razmisljaju zelimo da nam je protivnik koji igra utakmicu protiv nas sto slabiji u tom duelu,i da je za to kolo sto vise povrjedjenih i suspendovanih i da je samim tim nama olaksana situacija.
Upravo to, vezano je za situaciju a ne nekog Milanovića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 sep 2020, 14:37

Zip je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: TO SMO MI PITARI. :urnebes: :urnebes:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 sep 2020, 14:38

Samozdravlje je napisao/la:
13 sep 2020, 14:32
Nema kluba i navijaca na planeti sa tolikim Merhametom. Ne kritikujem,a kako i bih kad sam citav navijacki vijek bio takav. Mislim da to nije dobro.
30.06."21 je dan "D" za FKS. Situacija koja me podsjeca na sudoper gdje je sifon zacepljen,a moras prati sudje. Procisti sifon i rahat si 2 god.
Tog dana "D" ugovori isticu poprilicno "iskusnim" igracima: Krle,Oremus,Handzic,Hebibovic,Hodzic,Milanovic,Dzafic. Ljubimcima Krletu i Oremusu ce biti 33. god. Mislite li da ce u narednih 1-2 god. biti znatno bolji nego sad. Nama iskreno trebaju bolji.
Drugi i veci problem je da ugovori isticu: Rahmanovicu,Tataru,Milicevicu,Ahmetovicu, posudba Serbecicu.
Pokusajte prodati gore sedmoricu nabrojanih,za mizernih 10k€, tesko. Jos mi teze djeluje da mozemo zadrzati Rahmanovica,Tatara,Milicevica i Serbecica.
Mozda se moze, ako bi novce koje dajemo za 7-cu prebacili na 3-cu od 4-ice. Ostaviti Rahmana,Tatara i Milicevica jos 2.god bilo bi sjajno.Zar ne ?
Situacija nije alarmantna, jer imamo dobru osnovu i bez svih 12 spomenutih igraca. Ostaju jos 2+ godine:
Kovacevic,Sahinovic,Salcin,Pidro,Resic,Sabanovic,Kurdic,Dupovac,Adukor,Pejovic,Djokanovic,TSS,Zinedin,Jukic,Fanimo,F.Hodzic, nadam se Besic i Dizdarevic. Dakle ovom rosteru treba jos 5-6 dobro dobrih igraca u svim linijama. To je ostvarivo obzirom na sredstva koja dajemo za gore nabrojanih
12 igraca(7+5).
Na Hadzicu i Marinovicu je da rijese ovaj rebus. kako ce izgledati FKS u narednih 5-6 god. zavisi kako cemo se postaviti prema 30.06."21.Samo onako uz :kafa:

PS. Pametnica :kafa:

bera22
Kontakt:

Post Postao/la bera22 » 13 sep 2020, 14:41

Ovako dok spremam ispit,pa udjem da malo procitam forum da odmorim i onda vidim da pojedini pisu kako treba vratit nedima hadzica.Pa pitanje za Vas da li ste normalni uopste?... I kakva je situacija s milijem zna li neko?

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 13 sep 2020, 14:44

Pitar6785 je napisao/la:
13 sep 2020, 14:00

Olimpic se nesmije pocjenit jer mladost je pokazala i protiv nas zelje pa i zrinjskog da nisu igrali sa 10 igraca citavu utakmicu pitanje je sta bi madari uradili
pa nije olimpik usao u premier ligu da ih ozbiljno shvatamo,nego da dobijemo bodove bez muke :D :ljepota:
NEMA NAZAD

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 sep 2020, 15:04

Imal napadaca
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 13 sep 2020, 15:15

Pantelija je napisao/la:
13 sep 2020, 15:04
Imal napadaca
Polako tek je poceo prelazni rok 😀 mi smo i onako za evropu vec skinuli gace cim se nista nije dovelo da bi sta probali,tako da za ligu ima jos fore do 3.10.20.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 sep 2020, 15:17

PeppermintSA je napisao/la:
13 sep 2020, 13:56
Apropo napadača. Ne može me bog ubijediti da klub ne može naći nekog kvalitetnog mladog Afrikanca ili Juznoamerikanca za neku pristojnu cifru, koji bi grmio u ovoj ligi. Uvijek samo gledamo u komsiluk, pa ako ne možemo dovesti Ozegovica, kao najvece ime, onda razmišljamo o nekom drugom, manje bombastičnom špicu iz regiona ili palamudimo o osrednjim premijerligaskim napadačima ala Nedim Hadžić. Ja bih uvijek tražio nekog crnca. Puna Afrika talentovanih fudbalera, nema evropskog kluba bez afričkih igrača - treba kopati slabije lige - kiparsku, bugarsku, izraelsku, ex-sssr, lihtenštajnsku, drugu tursku, rumunjsku itd. Sjetite se onog Ikandea. Otjerali su čovjeka **** motikom iz nekog svog hira, tvrdeći da je lud jer dolazi na trening u šarenim odijelima (ziva istina), a bio je igračina. Pa i Fanima, koji jeste odličan igrač i to će pokazati ove sezone kada uđe u punu formu, dovela je Mladost iz **** Doboja kod Kaknja. Dakle, može se. Afrički igrači popravljaju krvnu sliku ekipe koja je vrlo cesto anemična i tempaška. Treba naći nekog mladog, malo poznatog ali kvalitetnog špica kojeg kasnije možeš prodati, a koji ti donosi kvalitet. Sjetite se onog Afrikanca koji je igrao za onaj neki malteški klub, a koji je prošle godine izbacio Hajduk iz Evrope s dva eurogola. Ako su takvog igrača doveli Maltezani, možemo i mi. Samo trebamo izaći iz okvira balkanskih menadžerskih mreža i malo zaroviti po tržištu. Prije 3 godine si poluraspadnutog Saida, koji nije sakupio 12 minuta u sezoni, plaćao blizu 20.000 mjesečno. Za te pare možeš naći špica koji će ti davati 25 golova po sezoni.
ja bi nazvao Jovića npr. da nam pomogne da nekog polu Angolca polu Portugalca završimo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 sep 2020, 15:18

Ja sam skoro 100% ubjeden da Rahmanovica i tatara nece niko kupit, al da ih hoce dosta klubova kao free al da im daju mnogo jacu platu nego sto mi mozemo priustit. E sad dali da im damo da igraju do kraja ugovora da donesu titulu i da se dogovorimo da ne napuste klub dok igramo ligu prvaka ako nam budu trebali, ili na tribinu ako nebudu htjeli produzit a mislim da nece. Njima bi progkedo kroz prste jer su vec ostarili toliko ako sledece 2-3 godine ne zarade nesto mores ih ****, a posebno jer itom slucaju ljudi bi donijeli 3 titule dva kupa, mislim racunam na dk ove godine.

Sto se tice kove sabana pidre salcina djokanovica i svih juniora kad im prode 2 godine ugovora ako se dokazu odma ponudit 3 godine 3x vecu platu ako nece odma na tribinu i nove juniore ubacivat. Pa nece nas neki seljak od menagera ****

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 13 sep 2020, 15:25

12 igraca(7+5).
:bow: :clap:
FKS

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 13 sep 2020, 15:26

:crazy:
PeppermintSA je napisao/la:
13 sep 2020, 13:56
Apropo napadača. Ne može me bog ubijediti da klub ne može naći nekog kvalitetnog mladog Afrikanca ili Juznoamerikanca za neku pristojnu cifru, koji bi grmio u ovoj ligi. Uvijek samo gledamo u komsiluk, pa ako ne možemo dovesti Ozegovica, kao najvece ime, onda razmišljamo o nekom drugom, manje bombastičnom špicu iz regiona ili palamudimo o osrednjim premijerligaskim napadačima ala Nedim Hadžić. Ja bih uvijek tražio nekog crnca. Puna Afrika talentovanih fudbalera, nema evropskog kluba bez afričkih igrača - treba kopati slabije lige - kiparsku, bugarsku, izraelsku, ex-sssr, lihtenštajnsku, drugu tursku, rumunjsku itd. Sjetite se onog Ikandea. Otjerali su čovjeka **** motikom iz nekog svog hira, tvrdeći da je lud jer dolazi na trening u šarenim odijelima (ziva istina), a bio je igračina. Pa i Fanima, koji jeste odličan igrač i to će pokazati ove sezone kada uđe u punu formu, dovela je Mladost iz **** Doboja kod Kaknja. Dakle, može se. Afrički igrači popravljaju krvnu sliku ekipe koja je vrlo cesto anemična i tempaška. Treba naći nekog mladog, malo poznatog ali kvalitetnog špica kojeg kasnije možeš prodati, a koji ti donosi kvalitet. Sjetite se onog Afrikanca koji je igrao za onaj neki malteški klub, a koji je prošle godine izbacio Hajduk iz Evrope s dva eurogola. Ako su takvog igrača doveli Maltezani, možemo i mi. Samo trebamo izaći iz okvira balkanskih menadžerskih mreža i malo zaroviti po tržištu. Prije 3 godine si poluraspadnutog Saida, koji nije sakupio 12 minuta u sezoni, plaćao blizu 20.000 mjesečno. Za te pare možeš naći špica koji će ti davati 25 golova po sezoni.
Da imamo sposobnog sportskog direktora, koji ima veze i kontakte, novog napadača bi odavno imali u kadru.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 sep 2020, 15:31

Aaaj aj al kmece. Jest lijepo gledati kako cvile a mi prvaci, odbranili titulu, trenutno prvi, nikad novcano stabilniji, gospodina na trenerskoj klupi imamo, nikad sposobniju upravu, pokrenuli pricu oko stadiona...
Stvarno ljepota za sve koji navijaju za klub a ne za personu !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 sep 2020, 15:32

Lazić još uvijek nema kluba kao ni Gavrić, za drugog mi nije toliko čudno, mensečini da je sam sebe zayebo a mogo je ostat, imao bi sigurno i solidnu minutažu jer smo na početku bili tanki sa veznom linijom a za nas ispade haman pa bolje jer smo umjesto njega doveli Pejovića. Baš me zanima gdje će na kraju završiti Lazić a i Gavrić a uveliko su počele sve lige.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 sep 2020, 15:36

hamsik je napisao/la:
13 sep 2020, 15:25
12 igraca(7+5).
Puno mi znaci , obzirom da Napoli gotivim :urnebes:
Lahko ti je mene zayebavati :urnebes: . Probaj @Panteliju,@Sarkazam i slicne :urnebes:

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 13 sep 2020, 16:03

13 sep 2020, 15:36
hamsik je napisao/la:
13 sep 2020, 15:25
12 igraca(7+5).
Puno mi znaci , obzirom da Napoli gotivim :urnebes:
Lahko ti je mene zayebavati :urnebes: . Probaj @Panteliju,@Sarkazam i slicne :urnebes:
Baš mi je drago, imao sam priliku da odem na stadion San Paolo tamo je drugi svijet ljudi žive za fudbal i nema "stručnjaka" na stadionu. :kralj:
FKS

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 13 sep 2020, 16:04

BordoSarajevo je napisao/la:
13 sep 2020, 15:32
Lazić još uvijek nema kluba kao ni Gavrić, za drugog mi nije toliko čudno, mensečini da je sam sebe zayebo a mogo je ostat, imao bi sigurno i solidnu minutažu jer smo na početku bili tanki sa veznom linijom a za nas ispade haman pa bolje jer smo umjesto njega doveli Pejovića. Baš me zanima gdje će na kraju završiti Lazić a i Gavrić a uveliko su počele sve lige.
Lazic kod nas kad ode Serbecic :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 13 sep 2020, 16:05

BordoSarajevo je napisao/la:
13 sep 2020, 15:32
Najjače mi je bilo, kad je Gavrić nedavno izjavio da dobru prethodnu sezonu, želi da naplati negdje u inostranstvu, a lik cijelo ljeto igra mali fudbal u svom selu u Srbiji :rol: :rol: Drago mi je što nas je napustio, došao je Pejović koji je svemirski brod za njega.
Za Lazića se ne brinem, naci ce sebi negdje fin klub, velika prednost mu je što je slobodan igrac, a u odnosu na Gavrića, on se osigurao dobrim ugovorima u Rusiji i Turskoj.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 13 sep 2020, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”