A šta je poenta onda? Ozbiljno pitam..miky_hz je napisao/la: ↑13 sep 2020, 14:29Fulili ste poentu i ti i Zip.Niko se nije ufatio za to zbog njega kao igraca ili da je nekoga strah.Iskreno mislio sam kad sam citirao Mortema vezano za vijest da dodam pod p.s. (da upisem objasnjenje),jel sam znao da ce biti komentara kao sto je taj tvoj a na to niko u tom smislu nije ciljao da se neko usrao.Ali eto ocito trebamAlfredNobel je napisao/la: ↑13 sep 2020, 13:44Hahahahahahahahah kakvi kraljevi.. Kontam Olimpik Mbappea doveo, kad anemični Milanović u pitanju.
Tek mi je jaka ova komparacija u vezi Kouadija. Dupla kruna se priželjkuje, nada se plasmanu u Ligu Evrope, a ukenjali se ebenog Milanovića.
pod p.s to pisati jel crtati se nemoze ovdje.
A i na kraju nevezano za ovaj slucaj ja kao navijac svog kluba i mislim da svi tako trebaju da razmisljaju zelimo da nam je protivnik koji igra utakmicu protiv nas sto slabiji u tom duelu,i da je za to kolo sto vise povrjedjenih i suspendovanih i da je samim tim nama olaksana situacija.
Kakva situacija? To što će možda igrati Milanović koji je naš igrač? Meni je iskreno to najmanje bitno, može igrati, a i ne mora svejedno mi. Isto tako, valjda se treba priželjkivati da bude veći kvalitet lige i da se taj kvalitet stalno podiže, pa da budu i teže tekme, jer se time čeličiš za Evropu. Kad liga nije konkurentna i kad je sve amaterski, onda se uzdigneš da si neko i nešto, dođe Evropa i onda se svi razočaraju. Samo nek se podiže kvalitet, što više jačih klubova to bolje.