FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 13 sep 2020, 22:03

miky_hz je napisao/la:
13 sep 2020, 14:29
AlfredNobel je napisao/la:
13 sep 2020, 13:44
Zip je napisao/la:
13 sep 2020, 11:39
Ovi isti koji su Milanovica smatrali idiotom sad se najvise bas njega boje.
De ba sta vam je, cemu takvo ponasanje?

Igro, ne igro mi ovo moramo pobjediti.
Hahahahahahahahah kakvi kraljevi.. Kontam Olimpik Mbappea doveo, kad anemični Milanović u pitanju. :rol:

Tek mi je jaka ova komparacija u vezi Kouadija :bow:. Dupla kruna se priželjkuje, nada se plasmanu u Ligu Evrope, a ukenjali se ebenog Milanovića.
Fulili ste poentu i ti i Zip.Niko se nije ufatio za to zbog njega kao igraca ili da je nekoga strah.Iskreno mislio sam kad sam citirao Mortema vezano za vijest da dodam pod p.s. (da upisem objasnjenje),jel sam znao da ce biti komentara kao sto je taj tvoj a na to niko u tom smislu nije ciljao da se neko usrao.Ali eto ocito trebam
pod p.s to pisati jel crtati se nemoze ovdje.

A i na kraju nevezano za ovaj slucaj ja kao navijac svog kluba i mislim da svi tako trebaju da razmisljaju zelimo da nam je protivnik koji igra utakmicu protiv nas sto slabiji u tom duelu,i da je za to kolo sto vise povrjedjenih i suspendovanih i da je samim tim nama olaksana situacija.
A šta je poenta onda? Ozbiljno pitam..
Kakva situacija? To što će možda igrati Milanović koji je naš igrač? Meni je iskreno to najmanje bitno, može igrati, a i ne mora svejedno mi. Isto tako, valjda se treba priželjkivati da bude veći kvalitet lige i da se taj kvalitet stalno podiže, pa da budu i teže tekme, jer se time čeličiš za Evropu. Kad liga nije konkurentna i kad je sve amaterski, onda se uzdigneš da si neko i nešto, dođe Evropa i onda se svi razočaraju. Samo nek se podiže kvalitet, što više jačih klubova to bolje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 13 sep 2020, 22:03

Sanchez1987 je napisao/la:
13 sep 2020, 21:59
emir79 je napisao/la:
13 sep 2020, 21:52
Koliko je dobro cuvati igrace, toliko i nije. Sad imas opciju sa 5 izmjena tako da ne vidim uopste razlog da nesto radikalno mijenjamo ekipu protiv Olimpika.

Jedna utakmica neigranja moze da nasteti nekom igracu koji je u dobroj formi. Moze da te izbaci iz kontinuiteta.

Iziđes sa najjacim sastavom, rijesis u prvih 45 minuta utakmicu i onda pravi izmjene.
Samo ozbiljno!
Dzaba 5 izmjena kad prvu napravis u 75 min..
:facepalm:
A da nekad nesto pohvalis?Vinko u petak napravio odlicne izmjene, i sve je odradio tacno kada treba
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 sep 2020, 22:04

emir79 je napisao/la:
Koliko je dobro cuvati igrace, toliko i nije. Sad imas opciju sa 5 izmjena tako da ne vidim uopste razlog da nesto radikalno mijenjamo ekipu protiv Olimpika.

Jedna utakmica neigranja moze da nasteti nekom igracu koji je u dobroj formi. Moze da te izbaci iz kontinuiteta.

Iziđes sa najjacim sastavom, rijesis u prvih 45 minuta utakmicu i onda pravi izmjene.
Samo ozbiljno!
:rol:

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 13 sep 2020, 22:06

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
13 sep 2020, 22:03
emir79 je napisao/la:

Samo ozbiljno!
A da nekad nesto pohvalis?Vinko u petak napravio odlicne izmjene, i sve je odradio tacno kada treba
Ne treba ga ni citirati :rol:

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 13 sep 2020, 22:10

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
emir79 je napisao/la:

Samo ozbiljno!
Htio sam napisati za zadnju tekmu bgm 😁 da je bilo ok,al ove prije slabo mozes i sam provjeriti,ako je bilo mozda jos jedna tekma prije 70 min mozda,vidio si velez recimo nit koga odmori nit dobismo,a takav igracki kadar imas,po meni kao da se boji ubaciti jedno pol Besica,F Hodzica, hebiba i tako dalje.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 13 sep 2020, 22:11

Neko već rece, kiksevi se dešavaju, ali ako ćemo se bojati Milanovića i Olimpika u globalu nidje veze.

Svi u napad i pumpaj do vrha.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 sep 2020, 22:13

miky_hz je napisao/la:
13 sep 2020, 14:29
13 sep 2020, 13:44

Hahahahahahahahah kakvi kraljevi.. Kontam Olimpik Mbappea doveo, kad anemični Milanović u pitanju. :rol:

Tek mi je jaka ova komparacija u vezi Kouadija :bow:. Dupla kruna se priželjkuje, nada se plasmanu u Ligu Evrope, a ukenjali se ebenog Milanovića.
Fulili ste poentu i ti i Zip.Niko se nije ufatio za to zbog njega kao igraca ili da je nekoga strah.Iskreno mislio sam kad sam citirao Mortema vezano za vijest da dodam pod p.s. (da upisem objasnjenje),jel sam znao da ce biti komentara kao sto je taj tvoj a na to niko u tom smislu nije ciljao da se neko usrao.Ali eto ocito trebam
pod p.s to pisati jel crtati se nemoze ovdje.

A i na kraju nevezano za ovaj slucaj ja kao navijac svog kluba i mislim da svi tako trebaju da razmisljaju zelimo da nam je protivnik koji igra utakmicu protiv nas sto slabiji u tom duelu,i da je za to kolo sto vise povrjedjenih i suspendovanih i da je samim tim nama olaksana situacija.
A šta je poenta onda? Ozbiljno pitam..
Kakva situacija? To što će možda igrati Milanović koji je naš igrač? Meni je iskreno to najmanje bitno, može igrati, a i ne mora svejedno mi. Isto tako, valjda se treba priželjkivati da bude veći kvalitet lige i da se taj kvalitet stalno podiže, pa da budu i teže tekme, jer se time čeličiš za Evropu. Kad liga nije konkurentna i kad je sve amaterski, onda se uzdigneš da si neko i nešto, dođe Evropa i onda se svi razočaraju. Samo nek se podiže kvalitet, što više jačih klubova to bolje.
Pa to je poenta,ako se moze birati izmedju tezek i lakseg da cu uvijek izabrati lakse sto se moze u datom trenutku.

Nema to nikakve veze sa Evropom ,ova liga ce uvijek kaskati i to balans nikad nece biti jel samo mi imamo kakvu takvu sansu da se izdignemo ostali nit imaju nit ce imati,ko sto Zvezda sem Partizana nema konkurenta pa igra grupe LP (uzeh taj primjer) dakle nevezano za ligu oni su dobri pa su dobri pa tako i mi il smo dobri il nismo .Slazem se generalno da je bolje da je sto jacih klubova stoji to,ali to je druga tema.

Iskreno to mi je na folu isto kad neko pred Evropu ocekuje jakog protivnika jel eto kao igrat cemo sa super protivnikom nema veze sto cemo ispasti.Kolko se sjecam mnogi su se radovali i Celticu i Atalanti jel eto bit ce nekad negdje zapisano da smo ispali od jakog i napunili stadion i ostala sra.nja.Apsurd,a sad na pomen te Atalante imamo nocne more.E tako ti otprilike gledam na to kad kazem da je bolje uvijek da je protivnik slabiji.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 sep 2020, 22:15

Potrošen je Olimpic, uz to bez 5 igrača. Sve osim rutinske pobjede je blaga katastrofa, naučili smo na Mladosti da svaku ekipu treba shvatiti ozbiljno i više nikog potcjenit neće.

Što se tiče ekipe, manje više je isti **** igra li Pejović ili Tino, Djokanović ili Oremuš, svi su kvalitetni, dobri i ne bi trebalo da bude problema. Lično bih volio vidjeti Pidru i Fanima od prve minute umjesto Salčina i Jukića.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 sep 2020, 22:20

Samo da se niko ne povrijedi na onom pokušaju od terena.
ZZ

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 sep 2020, 22:22

Borac U17 vs FKS U 17 2-0 :plac: prvi poraz nakon preko 40 utakmica bez poraza u ligi.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 sep 2020, 22:25

Olimpik ko Olimpik, smiješno nas je i poredit odnosno ne možemo se poredit po kvaliteti. Mali problem je što mi igramo protiv terena u srijedu a ne protiv Olimpika, na onoj ledini će biti teško, s toga bi volio da budu max. oslabljeni, da igramo na Koševu više bi onda volio da su kompletni a pogotovo da igraju "naši" protiv nas, da ih vidimo.

Maximalno oprezno i pripremit se na katastrofalan teren, jedino nam to može biti problem.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 13 sep 2020, 22:28

Volim ove pripremne utakmice za evropu
NEMA NAZAD

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 sep 2020, 22:29

Denchi je napisao/la:
13 sep 2020, 21:55
emir79 je napisao/la:

Samo ozbiljno!
ili

ovi se brane ko žepa pa ne riješiš tekmu, pa uvedeš izmjene i ne dobiješ ni rezultat ni odmoriš glavne igrače a sljedeća sa jačim protivnikom za 3 dana
:twisted:
pa zajebeš dvije.... ;) bolje dvije nego jednu :D bio jedan genije takav kod nas...
Pa ako Olimpik nisi sposoban rijesiti sa prvim timom, sta trazis protiv jaceg.

PL je prioritet svih prioriteta, a ne Evropa.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 sep 2020, 22:32

Jos 1h i 28 min do kraja nedjelje 😎
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 13 sep 2020, 22:34

Pantelija je napisao/la:
13 sep 2020, 22:32
Jos 1h i 28 min do kraja nedjelje 😎
Nedjelje nikada nece nestati, tako tvrdi Kanarinac :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 sep 2020, 22:35

Neka nek se pribojavamo. Prva ekipa ima da igra svaku utakmicu svaka 3 dana. Tu cemo vidjet gdje smo sta smo.

Fotosuting novog pojacanja u toku. Uskoro opsirnije
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 13 sep 2020, 22:37

feniksptica je napisao/la:
13 sep 2020, 22:35
Neka nek se pribojavamo. Prva ekipa ima da igra svaku utakmicu svaka 3 dana. Tu cemo vidjet gdje smo sta smo.

Fotosuting novog pojacanja u toku. Uskoro opsirnije
Hocel bit do nedjelje 😁
Vidi govora evander gdje li ucimo ovo stari carsijaneru 😊
Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 13 sep 2020, 22:41, ukupno mijenjano 2 puta.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 sep 2020, 22:38

@miky
Nisam rekao za Evropu. Što se tiče Evrope, normalno je i svako priželjkuje da dobije što je lakše mogućeg, jer se niko nikad nije plasirao u grupnu fazu, a uz to pare su paprene za naše uslove.
Da ne bi dolazili u situaciju da nas izbacuju razorazni levati i da strahujemo od takvih, onda je bolje imati što jaču ligu i mečeve koji će biti nešto teži. Ja to barem gledam na takav način, ti misliš da drugačije i to mi je sasvim u redu.

HNL sad ima takav slučaj. Dinamo, Rijeka, Hajduk, Osijek, Lokomotiva, ne znam jesam li još koga zaboravio. Jaki mečevi i drugačije je kad dođeš u Evropu nakon takvih susreta, a ne da tamburaš tamo Zaprešića, Istru i takve ekipe.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 sep 2020, 22:58

emir79 je napisao/la:

Samo ozbiljno!
Bio jedan tvrdoglav u 84' pravio prvu izmjenu, napadac za napadaca... :bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 sep 2020, 22:58

13 sep 2020, 22:38
@miky
Nisam rekao za Evropu. Što se tiče Evrope, normalno je i svako priželjkuje da dobije što je lakše mogućeg, jer se niko nikad nije plasirao u grupnu fazu, a uz to pare su paprene za naše uslove.
Da ne bi dolazili u situaciju da nas izbacuju razorazni levati i da strahujemo od takvih, onda je bolje imati što jaču ligu i mečeve koji će biti nešto teži. Ja to barem gledam na takav način, ti misliš da drugačije i to mi je sasvim u redu.

HNL sad ima takav slučaj. Dinamo, Rijeka, Hajduk, Osijek, Lokomotiva, ne znam jesam li još koga zaboravio. Jaki mečevi i drugačije je kad dođeš u Evropu nakon takvih susreta, a ne da tamburaš tamo Zaprešića, Istru i takve ekipe.
Plaho zboris Nobelu.

Dinamo je tamo u sezonama 11/12, 12/13 ulazio u grupne faze ali je bio kanta za nabijanje. Ufuras se, da si jak tamburas u svojoj ligi one amatere, izadjes u Evropu skroz drugi svijet pogubis se.

Ali evo sad kako ti reče par klubova se malo izdiglo, ulaze se i kod njih ogroman novac, Rijeka prekinu njihovu dominaciju 2017 i odmah postadose konkurentni i izvan granica hnl.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood, supervizor, TETRAPAK i 48 gostiju.