Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Pa svako od nas da sad pocne trenirati tenis za jedno pola godine bi bio u stanju da dobije najbolje teniserke. Prevelika je razlika. Prije svega fizicki.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Pa eto, uzmi reket u ruke, pa treniraj pola godine, pa nadji neku djevojku koja malo ozbiljnije igra, pa javi kako si prošao
jedino bi damir uspio i to izgubitiTheChief je napisao/la: ↑13 sep 2020, 17:09FudbalNo. 203 sweeps Williams
At the height of the Williams boom in 1998, an unofficial game took place in Australia after Serena and Venus claimed that no male player outside the top 200 could beat them.
Up stepped a German known as Karsten Braasch who was ranked 203rd in the world and after first beating Serena 6-1, he then disposed of Venus 6-2.
"I didn't know it would be that difficult. I played shots that would have been winners on the women's circuit and he got to them very easily," said Serena.
"They wouldn't have had a chance against anyone inside the top 500 because today I played like someone ranked 600th to keep it fun," was Braasch's assessment.Razlike izmedju muskog i zenskog sporta.From world champions to humbling defeat against Under 15s side... World Cup-winning USA women's team suffer 5-2 loss against Dallas academy boys
-
jolicnikola
- Kontakt:
utisak je da bi neki čovjek radije gledo Zauvijek susjede nego ženski tenis, il je u biti isti k***c (mnogima) 
Samo pola godine treninga i mozes lagano dobiti Osaku
Da svaki dan treniras pola godine, ne bi naucio vracati njen servis, a ne nesto vise.
A njen ritern bi samo pogledom mogao ispratiti.
Jedino na zagrijavanju mozes odigrati nekoliko razmjena, ako ona udara dosta slabijim intenzitetom po sredini terena, bez dubljih loptica.
Ako bi se morao pomjeriti pola metra, vec bi nakon jednog udarca izgubio tajming za naredni, a pricamo o zagrijavanju
I nije samo o Osaki rijec, nego o bilo kojoj profesionalnoj teniserki.
Osaka i Brady su odigrale mec turnira.
Dvije igracice s vrhunskim servisom, jos u dvoranskim uslovima.
Dubina udaraca i intenzitet meca od prve do posljednje loptice, nestvarno nesto.
Da svaki dan treniras pola godine, ne bi naucio vracati njen servis, a ne nesto vise.
A njen ritern bi samo pogledom mogao ispratiti.
Jedino na zagrijavanju mozes odigrati nekoliko razmjena, ako ona udara dosta slabijim intenzitetom po sredini terena, bez dubljih loptica.
Ako bi se morao pomjeriti pola metra, vec bi nakon jednog udarca izgubio tajming za naredni, a pricamo o zagrijavanju
I nije samo o Osaki rijec, nego o bilo kojoj profesionalnoj teniserki.
Osaka i Brady su odigrale mec turnira.
Dvije igracice s vrhunskim servisom, jos u dvoranskim uslovima.
Dubina udaraca i intenzitet meca od prve do posljednje loptice, nestvarno nesto.
Zadnja izmjena: IloveN, dana/u 13 sep 2020, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Radije gledam WTA nego ATP kad nema trojke.
Tenis je jedan od nayyebenijih sportova za igrati, moraš koncentraciju i fizičku spremu imati na vrhuncu u svakom momentu. Da bi se izgradio kao igrač i da bi mogao igrati kvalitetne razmjene treba puno više od pola godine, pa makar i profesionalne žene bile na suprotnoj strani. 
"We need to suffer. And we need to fight."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ovdje neki reket u ruke nikad nisu uzeli, a svasta pisu.Captain4 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 19:52Tenis je jedan od nayyebenijih sportova za igrati, moraš koncentraciju i fizičku spremu imati na vrhuncu u svakom momentu. Da bi se izgradio kao igrač i da bi mogao igrati kvalitetne razmjene treba puno više od pola godine, pa makar i profesionalne žene bile na suprotnoj strani.![]()
Slazem se, definitivno jedan od najzayebanijih.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tenis je vjerovatno jedan od najtežih sportova. Sasvim sigurno niko ko trenira tenis ne pola godine već 2-3 godine ne bi uspio Osaki ni game da otkine. Ali ne može se porediti ATP sa WTA, muški tenis je na mnogo većem fizičkom nivou i svaki igrač u minimalno TOP 600 bi dobio svaku igračicu ali oni su profesionalci. Oni treniraju tenis 10, 15, 20 godina i da bi došli do 600. pozicije moraju krv propišati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma bježi, ja prvi put kad sam igrao kontam lupat ću servise ko Karlović jer sam grdosija kao i on. Na kraju jedva jaranu koji je trenirao vraćao udarce. Najduži rally 8 udaraca možda. 
"We need to suffer. And we need to fight."
- Nail for Real
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la: ↑13 sep 2020, 16:54Meni samo smeta sto zaradjuju istu lovu a nisu ni ublizu dobre ni privalčne kao muški
Ima li ko kakav link za finale?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
https://live-stream365.com/sport/tennis.phpNail for Real je napisao/la: ↑13 sep 2020, 22:22BosniaBoston je napisao/la: ↑13 sep 2020, 16:54Meni samo smeta sto zaradjuju istu lovu a nisu ni ublizu dobre ni privalčne kao muški![]()
Ima li ko kakav link za finale?
Odličan pristup Saše. Samo ovako ima šansi, od prvog poena agresivno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ajmoo Sasa.
Al' zamisli plodonosne saradnje sa Ferrerom ako osvoji, nisu se ni vidjeli nikako.
Al' zamisli plodonosne saradnje sa Ferrerom ako osvoji, nisu se ni vidjeli nikako.
Thiem se prepao uloge favorita 
Dug je ovo mec,kako je Zverev okrenuo u 1/2 0-2 tako moze i ovdje biti da Thiem okrene isto
Dug je ovo mec,kako je Zverev okrenuo u 1/2 0-2 tako moze i ovdje biti da Thiem okrene isto
Saša ušao hladan ko špricer, zna da nema šta da izgubi, igra cijeli turnir loše, a ovaj igra fenomenalno, i odmah se vidi razlika
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobar nivo Saše, agresivno igra. Thiem se malo prepao, valjda i on uđe u ritam pa da gledamo odličan meč.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Banjac je katastrofa komentator. Mislim i ja navijam za Zvereva ovdje al daj budi bar malo objektivniji od prvog poena covjek dr.ka
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.