Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Tenis je jedan od nayyebenijih sportova za igrati, moraš koncentraciju i fizičku spremu imati na vrhuncu u svakom momentu. Da bi se izgradio kao igrač i da bi mogao igrati kvalitetne razmjene treba puno više od pola godine, pa makar i profesionalne žene bile na suprotnoj strani. 
"We need to suffer. And we need to fight."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ovdje neki reket u ruke nikad nisu uzeli, a svasta pisu.Captain4 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 19:52Tenis je jedan od nayyebenijih sportova za igrati, moraš koncentraciju i fizičku spremu imati na vrhuncu u svakom momentu. Da bi se izgradio kao igrač i da bi mogao igrati kvalitetne razmjene treba puno više od pola godine, pa makar i profesionalne žene bile na suprotnoj strani.![]()
Slazem se, definitivno jedan od najzayebanijih.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tenis je vjerovatno jedan od najtežih sportova. Sasvim sigurno niko ko trenira tenis ne pola godine već 2-3 godine ne bi uspio Osaki ni game da otkine. Ali ne može se porediti ATP sa WTA, muški tenis je na mnogo većem fizičkom nivou i svaki igrač u minimalno TOP 600 bi dobio svaku igračicu ali oni su profesionalci. Oni treniraju tenis 10, 15, 20 godina i da bi došli do 600. pozicije moraju krv propišati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma bježi, ja prvi put kad sam igrao kontam lupat ću servise ko Karlović jer sam grdosija kao i on. Na kraju jedva jaranu koji je trenirao vraćao udarce. Najduži rally 8 udaraca možda. 
- Nail for Real
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la: ↑13 sep 2020, 16:54Meni samo smeta sto zaradjuju istu lovu a nisu ni ublizu dobre ni privalčne kao muški
Ima li ko kakav link za finale?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
https://live-stream365.com/sport/tennis.phpNail for Real je napisao/la: ↑13 sep 2020, 22:22BosniaBoston je napisao/la: ↑13 sep 2020, 16:54Meni samo smeta sto zaradjuju istu lovu a nisu ni ublizu dobre ni privalčne kao muški![]()
Ima li ko kakav link za finale?
Odličan pristup Saše. Samo ovako ima šansi, od prvog poena agresivno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ajmoo Sasa.
Al' zamisli plodonosne saradnje sa Ferrerom ako osvoji, nisu se ni vidjeli nikako.
Al' zamisli plodonosne saradnje sa Ferrerom ako osvoji, nisu se ni vidjeli nikako.
Thiem se prepao uloge favorita 
Dug je ovo mec,kako je Zverev okrenuo u 1/2 0-2 tako moze i ovdje biti da Thiem okrene isto
Dug je ovo mec,kako je Zverev okrenuo u 1/2 0-2 tako moze i ovdje biti da Thiem okrene isto
Saša ušao hladan ko špricer, zna da nema šta da izgubi, igra cijeli turnir loše, a ovaj igra fenomenalno, i odmah se vidi razlika
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobar nivo Saše, agresivno igra. Thiem se malo prepao, valjda i on uđe u ritam pa da gledamo odličan meč.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Banjac je katastrofa komentator. Mislim i ja navijam za Zvereva ovdje al daj budi bar malo objektivniji od prvog poena covjek dr.ka
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nervozan Thiem, ko da on igra prvo finale slema, strašno kako je stegnut. Ipak je na njemu veliki pritisak, tako je kad svi očekuju titulu od tebe.
Aco servira ko Sampras i uz to je odlučno ušao u meč, prepun samopouzdanja.
Aco servira ko Sampras i uz to je odlučno ušao u meč, prepun samopouzdanja.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja nešto nisam siguran da će Zverev moći ovaj nivo držati cijeli meč, ne zbog sebe nego zbog Thiema. Ali eto, vidjet ćemo.
Ajmo Dominatore.
Ajmo Dominatore.
Ma neće ni zbog sebe. Čekaj da pritisak na njega pređe.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
joj pickice
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Vala ako može zaigrati ijedan meč, onda je to ovaj, jednostavno kažem nema šta da izgubi Saša, zna i to sam da je igrao loše kroz turnir, da je imao i sreće, ali sve to se zaboravi ako se ruka opusti kao sada - 15 winnera u prvom setu naspram Thiemovih 4.
Daleko od gotovog, ali obećava ovim pristupom Saša, skraćuje poene, mreža 7/7, dosta pametno igra, treba samo održati kontinuitet.
Daleko od gotovog, ali obećava ovim pristupom Saša, skraćuje poene, mreža 7/7, dosta pametno igra, treba samo održati kontinuitet.
Ovo je normala, ipak je on kao favorit usao u ovo finale i nekako svi su njega vec vidjeli kao pobijednika, tako da trema odradila svoje. Ocekujem u nastavku budjenje i ako Zverev zadrzi ovaj nivo, mogli bi gledati pravi mec.
⚽FK Garaže⚽
Koliko ce velikani faliti ovom sportu kuknjava
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.