FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma jok, ja samo zbog tebe Sanchez napiso post. Znam da jedva cekas negativu da se nadovezes da podjebajes klub i ti malo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da je ovaj forum normalan, i ljudi koji rade na istom, ovaj idiot bi bio davno banovan a ima jos jedan kandidat...feniksptica je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:02Ma jok, ja samo zbog tebe Sanchez napiso post. Znam da jedva cekas negativu da se nadovezes da podjebajes klub i ti malo.
Ovaj forum je jedna velika QARINA.
Da li ce ikad nasi novinari, sportski komentatori, kamermani i svi koji su zaduzeni za prenos znati sastaviti ovakav izvjestaj od 5min. Milina pogledati i poslusati. Od grafike, urednosti, uredjeog stadiona, HD slike, bukvalno nema zamjerke.
Odgovor je nece nikad znati!!!
-
- Kontakt:
Dobro je ako idemo na bolje,samo jos kakvog dobrog SD naci da zna pricat i bice sve ok,da ima neki autoritet i ime,a ne da ga odbijaju igraci poput gotala,ako se vec krenulo sa unapredjenjem kluba onda ne treba stajati na tom putu,nadam se da ce Nam reagovati na vrijeme kao i u proslom slucajubelosevic28 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 22:58Bio jedan tvrdoglav u 84' pravio prvu izmjenu, napadac za napadaca...Sanchez1987 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 21:59Dzaba 5 izmjena kad prvu napravis u 75 min..emir79 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 21:52Koliko je dobro cuvati igrace, toliko i nije. Sad imas opciju sa 5 izmjena tako da ne vidim uopste razlog da nesto radikalno mijenjamo ekipu protiv Olimpika.
Jedna utakmica neigranja moze da nasteti nekom igracu koji je u dobroj formi. Moze da te izbaci iz kontinuiteta.
Iziđes sa najjacim sastavom, rijesis u prvih 45 minuta utakmicu i onda pravi izmjene.
Samo ozbiljno!![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E cuj Gotal ga odbioSanchez1987 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:12Dobro je ako idemo na bolje,samo jos kakvog dobrog SD naci da zna pricat i bice sve ok,da ima neki autoritet i ime,a ne da ga odbijaju igraci poput gotala,ako se vec krenulo sa unapredjenjem kluba onda ne treba stajati na tom putu,nadam se da ce Nam reagovati na vrijeme kao i u proslom slucajubelosevic28 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 22:58Bio jedan tvrdoglav u 84' pravio prvu izmjenu, napadac za napadaca...![]()
![]()

Kakve gluposti valjas to nije realno...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- TheNorthFace
- Kontakt:
znaju, samo da ima volje. i ovo što rade hrvati je ništa posebno. danas slušam neki podcast s bjelicom gdje govori da je i medijsko praćenje hnl-a smiješno u odnosu na emisije i popularizaciju koju npr. rade poljaci za svoju ligu.ado-hz je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:06Da li ce ikad nasi novinari, sportski komentatori, kamermani i svi koji su zaduzeni za prenos znati sastaviti ovakav izvjestaj od 5min. Milina pogledati i poslusati. Od grafike, urednosti, uredjeog stadiona, HD slike, bukvalno nema zamjerke.
a ovo što radi arena za našu ligu sad je očajno - za onako dobru tekmu s borcem još uvijek ne postoji nikakav izvještaj, samo snimci golova koje su izbacili.
1946
-
- Kontakt:
najbolje da ostanu samo oni koji imaju isto misljenje i kojima je sve ok cak i kad nije ok,da se ostali banuju i onda vi rahat piseteZip je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:06Da je ovaj forum normalan, i ljudi koji rade na istom, ovaj idiot bi bio davno banovan a ima jos jedan kandidat...feniksptica je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:02Ma jok, ja samo zbog tebe Sanchez napiso post. Znam da jedva cekas negativu da se nadovezes da podjebajes klub i ti malo.
Ovaj forum je jedna velika QARINA.
-
- Kontakt:
Pa cim ga nije uspio dovesti znaci da nas je odbio,a pricao je sa njim i zelio ga u ekipi,ili je mozda hadzija usao u pregovore sa njim pa mu onda rekao nisi ti za SarajevaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:16E cuj Gotal ga odbioSanchez1987 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:12Dobro je ako idemo na bolje,samo jos kakvog dobrog SD naci da zna pricat i bice sve ok,da ima neki autoritet i ime,a ne da ga odbijaju igraci poput gotala,ako se vec krenulo sa unapredjenjem kluba onda ne treba stajati na tom putu,nadam se da ce Nam reagovati na vrijeme kao i u proslom slucajubelosevic28 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 22:58
Bio jedan tvrdoglav u 84' pravio prvu izmjenu, napadac za napadaca...![]()
![]()
![]()
Kakve gluposti valjas to nije realno...
- ElCartel11
- Kontakt:
Where is @kanarinac
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kakav genijalacSanchez1987 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:24Pa cim ga nije uspio dovesti znaci da nas je odbio,a pricao je sa njim i zelio ga u ekipi,ili je mozda hadzija usao u pregovore sa njim pa mu onda rekao nisi ti za SarajevaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:16E cuj Gotal ga odbioSanchez1987 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:12
Dobro je ako idemo na bolje,samo jos kakvog dobrog SD naci da zna pricat i bice sve ok,da ima neki autoritet i ime,a ne da ga odbijaju igraci poput gotala,ako se vec krenulo sa unapredjenjem kluba onda ne treba stajati na tom putu,nadam se da ce Nam reagovati na vrijeme kao i u proslom slucaju![]()
![]()
Kakve gluposti valjas to nije realno...isto ko cura kad ostavi momka pa ovaj poslije prica,ono:ma ko je yebe nije ni bila za mene
![]()

Ma nema sta Hadzic ga svaki dan zvao i na koljenima ga molio da potpise, toliko puno ga je htio...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Prodje nedelja.. 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Eto upravo to. To je čista činjenica za nafuravanje. Evo i mi sad počeli uzimati konstatno, sve divno krasno, raja se nahajncala, kad kurko. Odeš u Evropu i vidiš da si mrtvi amater, da ti se dešavaju neke greške koje se negdje u inostranstvu ne smiju dešavati ni na treningu. Vidiš da imaš bruku igrača koji su fudbalski 'nepismeni', koji ne znaju osnove fudbalske igre. Vidiš da imaš taktiku i igru iz '74 u odnosu na evropske klubove. Dalje da ne govorim..ElCartel11 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 22:58Plaho zboris Nobelu.AlfredNobel je napisao/la: ↑13 sep 2020, 22:38@miky
Nisam rekao za Evropu. Što se tiče Evrope, normalno je i svako priželjkuje da dobije što je lakše mogućeg, jer se niko nikad nije plasirao u grupnu fazu, a uz to pare su paprene za naše uslove.
Da ne bi dolazili u situaciju da nas izbacuju razorazni levati i da strahujemo od takvih, onda je bolje imati što jaču ligu i mečeve koji će biti nešto teži. Ja to barem gledam na takav način, ti misliš da drugačije i to mi je sasvim u redu.
HNL sad ima takav slučaj. Dinamo, Rijeka, Hajduk, Osijek, Lokomotiva, ne znam jesam li još koga zaboravio. Jaki mečevi i drugačije je kad dođeš u Evropu nakon takvih susreta, a ne da tamburaš tamo Zaprešića, Istru i takve ekipe.
Dinamo je tamo u sezonama 11/12, 12/13 ulazio u grupne faze ali je bio kanta za nabijanje. Ufuras se, da si jak tamburas u svojoj ligi one amatere, izadjes u Evropu skroz drugi svijet pogubis se.
Ali evo sad kako ti reče par klubova se malo izdiglo, ulaze se i kod njih ogroman novac, Rijeka prekinu njihovu dominaciju 2017 i odmah postadose konkurentni i izvan granica hnl.
Zato kažem, kad imaš jaku konkurenciju, imaš jake tekme, imaš non stop pritisak rezultata i pritisak na samom terenu. Sve to ulazi u krv i igrači se znaju izboriti s tim. Ne znam kome je zanimljivo trpanje Metalleghea, Čelika, Krupe i sličnih, **** se da vrijediš, igrače dižeš i govoriš kako su za repke lagano, onda lagano patosiranje u Evropi. Poslije svi pametni i svi te iste igrače krenu vrijeđati i 'uviđati' koliki su amateri u odnosu na inostrane klubove.
HNL je čisti primjer koji treba pratiti, mada mi već sad za njima kaskamo svjetlosnim godinama. Od kvalitete, brzine, infrastrukture, ekipa, trenera, samog rada, organizacije itd. Prezanimljiva liga, a do unazad koju sezonu je bila među dosadnijim.
Nobele*
Nemoj da ti se dešavaju takve greške.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Svaka čast za napisano, apsolutno se slažem.Sanchez1987 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:18najbolje da ostanu samo oni koji imaju isto misljenje i kojima je sve ok cak i kad nije ok,da se ostali banuju i onda vi rahat piseteZip je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:06Da je ovaj forum normalan, i ljudi koji rade na istom, ovaj idiot bi bio davno banovan a ima jos jedan kandidat...feniksptica je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:02Ma jok, ja samo zbog tebe Sanchez napiso post. Znam da jedva cekas negativu da se nadovezes da podjebajes klub i ti malo.
Ovaj forum je jedna velika QARINA.al to onda ne bih bilo fer ni sportski
jer svi mi navijamo za isti klub..samo je razlika u tome sto neko zeli bolje sarajevo a nekome sve dobro.
Ma mi smo CNN ogranak brate, sto se tice breaking vjesti...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑13 sep 2020, 22:38@miky
Nisam rekao za Evropu. Što se tiče Evrope, normalno je i svako priželjkuje da dobije što je lakše mogućeg, jer se niko nikad nije plasirao u grupnu fazu, a uz to pare su paprene za naše uslove.
Da ne bi dolazili u situaciju da nas izbacuju razorazni levati i da strahujemo od takvih, onda je bolje imati što jaču ligu i mečeve koji će biti nešto teži. Ja to barem gledam na takav način, ti misliš da drugačije i to mi je sasvim u redu.
HNL sad ima takav slučaj. Dinamo, Rijeka, Hajduk, Osijek, Lokomotiva, ne znam jesam li još koga zaboravio. Jaki mečevi i drugačije je kad dođeš u Evropu nakon takvih susreta, a ne da tamburaš tamo Zaprešića, Istru i takve ekipe.
Apsolutna istina. Jaci protivnici te tjeraju da budes bolji. Tjeraju te na ozbiljniji rad u svim segmentima. Nema opustanja, a tako cemo uci jaci u Euro tekme. Na vrijeme smo upozoreni, a licno sam veliki optimista za PL i za to da necemo biti topovsko meso ekipama kao Astana.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AlfredNobel
- Kontakt:
<3Samozdravlje je napisao/la: ↑14 sep 2020, 00:23AlfredNobel je napisao/la: ↑13 sep 2020, 22:38@miky
Apsolutna istina. Jaci protivnici te tjeraju da budes bolji. Tjeraju te na ozbiljniji rad u svim segmentima. Nema opustanja, a tako cemo uci jaci u Euro tekme. Na vrijeme smo upozoreni, a licno sam veliki optimista za PL i za to da necemo biti topovsko meso ekipama kao Astana.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Pa ako Olimpik nisi sposoban rijesiti sa prvim timom, sta trazis protiv jaceg.
PL je prioritet svih prioriteta, a ne Evropa.
[/quote]
Sad isto mislim. Medjutim ako se dokopamo grupa EL , halalio bih Titulu.

-
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑14 sep 2020, 00:26
<3
Pojasni starcu ovo "3 vise od" ili "nesto manje od 3" Koliko je X? Hvala.
Samozdravlje je napisao/la: ↑14 sep 2020, 00:28Pa ako Olimpik nisi sposoban rijesiti sa prvim timom, sta trazis protiv jaceg.
PL je prioritet svih prioriteta, a ne Evropa.
Sad isto mislim. Medjutim ako se dokopamo grupa EL , halalio bih Titulu.

[/quote]
nista to, nego u ligi s prvim timom a akademce staviti grupe da igraju da budu u izlogu svakako bi izgubili sve utakmice

You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: bvsic, OzmoodPinglewood, supervizor, TETRAPAK, Vanja8 i 46 gostiju.