Realno i jesu najbolje tri ekipe tamo gdje im je mjesto.
Još da ostane ovaj poredak.

Amin! I ove godine da njihov primjer slijedi Krupa. U narednim godinama I Borac, Siroki i Zrinjski.
Ma jok to, pusti kraju...cuj konstitutivnosti...Samo fudbalski motivi, konkurencija i tako to...Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:20
I mi se nadamo.
Samo kao da gledam pocet ce bolja vremena za njega.
Doveli su mu jos jednog veznjaka valjda se uvjerili da je Arezina ipak ludjak nakon treceg puta![]()
Evo Stevena11 .
Mrzitelja BiH konstitutivnosti![]()
Vjerovatno si ga stavio za kapitena? Kod mene je dobio 3 boda.
Dobro si, meni sve u glavi da mi je Nukic kapiten, jer je bio proslo kolo. Protiv Krupe planiram Muleta.
Jel ovo najlosiji start sezone???Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:20
I mi se nadamo.
Doveli su mu jos jednog veznjaka valjda se uvjerili da je Arezina ipak ludjak nakon treceg puta![]()
Evo Stevena11 .
U drugom dijelu smo poveli, ali mislim da smo prerano postigli gol promijenilo se ritam utakmice neplanski i malo smo pali.
Bas i ne Hari Vukas se lani isto nije proslavioDenchi je napisao/la: ↑14 sep 2020, 00:20Jel ovo najlosiji start sezone???Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:20
I mi se nadamo.
Evo Stevena11 .
Pa da premijer liga promjeni ime u taliban liga,amin
Ako odcjepite svoj kalifat, možda ti se želja i ispuni.