Maccabi je druga dimenzija za nasu ligu, uz sve poznate probleme Zelje ono je ipak bila vrlo teska misija da budemo posteni. Jednostavno previse trke na koju ni jedna nasa ekipa nije navikla, al ne trebamo vise o tome razmisljati. Bilo proslo. Ovo danas je bitno!balkanika je napisao/la: ↑14 sep 2020, 00:05Koliko vazna pobjeda. Jos vaznije je da i dalje lijepo igramo i da smo pokazali karakter nakon promasenog penala. Ja makabi i dalje ne mogu prezaliti samo zato sto nismo igrali ovako kao u ligi nego smo se usrali. Mocni smo ove godine!
PS: Moze pojasnjenje kako je Danilovic mogao igrati protiv Sarajeva a imao je 3 zuta?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nakon cirkusa koji traje još od Mladosti, ovo danas ispade baš dobro. Svijet mi se srušio nakon promašenog penala, ali smo bili odlični u drugom poluvremenu i napokon je otišlo na našu stranu.
Sve je lakše kad nema Veselinovića, nadam se da će to i Amaru napokon biti jasno. Mujezinović nas drži na vrhu i vakat je da mu se još neko pridruži i da uhvati dobru formu.
Sve je lakše kad nema Veselinovića, nadam se da će to i Amaru napokon biti jasno. Mujezinović nas drži na vrhu i vakat je da mu se još neko pridruži i da uhvati dobru formu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zna li se sta je sa Ericem. Da li ce biti spreman za Krupu, ili ipak za derbi? Respect Fejzicu ali sam sigurniji sa Ericem iako je i on nesiguran. Ali ono sto hocu da kazem je to da mi se Filip zgadio. Moze da bude golman fantastičan, da se pretvori u Neuera ali potezi koje je cinio u posljednja 2-3 mjeseca je cisti amaterizam, nepostivanje kluba, suigraca, navijaca te obicnih insana jer je krajnje bio neodgovoran. Poznavajuci Amara takve stvari mu se nece tolerisati, a ne bi me cudilo da vec za januarski rok Eric ode. Decko ako citas ovo znaj da nisi dorastao da budes clan sa takvim ponasanjem ni jednoj ozbiljnoj ekipi, a kamoli Željezničaru!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ko ne igra derbi ako dobije zuti karton protiv krupe?
Mescini samo Miletic ?
Mescini samo Miletic ?
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !
Kako je lijepo pogledati tabelu! Naprijed Zeljo ljubavi moja!!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Pobjeda velika i znacajna iz hiljadu razloga, kao rijetko kad. Bravo Zeljo.
-
- Kontakt:
Oni odradili mini pripreme u Tučepima u borovini,a naši na aerodromu na Sumamedu,golemo
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Krupa, Zrinjski pa kone, jel tako?
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zavisi od ishoda u četvrtak... Ako Zrinja izbaci Olimpiju onda neces ni iduce sedmice odigrati...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
A moze i Sarajevo odgoditi derbi ako prodju dalje tako da je za sada sigurna samo Krupa 

- Nastrojeni
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prođe li Zrinjski, a i ovi, onda će to opet pomjerati. I još će nama opteretiti raspored. Dobro ovo treba prokontati, ne ići na svoju štetu ni pod razno.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 14 sep 2020, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Je l nam kone igraju kvalifikacije pred derbi?
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Za Zrinjski se nista ne pitamo, a derbi isto ako ovi 7 dana prije cini mi se upute zahtjev. Tad im ne treba nase odobrenje.SudoHusika je napisao/la: ↑14 sep 2020, 11:48Prođe li Zrinjski, a i ovi, onda će to opet pomijerati. I još će nama opteretiti raspored. Dobro ovo treba prokontati, ne ići na svoju štetu ni pod razno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.