Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
znaci prodaja pocinje u subotu nije vecerastrixmix je napisao/la:Sto se tice salova i duxeva i prodaje istih
http://themaniacs.org/tm87/vijesti/1-ma ... lovi-.html
najvjerovatnije da će raskinuti ugovor sa Bešlijom, ali Harisom ! Mirsad Bešlija ostaje u našem klubu do daljnjeg ! A što se tiče Rovčanina, sumnjam da i on negdje ide, ali i ako ode nije velika šteta.tm87gigo je napisao/la:Molimo bih nekoga ko je u mogucnosti da provjeri dvije informaije vezane za klub jer ih proitah u novinama ono kosarkasa dine, da su nasi raskinuli ugovor sa beslijom, i da rovcanin ode negdje, pa sam se malo zabrinuo za besliju, ako mi neko moze provjeriti ili potvrditi, jer tim novinama nevjerujem, vrlo dobro znam ko si u sta su. unaprijed hvala
19TM87 je napisao/la:ma nevjerujem da ce se pjevat, bas ovakav tekst, ali zato melodija je savrsena
Neka neka, samo nek zabija goloveOTNYS_YNWA je napisao/la:Štilić buca mreže.
3000mirsoooTM87 je napisao/la:KOliko je bar sal 20 il 25 ??
I unosi nemir !Omar500 je napisao/la:Neka neka, samo nek zabija goloveOTNYS_YNWA je napisao/la:Štilić buca mreže.
Istina!hordas'87 je napisao/la:sehic kao i kerla dogovorio sve sa jednim klubom ceka se samo istek ugovora da se objavi transfer
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 25 gostiju.