Ja sam bio ljut u tom momentu kao i svi na Odovica, Mulalica i Adzema nakon kikseva, ali nisu oni zasluzili nit ce ikad zasluziti da ih bilo ko otjera od Zelje na silu neku. Sa ove tacke gledista ne znam sta je Odovic trebao uraditi. Izaci u javnost i sve iznijeti? Pricao je Sinisa o tom periodu:
"Ne možeš da kažeš da neko nije htio, da se nije zalagao, da ga nije zanimao, ali jednostavno tako su se stvari poklopile. Nismo uopće bili sretni, nisu bili dobri odnosi, nema šta da se lažemo. Neko je bio dobar, neko nije bio dobar, ali što se mene tiče ja sam izvlačio sve iz sebe i nisam vidio da neko neće. Ja sam igrač koji nije tu da bude najbolji, da donosi prevagu, imaju drugi igrači tu, ja znam šta je moje. Od dolaska Odovića imali smo dobru igru, ali onda su se poremetili odnosi."
A i dalje navodi razlog koji nema veze sa Odovicem
"Pa ja recimo nisam mogao da vjerujem kada je Blagojević suspendovan. Igrač koji je majstor, kreativac. On i Bogićević su odstranjeni, nisu igrali nekoliko zadnjih utakmica. Drugo ja sa Bogićevićem igram tri godine, u dušu sve znam kada će mi dodati loptu, kada neće, gdje će mi je tačno dodati. Sada da dođe onaj Van Diyk, najbolji na svijetu, ja ništa o njemu ne znam, treba mi vrijeme da se upoznamo, naviknemo jedni na druge."
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."