FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ermin Zec živ opaaaaa.... 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Neće ljudi više ni htjeti igrati prijateljske s nama.
Željezničar za život cijeli!
Sto je previse previse je,nemojte grehota je ba
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Na areni su odlicni prenosi,prezadovoljan sam i slikom i grafikom samo da sklone smece pitarsko i stave nekog naseg komentatora makar kad igra Zeljo i bilo bi idealno 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ostavite sta i za Krupe ba....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ma sve je ok dok ima prenosa nek komentarise ko god hoce
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Bice jer se njima isplati Zelju i Sa prenositi svaku jer su najgledaniji ,ne brinem za to sekunde

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sad sam zvao druga koji radi prenose kaze da ce prenos biti sigurno al moguce je da ga nece raditi arena nego moja tv
9-2 je rezultat
10- 2 Opet Durakovic kraj
9-2 je rezultat
10- 2 Opet Durakovic kraj
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
- Kontakt:
A ove Bosne, kako im nije mrsko igrati sa nama.
-
- Kontakt:
Ma druze, i vrapci na grani znaju da su ovi sadasnji levati (cast Badzaku). Nego mi ne ide u glavu, da bi neko vracao one seoske varalice od prije. Daj nekog treceg, ako se vec mijenja, nekog sposobnog. Ali posto takvih nema, niti ce ih biti, jer bez privatizacije necemo mi nikada naprijed.delinjo je napisao/la: ↑15 sep 2020, 17:09Evo ja prizivam i jedva cekam vidjeti ledja ovim,ali apsolutno nikoga od proslih ne prizivam jer su mi se i oni zgadili...eto mozda da bih Vukotica prizivao..jedino njegavoltron30 je napisao/la: ↑15 sep 2020, 14:24Najgore je sto i danas ima balvana koji nakon jednog poraza prizivaju ove neznalice. Meni u zelucu i sada mucnina kad se sjetim ovog perioda. Nikad gora atmosfera u klubu nije bila.SudoHusika je napisao/la: ↑15 sep 2020, 14:17Jbg, ja se ne bih složio s tobom. Tačno je da je možda trebao pokazati malo više ljudskosti i hrabrosti, ali ne možeš ga ni toliko kriviti. Sve su mu ujebali, taktiku, izbor igrača, suspenzije istih. Joj ne ponovilo se nikada.![]()
Moze li neki sazetak?

Igra ko igra nebitna vec kako ti se cine Ikic, Zec, Vrhovac, Milicevic i Hajric ovako fizicki i to?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja bih prihvatio privatizaciju, ali ne bilo kakvu. Od ovih supljih investitora (Vijetnamaca i Malezijaca) se treba zastititi. Em prodas obraz i tradiciju kluba, em te ponovo nema nigdje u evropskim okvirima. Bolje mi je gledati Dzubura i ostale lokalce, nego raznorazne Azijce i sipati vodu u šuplje bure.voltron30 je napisao/la: ↑15 sep 2020, 19:06Ma druze, i vrapci na grani znaju da su ovi sadasnji levati (cast Badzaku). Nego mi ne ide u glavu, da bi neko vracao one seoske varalice od prije. Daj nekog treceg, ako se vec mijenja, nekog sposobnog. Ali posto takvih nema, niti ce ih biti, jer bez privatizacije necemo mi nikada naprijed.
Bosna je slab protivnik da bi se nesto moglo reci konkretno. Od svih koji su poceli Vrhovac mi se cini najlosije fizicki vidi se da mu fali treninga. Milicevic je dobar bio odigrao citav mec imao dosta ponavljanja po lijevoj strani. Ovo ostalo ok je bilo istracli se i to je to.
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Znaci Ikic bi mogao poceti i nadam se da hoce u subotu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 13 gostiju.