Mozda produzi?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja vam kazem sta je razlog sad moze li 50 ,60 svejedno.Dok ne prihvati smanjenje plate gledacemo Zeca samo protiv Bosne
Plate. I to još prije Mladosti ili Slobode, pa je te utakmice trebao igrati, ali je bio + na Covid 19.
- lijevapolutka
- Kontakt:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nisam siguran koliko je ova akcija za kupovinu karata pokrenuta u pravo vrijeme. Znamo da je prošla domaća prošla loše nakon hajcanja, ne znam koliko je raja opet spremna da ponovi isto. Bojim se da brojka prodatih karata neće biti veća od tri hiljade.
-
- Kontakt:
Moglo se još malo sačekati ali pošto niko ne zna do kad će se igrati bez publike...jbg, šta da se radi.
Broj prodatih karata u prošloj akciji je super, 8000 čini mi se.
Ali je zaista poražavajuće da je tih 8 hiljada kupilo hiljadu ljudi vjerovatno i manje.
Trebamo se svi uključit, mislim da ne vlada tolika kriza da se ne može odvojit za jednu kartu.
💩💩
Produzice 100% za malo vecu platu od sadasnje.Tek je poceo igrati kako treba ,sad bi ga pola godine sjedenja vratilo na pocetak
Prvi na tabeli,rođendan voljenom klubu,zar treba bolja pozivnica za kupovinu karte.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Jel krenula ova akcija? Vidim link za PayPal postavljen i ja ošajadario 2 ulaznice. U petak idu još 3
Jos pive da platis i ti si svoje zavrsio

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa ne znam kako radi P. porodica, eto petak il' subota, jbg radnom danima posao, teško se uganjati.
Doduše njemu je svaki radni dan

**** pp mozemo mi i bez njega

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da se nadovezem na pisanja mtel vs telecom. Nama je bh telecom nanio haos stete, nismo mogli ni s kim drugim dogovoriti prenos, kocili su sve, svrstali su nas u rang gosk-a i krupa, uz duzno postovanje klubovima, ali ne mogu oni dobiti isto para za tv prenos kao i mi. Gledani smo bili u 20% kuca BiH.
A sad mtel i arena, gleda nas cijela ex yu, mozda neko i vidi nekog igraca pa se lakse proda, mozda se vise cijeni liga, plus dobijamo pino puno vise novaca i po fer podjeli, tj gledanosti.
I najbitnije, arena ima vise od 2 kamere za razliku od mojatv i nije slikao kao iz mexica 1986 nego super kvaliteta.
P.S.
Ta ista mojatv je za evropu imala toliko los server da je sve popadalo i stopalo. Toliko o njima.
A sad mtel i arena, gleda nas cijela ex yu, mozda neko i vidi nekog igraca pa se lakse proda, mozda se vise cijeni liga, plus dobijamo pino puno vise novaca i po fer podjeli, tj gledanosti.
I najbitnije, arena ima vise od 2 kamere za razliku od mojatv i nije slikao kao iz mexica 1986 nego super kvaliteta.
P.S.
Ta ista mojatv je za evropu imala toliko los server da je sve popadalo i stopalo. Toliko o njima.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ja se divim ljudima koji prizivaju opet bh telecom,jebote meni protiv Makabija 20 minuta a na rezultatima 33 minuta....eto koliko su dobri hah
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: b00t, bvsic, perodeformero i 39 gostiju.