Mogao bi on na klupu kad se Koske vrati.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Samo jos malo dok se Ikic vrati u ritam i ode Koske na hoklicu. Obrnuto je nemoguce.
O cemu pricas... klubovi dobivaju duplo vise para za tekme nego sto su dobivali od bh telecoma gdje je bilo 2000km po domaćoj utakmici (plus klubovi dobivaju nagrade po plasmanu i broju domacih prenosa, takodjer za dodatne reklame mtel placa dodatno itd. Uglavnom puno.bolji deal nego onaj sa sda lihvarima iz telecoma)... da imao si prenos Zelje svake sedmice ali ako platis 2km (obicno bi slika bila kao iz perioda olimpijade iz '84 ili bi stopala ako puno ljudi kupi kao neki dan protiv haife) ili ako uvedes ekstremno nekvalitetnu i lihvarsku Moju tv koju vise nema ni 10% ljudi u BiH jer su skontali kakvo je to smece od kablovske.... a inačei tamo su radili prenose sve moj dp mojega... igor kristic, suko, majer i ostala stranacka svita sa bht1...Opt1 je napisao/la: ↑15 sep 2020, 18:10Ma bravo decko. Zato cemo ja i ti zajedno citati tekstulani prenos utakmice naseg Zelje u 2020. godini. I navikni se na to.Kompromis je napisao/la: ↑15 sep 2020, 17:56Pusti se te Koldzine i SDAovske retorike... bhtelecom je uistinu najvece smece i leglo nekvaliteta bez obzira kakav mtel bio dobar ili ne... mojutv nema 10% ljudi u BiH a uz to i kad kupis tekmu za 2km kao neki dan dobar dio tekme prenos stopa...
Uostalom koliko su kur.cu pali za usi pokazuje da je mtel dao duplo jacu ponudu od njih, a ne tako davno bhtelecom je htio tuziti Zelju jer je imao dogovorenu saradnju sa SK oko prenosa domacih tekmi i na kraju se moralo od toga odustati kada je i savez pritisnuo Zelju...
Ali je zato prenos na areni uz kerima priganicu top. I hajde mi samo jos objasni sta to Zeljo ima od tih para koje ce mtel dati?
Nemas zagarantovan prenos svako kolo, a koji si imao na telekomu, pukli fosnu za 1921.tv ekipu pa vise nema izvjestaja, nikakve pare od prava prenosa necemo dobiti. Ma odlican deal!
Slicno i ja mislimvoltron30 je napisao/la: ↑15 sep 2020, 19:06Ma druze, i vrapci na grani znaju da su ovi sadasnji levati (cast Badzaku). Nego mi ne ide u glavu, da bi neko vracao one seoske varalice od prije. Daj nekog treceg, ako se vec mijenja, nekog sposobnog. Ali posto takvih nema, niti ce ih biti, jer bez privatizacije necemo mi nikada naprijed.
Mozemo ga unovciti samo na zimu jer mu ugovor istice na ljeto iduce godine znaci nista pretjerano ne mozemo uzeti.
Je li tacno 60 ili moze i 65 progurat?