RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

1922VFC1981
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la 1922VFC1981 » 13 sep 2020, 12:21

Bice bolje akobogda, desavaju se padovi i ovako lose utakmice.
Podrska igracima i klubu, idemo se pojacat malo jos i zbiti redove.
Forza :salut:
#musvdg

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 13 sep 2020, 17:36

Izuzetno bolan pogled na tabelu..
Veoma razočaravajuća osma pozicija trenutnim rezultatima..
Ti si naša ljubav jedina!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 14 sep 2020, 15:07

Kako vas čovjek lagano analizira

slika

FSB

Post Postao/la FSB » 14 sep 2020, 18:15

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 09:48, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 sep 2020, 03:32

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 15 sep 2020, 13:30

FSB je napisao/la:
12 sep 2020, 22:12
evo ok sve lose igrali ako kako ovaj drugi gol nije ofsajd i to bar dva metra !!!! i niko nista

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 15 sep 2020, 13:35

arius je napisao/la:
15 sep 2020, 13:30
FSB je napisao/la:
evo ok sve lose igrali ako kako ovaj drugi gol nije ofsajd i to bar dva metra !!!! i niko nista

Dario zaspao bio, tri ili cetiri metra iza ostao cini mi se.

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 15 sep 2020, 14:50

fudbalfudbal je napisao/la:
15 sep 2020, 13:35
arius je napisao/la:
15 sep 2020, 13:30
FSB je napisao/la:

Dario zaspao bio, tri ili cetiri metra iza ostao cini mi se.
Mislim da je Zvonic dao pogresan pas i to je to
Forzza Velez

FSB

Post Postao/la FSB » 16 sep 2020, 00:35

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 09:48, ukupno mijenjano 1 put.

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 16 sep 2020, 22:39

Hoce li biti prenosa protiv mladosti ili cemo opet na radiju slusati

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 16 sep 2020, 23:57

Mostarac45 je napisao/la:
16 sep 2020, 22:39
Hoce li biti prenosa protiv mladosti ili cemo opet na radiju slusati

Radio za sad

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 17 sep 2020, 15:24

Sve utakmice osim Mladost - Velez u prenosu, sramota..
Bar za sada.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 17 sep 2020, 15:58

Zanimljivo bi bilo vidjeti ugovor Saveza sa M:tel-om /Arena Sport vezano za prijenose utakmica i TV prava.

Izgovora i opravdanja za ovakav javasluk od strane Arena Sport-a ne moze biti. Vec je ogromna steta nanesena nekolicini klubova, a ponajvise Velezu jer se marketinski gubi mnogo, a o ponizavanju navijaca i simpatizera kluba na nacin da u 21. vijeku moraju slusati javljanje reportera sa terena putem radio prijemnika da ne govorim. Ako je ovo smisao potpisanog ugovora sa M:telom i Arena Sport onda mislim da Velez i ostali klubovi koji su zapostavljeni u direktnim prijenosima treba da povuku neke mjere i iskazu neki vid neposluha, recimo da u jednoj utakmici skinu obiljezja "generalnog sponzora" kao vid protesta i upozorenja za eventualno drasticnije mjere. Ionako niko nece primjetiti, jer prijenosa sa stadiona Rodjeni svakako nema.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 17 sep 2020, 17:25

Zna li neko kolika je kazna kad bi neko snimaoutakmice ovo vise ovako ne moze,tacno treba nekog poslat snimaj i prenosi utakmicu mi cemo organizivat akciju i platit kaznu ..Jer stvarno ne znam vise sta cemo sa ovom arenom

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 17 sep 2020, 17:29

Mostarac45 je napisao/la:
17 sep 2020, 17:25
Zna li neko kolika je kazna kad bi neko snimaoutakmice ovo vise ovako ne moze,tacno treba nekog poslat snimaj i prenosi utakmicu mi cemo organizivat akciju i platit kaznu ..Jer stvarno ne znam vise sta cemo sa ovom arenom
Neko je pisao u viber grupi da je prva kazna novcana (3k do 5k) a nakon toga oduzimanje bodova.

Djeluje mi nerealno ali ko ce znati, bolje da se ne rizikuju bodovi :D
Forzza Velez

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 17 sep 2020, 17:52

Zoom088 je napisao/la:
17 sep 2020, 15:58
Zanimljivo bi bilo vidjeti ugovor Saveza sa M:tel-om /Arena Sport vezano za prijenose utakmica i TV prava.

Izgovora i opravdanja za ovakav javasluk od strane Arena Sport-a ne moze biti. Vec je ogromna steta nanesena nekolicini klubova, a ponajvise Velezu jer se marketinski gubi mnogo, a o ponizavanju navijaca i simpatizera kluba na nacin da u 21. vijeku moraju slusati javljanje reportera sa terena putem radio prijemnika da ne govorim. Ako je ovo smisao potpisanog ugovora sa M:telom i Arena Sport onda mislim da Velez i ostali klubovi koji su zapostavljeni u direktnim prijenosima treba da povuku neke mjere i iskazu neki vid neposluha, recimo da u jednoj utakmici skinu obiljezja "generalnog sponzora" kao vid protesta i upozorenja za eventualno drasticnije mjere. Ionako niko nece primjetiti, jer prijenosa sa stadiona Rodjeni svakako nema.
Bas to. Pa majku mu uefa proda prava na pakete, mogao je i savez, pricalo se da ce tako bit. Jedan paket glavni od 4utakmice, i dva po jednu. Sve bi bilo pokriveno. Ovako smo uskraceni za pola utakmica.
Max Allegri

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 17 sep 2020, 19:46

**** prenos, 99% da Brandao vise nece zaigrati za Velez. Nudjeno mu je sve i svasta, ali nece ni da cuje nista. Tribine do kraja sezone i to je to.
Forzza Velez

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 17 sep 2020, 20:57

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
17 sep 2020, 19:46
**** prenos, 99% da Brandao vise nece zaigrati za Velez. Nudjeno mu je sve i svasta, ali nece ni da cuje nista. Tribine do kraja sezone i to je to.

Znas cime mu je menadzer napunio glavu?
Da ide u Galatu i da ce biti medju 18 igraca.
Ne zanima ga nijedan klub u BiH i nijedna ponuda manja od Galate koja nije nikako zvanicno poslala ponudu. :crazy:
Ne znam ko je gori on ili taj sto mu puni glavu

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 18 sep 2020, 00:03

fudbalfudbal je napisao/la:
17 sep 2020, 20:57
ManciniLevatKlasican je napisao/la:
17 sep 2020, 19:46

Znas cime mu je menadzer napunio glavu?
Da ide u Galatu i da ce biti medju 18 igraca.
Ne zanima ga nijedan klub u BiH i nijedna ponuda manja od Galate koja nije nikako zvanicno poslala ponudu. :crazy:
Ne znam ko je gori on ili taj sto mu puni glavu
Ma meni se cini lupio mu menadzer nesto da damo Brandau najvecu platu u PL haha nije niko lud ali eto, steta za njega i Maneva sto menadzeri upravljaju njima i lupaju neke cifre sto im niko ovdje nece dati. A Galatu je suvisno i spominjati, da barem kazu Bursa ili neka solidna ekipa pa haj :nene:
Forzza Velez

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 18 sep 2020, 12:16

Dolasci i odlasci igraca i trenera su sasvim normalna stvar u svakom klubu. Iako se nekako emotivno vezemo za njih, posebno ako su dobri, sve te emocije nikada ne zasjene emociju i ljubav prema klubu za koji navijamo. To su i cari sporta ujedno.
Treba razumjeti i igrace i trenere. U njihovom poslu nema minulog rada, samo trenutni "beneficirani staz" koji traje onoliko dugo koliko ga forma i rezultati prate. Sve prije i poslije toga se potisne ili lako zaboravi.

S druge strane, igraci i treneri treba da razumiju klub, njegove potrebe i stanje u kojem se trenutno nalaze. Mali je broj trenera i igraca koji dodju iz drugog grada ili mjesta (i posebno drzave ili kontinenta), a koji profesionalno odrade postavljene zadatke. Velez ima srecu pa je tu Fedja Dudic, covjek koji srcem i dusom radi za klub i koji je dosao u situaciji kada bi se malo ko prihvatio takvog posla. Ima Velez srecu i da je tu (bio) Brandao koji je s klubom 3 godine tavorio po livadama federalne lige i pruzao svoj maksimum. Sta se onda promijeni, gdje nastane taj "kvrc" na relaciji igrac-klub i obratno? Na Brandaoovom (a i primjeru Koste Maneva) vidimo da su u novijoj istoriji menadzeri najvece zlo koje je zadesilo sport, a posebno fudbal. Tesko mi je povjerovati da je "Guza" sam tek tako odlucio "eto hocu sad malo da se zajebavam s Velezom", nakon svih onih izjava i prica (koje sam i licno od njega cuo) kako mu je u Mostaru i Velezu prelijepo i da mu je Mostar drugi dom.

Kada je klub u pitanju, kapa dole upravi i direktoru na odluci da ostanu cvrsti u stavu da je klub ispred svih, da se vise niko nece zezati i ucjenjivati Velez. Ovo pokazuje ozbiljnost u radu uprave, jer uvijek se treba voditi onom "koga nema bez njega se moze (i mora)". Sjetite se samo Fajica i njegovog "odoh da se vratim" odnosa. Koliko god da je dao za Velez, vise je uzeo. U Mostaru se zna zbog cega je on morao napustiti i grad i klub, a te stvari nemaju veze sa sportom i zivotom jednog sportiste, Kad je Brandao u pitanju, citam i slusam komentare tipa: "sta ce sad reci i pomisliti igraci koji treba da dodju? Ova ucjena kluba nije dobra". A ne, pogresno razmisljanje je to. Svaki ce normalan i igrac koji trezveno razmislja skontati da dolazi u klub koji ima ime, prezime, istoriju i sto je najbitnije - ima stav da vise nema z.a.j.e.b.an.c.i.j.e!

Da li je moglo drugacije sa Brandaom? Jeste! Ali na stetu kluba.
Da li je los trenutak za ovakve odluke i igraca i uprave? Jeste! Ali, pravi trenutak za ovakve stvari nikada ne postoji, a sve dok sugavi menadzeri imaju svoje prste u i oko kluba i igraca, takvih ce situacija uvijek biti.

Licno mislim da je Brandao napravio gresku i da ce na kraju on biti gubitnik u svemu, ali ostavimo vremenu da pokaze ko je u pravu. :bih:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.