Podrska igracima i klubu, idemo se pojacat malo jos i zbiti redove.
Forza
Mostarac45 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 22:39Hoce li biti prenosa protiv mladosti ili cemo opet na radiju slusati
Neko je pisao u viber grupi da je prva kazna novcana (3k do 5k) a nakon toga oduzimanje bodova.Mostarac45 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 17:25Zna li neko kolika je kazna kad bi neko snimaoutakmice ovo vise ovako ne moze,tacno treba nekog poslat snimaj i prenosi utakmicu mi cemo organizivat akciju i platit kaznu ..Jer stvarno ne znam vise sta cemo sa ovom arenom
Bas to. Pa majku mu uefa proda prava na pakete, mogao je i savez, pricalo se da ce tako bit. Jedan paket glavni od 4utakmice, i dva po jednu. Sve bi bilo pokriveno. Ovako smo uskraceni za pola utakmica.Zoom088 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 15:58Zanimljivo bi bilo vidjeti ugovor Saveza sa M:tel-om /Arena Sport vezano za prijenose utakmica i TV prava.
Izgovora i opravdanja za ovakav javasluk od strane Arena Sport-a ne moze biti. Vec je ogromna steta nanesena nekolicini klubova, a ponajvise Velezu jer se marketinski gubi mnogo, a o ponizavanju navijaca i simpatizera kluba na nacin da u 21. vijeku moraju slusati javljanje reportera sa terena putem radio prijemnika da ne govorim. Ako je ovo smisao potpisanog ugovora sa M:telom i Arena Sport onda mislim da Velez i ostali klubovi koji su zapostavljeni u direktnim prijenosima treba da povuku neke mjere i iskazu neki vid neposluha, recimo da u jednoj utakmici skinu obiljezja "generalnog sponzora" kao vid protesta i upozorenja za eventualno drasticnije mjere. Ionako niko nece primjetiti, jer prijenosa sa stadiona Rodjeni svakako nema.
ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑17 sep 2020, 19:46**** prenos, 99% da Brandao vise nece zaigrati za Velez. Nudjeno mu je sve i svasta, ali nece ni da cuje nista. Tribine do kraja sezone i to je to.
Ma meni se cini lupio mu menadzer nesto da damo Brandau najvecu platu u PL haha nije niko lud ali eto, steta za njega i Maneva sto menadzeri upravljaju njima i lupaju neke cifre sto im niko ovdje nece dati. A Galatu je suvisno i spominjati, da barem kazu Bursa ili neka solidna ekipa pa hajfudbalfudbal je napisao/la: ↑17 sep 2020, 20:57ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑17 sep 2020, 19:46**** prenos, 99% da Brandao vise nece zaigrati za Velez. Nudjeno mu je sve i svasta, ali nece ni da cuje nista. Tribine do kraja sezone i to je to.
Znas cime mu je menadzer napunio glavu?
Da ide u Galatu i da ce biti medju 18 igraca.
Ne zanima ga nijedan klub u BiH i nijedna ponuda manja od Galate koja nije nikako zvanicno poslala ponudu.![]()
Ne znam ko je gori on ili taj sto mu puni glavu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.