FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kengur
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kengur » 16 dec 2010, 18:06

nikad_izvini,
U pravu si da jedino novinar zna sta je mislio. Njemu tekst nije sumnjiv jer ga nema razloga prevoditi. Kapiten olimpijskog Sarajeva njima ima smisla. Cinjenica je da je FK Sarajevo klub iz olimpijskog grada i to njima ima smisla. Kao sto ce i Zeljo u svijetu zauvijek biti ponosan da je iz olimpijskog grada. Kazem recimo da je naziv kluba i greska, nema logike istrcavati sa kako ti mislis "sumnjivim" tekstom i dokazivati da je novinarska patka.

A to za grad sam samo spomenuo jer se nekad sportski novinari kofrce pa u arhaicnom stilu ne spominju imena klubova vec samo gradove iz kojih su dosli. To je nekad davno i moglo kad su gradovi imali po jedan klub.

Ja cu pricekati da se stvari potvrde svakako - nema sikiriki.

Nama je problem i kuga u klubu a ne sa igracima.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 dec 2010, 18:10

ekii je napisao/la:Ovde nije problem ni novinar ni tekst :idea: ,ovde je problem sto bi Sarajevo prodajom Dzakmica fino zaradilio i to je pogodilo par ljudi koji ce se sami prepoznati :oops: i koji su na ovoj temi samo da bi komentarisali, i unosili dezinformacije i lazi :? o svemu sto bi moglo biti dobro za Sarajevo :?:
Taman ce uticati na transfer sto neko ovdje napise :D ludilo :D
bila je napisana vrijednost transfera ukupna ako ti kazem da je u skorinom slucaju ukupna vrijednost transfera bila i veca a sta je sarajevo zaradilo sicu tako da to ne mora nista da znaci...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 dec 2010, 18:14

Samo osoba bez inteligencije moze da zapocne raspravu o tome sta je novinar mislioo u ovom textu, i samo potpuni idiot moze da na neki drugi nacin tumaci tj shvati ovaj text.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 dec 2010, 18:16

mma_hz je napisao/la:Samo osoba bez inteligencije moze da zapocne raspravu o tome sta je novinar mislioo u ovom textu, i samo potpuni idiot moze da na neki drugi nacin tumaci tj shvati ovaj text.
De nam bolan obijasni pa mi se slomismo obrazlazuci...

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 16 dec 2010, 18:16

Sinoc je Admin napisao da ce ubuduce provokatore na ovoj temi banovati ,pa nek procita sve postove od Pileta i Nikad Izvini i nek reaguje,mada unaprijed znam da od toga nece biti nista! :oops: :oops:

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 16 dec 2010, 18:17

pile,
Sanse su 85%-15% da nije greska nego lose prevodjenje na nas jezik.

Naravno da je vijest usputna jer dobijaju solidnog igraca za sicu. Pa nije Ibrakadabra ili sad eno Iniesta navodno u City za 100M. Ali kas si kokuz onda ti je puna saka brade sta god maznes pa tako bi ovo i nama bilo super. A zapadni lopovi to obilato koriste i gule sve sto mogu sa nasih prostora. To je vec druga tema :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 dec 2010, 18:19

ekii je napisao/la:Sinoc je Admin napisao da ce ubuduce provokatore na ovoj temi banovati ,pa nek procita sve postove od Pileta i Nikad Izvini i nek reaguje,mada unaprijed znam da od toga nece biti nista! :oops: :oops:
Obrati paznju na zadnji dio svoga posta i onda skotaj ko te bolan provocira :mrgreen:
kengur je napisao/la:pile,
Sanse su 85%-15% da nije greska nego lose prevodjenje na nas jezik.

Naravno da je vijest usputna jer dobijaju solidnog igraca za sicu. Pa nije Ibrakadabra ili sad eno Iniesta navodno u City za 100M. Ali kas si kokuz onda ti je puna saka brade sta god maznes pa tako bi ovo i nama bilo super. A zapadni lopovi to obilato koriste i gule sve sto mogu sa nasih prostora. To je vec druga tema :D
Ma dobro u svakom slucaju ce sarajevo nesto uzet para dzaba ne moze otici, pa bila to koreja ili bilo sta drugo, bar nije ko sa subasicem da ga svi traze a nidje ne ode jos ce i na kraju platiti da ode negdje :D

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 16 dec 2010, 18:27

Provociras me samo pojavom,jer nijedan normalan navijac Zelje ne moze biti non-stop na temi Sarajeva i ako to nije provokacija ja ne znam sta je!Drugo svaka tvoja recenica izaziva demante natpise i na kraju svade sto ti je cilj! Navijaci Sarajeva ne mogu kao drugi navijaci da ovde pisu o svom klubu pa i da mastaju o parama,titulama,pojacanjima ili o bilo cemu,a da konstantno ti i jos par vas ne ulijecete ne dobacujete i provocirate! :idea: :idea:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 dec 2010, 18:29

pile87 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Samo osoba bez inteligencije moze da zapocne raspravu o tome sta je novinar mislioo u ovom textu, i samo potpuni idiot moze da na neki drugi nacin tumaci tj shvati ovaj text.
De nam bolan obijasni pa mi se slomismo obrazlazuci...
Pasha ako je tebi dosadno u zivotu pa redovno smaras na temi F.K Sarajeva to je tvoja stvar, al nema potrebe da budes sarkastican jer sam ja samo rekao svoje misljenje u vezi ovoga.Naravno da se mislilo na olimpijsko Sarajevo jer mozda ljudi nisu upoznati da ovdje postoje dva velika kluba tj najveca u nasoj drzavii al nbt je sve ovo nego malo me nervira ovaj odlazak nasih legendi kod behmena sve mi je to u najmanju ruku sumnjivo.Bojim se da ako gradd Sarajevo odobri neka novcana sredstva F.K Sarajevu prije dolaska novog predsjednika i uprave da ce i se i tim parama izgubiti svaki trag.Sto se tice Hameta zasluzio je da obezbjedi egzistenciju dao je Sarajevo sve sto je imao i osvojio je sve sto se moze osvojiti u BIH ligi tako da je doslo ddo zasicenja jos ce Sarajevo dobiti lijepe pare za njega samo bojim se dace i te ce pare isceznut ukoliko i dalje u klubu ostanuuu baljak i alihodzic .
FK SARAJEVO.

Niko
Kontakt:

Post Postao/la Niko » 16 dec 2010, 18:36

Bice bolje nakon ove skupstine.Klupko se razmotava i svi mozete ocekivati ono najbolje za nas navijace.

Ovi dusebriznici neka brinu o svom jadu,nek puste malo nas.Ovaj hipohondar @pile ako vec zna sta se desva u klubu onda mora znati da se sve polahko odvija u pozitivnom smjeru.Neka ih do 28.12.2010.Poslje ce se sakriti u misije rupice.

Dobro ga obalindjajte do tad. :D

Pozdrav svima i samo malo stprljenja,ne mozete ni zamisliti kako ce ovo dobro izaci po nas ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 dec 2010, 18:38

ekii je napisao/la:Provociras me samo pojavom,jer nijedan normalan navijac Zelje ne moze biti non-stop na temi Sarajeva i ako to nije provokacija ja ne znam sta je!Drugo svaka tvoja recenica izaziva demante natpise i na kraju svade sto ti je cilj! Navijaci Sarajeva ne mogu kao drugi navijaci da ovde pisu o svom klubu pa i da mastaju o parama,titulama,pojacanjima ili o bilo cemu,a da konstantno ti i jos par vas ne ulijecete ne dobacujete i provocirate! :idea: :idea:
Ja mogu da budem na ovoj temi koliko hocu i pisem o sarajevu i transferu igraca sarajeva kojeg su greskom nazvali igracem olimpica, meni je mnogo zao sto si ti tako osjetljiv evo u ime navijaca Zelje ja da ti se izvinem sto se ti nerviras a cvijece stize sutra :roll:

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 16 dec 2010, 18:49

Slazem se sa ovim sto rece mma_hz. I mene je hastra kad lova dolazi a situacija jos mutna. Ko ce to klepiti ? Najbitnije je igracima podijeliti plate. Ovaj duo lopova je kao kuga u nasem klubu - sto prije ih se rjesiti. Krivicne postupke im treba pripremiti.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 dec 2010, 18:59

kengur je napisao/la:Slazem se sa ovim sto rece mma_hz. I mene je hastra kad lova dolazi a situacija jos mutna. Ko ce to klepiti ? Najbitnije je igracima podijeliti plate. Ovaj duo lopova je kao kuga u nasem klubu - sto prije ih se rjesiti. Krivicne postupke im treba pripremiti.
Bojim see da ce i ako grad odobri sta para da ce se to uzet tj pokrast i da ce svi podnijeti ostavke kao lafoo ne moze se vise raditi u klubu ,pristisak je bio nesnosan ,navijaci su izmanipulisani,samo smo zeljeli dobro Sarajevo ma ugl prica tog tipa a pare od grada ce nestati jer jos vise nista sto se tice novca nemaju pokrast.A kada dodze nova uprava na celo i bude trazila pare od grada bice im recenoo daa su pare vec date heheh aal se nezna gdje suu ma kriminal u Sarajevu je kao hobotnica ,svi imaju tala i svi jedni drugima cuvaju ledza.
FK SARAJEVO.

zizinjo
Kontakt:

Post Postao/la zizinjo » 16 dec 2010, 20:05

pile87 jeli ti ovo 87 godina tvog rođenja

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 16 dec 2010, 20:18

jok to mu je broj cipela :P

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 16 dec 2010, 21:10

Kako stvari stoje...

-Rizvanovic predsjednik
-Dzakmic odlazi za 100.000 eura (sto nije lose,ali da nam je sposobnija uprava moglim smo min. 200.000 izvuc)
-Hamzagic odlazi
-Mirza ostaje trener
-Zaostale plate ce se isplatit od navedenih transfera
-Te ce ostati nesto para za Mirzina pojacanje

-Nagradno pitanje glasi , pogodite ko se vraca u Sarajevo nakon 6 neupjesnih mjeseci u inostranstvu?

ps. 200 post :mrgreen:

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 16 dec 2010, 21:13

HZ_ilidzaa je napisao/la:Kako stvari stoje...

-Rizvanovic predsjednik
-Dzakmic odlazi za 100.000 eura (sto nije lose,ali da nam je sposobnija uprava moglim smo min. 200.000 izvuc)
-Hamzagic odlazi
-Mirza ostaje trener
-Zaostale plate ce se isplatit od navedenih transfera
-Te ce ostati nesto para za Mirzina pojacanje

-Nagradno pitanje glasi , pogodite ko se vraca u Sarajevo nakon 6 neupjesnih mjeseci u inostranstvu?

ps. 200 post :mrgreen:

Škoro!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 16 dec 2010, 21:15

Ajdin Maksumić !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 16 dec 2010, 21:31

formance je napisao/la:Ajdin Maksumić !
Da da da :mrgreen: ...zao mi one djece valja im opet trcat po one lopte iz Sjevera i juga... :lol:

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 16 dec 2010, 21:32

Dodaj još da je i Muharemović otišao u potragu za angažmanom u Iran
Zadnja izmjena: maltasa, dana/u 16 dec 2010, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.