FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne vraca se maksumic nego je rekao da bi se volio vratiti.Dosta vise sa tim iznosenjem informacija sa fksinfa!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Vratit ce se on nama 99%... iz usta jednog naseg igraca...Niko je napisao/la:Ne vraca se maksumic nego je rekao da bi se volio vratiti.Dosta vise sa tim iznosenjem informacija sa fksinfa!
Ni ovo nije istina dobice vise para...oko 300 000 KMHZ_ilidzaa je napisao/la:Kako stvari stoje...
-Rizvanovic predsjednik
-Dzakmic odlazi za 100.000 eura (sto nije lose,ali da nam je sposobnija uprava moglim smo min. 200.000 izvuc)
-Hamzagic odlazi
-Mirza ostaje trener
-Zaostale plate ce se isplatit od navedenih transfera
-Te ce ostati nesto para za Mirzina pojacanje
-Nagradno pitanje glasi , pogodite ko se vraca u Sarajevo nakon 6 neupjesnih mjeseci u inostranstvu?
ps. 200 post
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sretno kapitenu.....Nemoj nas zaboraviti!!!Stole iz Bora je napisao/la:Da se vise ne raspravljate:
Eto, baljak rijesio krizu, sad moze ostati jos 10 godina 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dzakmic 140.000 eura
dobro sam se udala kako sam se nadala 

usrecio se pravo.. svi bjeze iz Koreja, a on drito u Juznu 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
15.000 dolara mjesecno nije malo jbt...fina para..lech je napisao/la:usrecio se pravo.. svi bjeze iz Koreja, a on drito u Juznu
Odlicno, dragoo mi je zboog hameta jer je uspijeo daa obezbjedi fin transfer za nase uslove i sretno muu.Dok bojim see sta ce se desiti s novcem i bojim see da se igrace od ovih para ne isplatee.A sto se tice Culova gledao sam ga u dosta utakmica ove sezone i bio je vise nego dobar,brz je igrac aa vidi se da je i tehnicki potkovan , aa bas nam i fali jedan ovakav napadac jer su nam ostali napadaci spori nekako sto bi se reklo teskasi,al sve ce se znati samo da se skupstina odrzi , i da se bagra udalji iz kluba jer u bilo kojoj situaciji dok su oni u klubu za klub nema napretka, pa makar nam dosao Bill Gejtssss na celo klubaa.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nadam se da pare nece leci do nove godine ... tj. dok Rizvanovic ne preuzme klub...
- Popović Lazar
- Kontakt:
Koji mu je to put da se vraća ?formance je napisao/la:Ajdin Maksumić !

Hajde lazare,hajde Lazare..
-
- Kontakt:
Samo cu vam reci ovo: NIJE SVE CRNO KAO STO SE CINI.
vise info 28.12.2010.
Ostanite pribrani do tog famoznog dana.
vise info 28.12.2010.
- Urban Se Vratio
- Kontakt:
Onda ti nosis iste.hordas'87 je napisao/la:jok to mu je broj cipela

Sto ne dodje da me razbijes u utorak? Evo javno pitanje kad ne smijes privatnu poruku otvoriti!samosarajvo je napisao/la:Samo cu vam reci ovo: NIJE SVE CRNO KAO STO SE CINI.
vise info 28.12.2010.
ako se ova diskusija nastavi banovaću trajno sve učesnike.PL BiH -1 je napisao/la:Sto ne dodje da me razbijes u utorak? Evo javno pitanje kad ne smijes privatnu poruku otvoriti!samosarajvo je napisao/la:Samo cu vam reci ovo: NIJE SVE CRNO KAO STO SE CINI.
vise info 28.12.2010.
admine kakav je to sotonisticki znak na avataru
zar i ti
ovdje se pocelo i javno prijetiti
svastaa
ode dzakmic na njegovo mjesto upada mali handzic i gotova stvar, sad je belaj ako se handzic ozljedi onda nas nigdje nema ........
sto se tice situacije u kl. tu nema price do 28. tad ce se sve otprilike znati, ja vise nikome ne vjerujem

ovdje se pocelo i javno prijetiti

ode dzakmic na njegovo mjesto upada mali handzic i gotova stvar, sad je belaj ako se handzic ozljedi onda nas nigdje nema ........
sto se tice situacije u kl. tu nema price do 28. tad ce se sve otprilike znati, ja vise nikome ne vjerujem

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Po meni johnny , Handzic moze tesko zamjeniti Hameta. Hame je borbeniji , vise trci i tako to...ovaj ima problema sa kilazom a i trka mu je losija strana (nije bas spor sl et). Uglovnom , ovo se moralo uraditi sa Hametom jer jbg 280 milja ce za pocetak ugasiti pozar dugovanja prema igracima. Mislim da bi se na hametovo mjesto morao dovesti neki igrac pribliznih kvaliteta dok bi u toj prici Handzic bio pomaknut malo naprijed. Mislim da ce na proljece Handzic dobiti vise sanse da igra ali nije to idealno rijesenje...al et , ako koga ne dovedu..sretno mu bilo !!!
Dobro se nadas brate. Zadnji rok da legnu pare je 20 januar 2011. Namjerno su malo spustili cijenu za hameta da bi dobili lovu u jednom komadu...sto je i potpisano. Inace njegova cijena je bila 160 milja eura Tako da su male sanse da ih iko klepi jer ti je Rizvanovic predsjednik od 28.12HZ_ilidzaa je napisao/la:Nadam se da pare nece leci do nove godine ... tj. dok Rizvanovic ne preuzme klub...
zar postoji klub koji moze gledati velezu u ledja..opasno se provaljujes lollech je napisao/la:prije dvije godine glavni sponzor Veleza je bila ta vakufska banka. buduci da vas preuzima njen direktor ocekujem da Velezu gledate u ledja...

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, ErosViverosViv, Hajdeee, keli, Kera1403, Konzerva, mire971, rimljanin90, ubipara i 73 gosta.