AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 17 dec 2010, 00:00

sad to pošao da napišem, koji lud narod ovi talijanci :D
prvo danas svi objave ostaje u sampi, sad odjednom galijani na večeri sa casanovim agentom sve dogovorio i treba potpisati do 2014.
naravno dinjo više nema tu šta tražiti, žao mi jest al sam si je prije vremena završio vrhunsku karijeru zbog svog životnog stila, jbg nemože i jare i pare.
da sam nešto super oduševljen casanom i nisam, i robinjo i boateng su igrama zaslužili mjesto u timu, pato takođe, a nema šanse da igraju svi, tako da casano tek treba da dokaže da uopšte zaslužuje da bude u jednom takvom klubu(ako naravno uopšte i dođe jer nebi me čudilo da sutra objave nešto skroz treće, mada vidim da je i silvio izjavio da stiže casano)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 17 dec 2010, 00:05

poozz braco rossoneri.. izgleda da je istina ovo za cassana..nadam se da jest.. :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 17 dec 2010, 00:11

antonioooooooooo antoniooooooooooo cassanoooooooooooo ooooooooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
više sam uzbuđen nego kad su doveli ibru i binha. čak iz provjerenih izvora stiže vijest milan dovodi i lazzarija iz cagliarija za 6m eura, navodno na pola milje su obje strane.. pa ljudi moji jel ja ovo sanjam šta se dešava :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika
slika
slika
slika

LO SCUDETTO E' NOSTRO!
Il club più titolato al Mondo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 dec 2010, 00:12

Nevidim nikakvu logiku dovodjenja Casana,al bas nikakvu...po meni gomilanje igraca,posebno on onakav sa svojim temperamentom a po meni igracki nemoze da se gura sa ovim trojcem gore,vjerovat cu da je izmisljotina...ipak mislim da je Allegri dobar trener i da je svjestan da ovaj eventualni transfer nema nikakve logike
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 17 dec 2010, 00:14

Jedan ovakav igrac nam je potreban Antonio je uvjek bio gotivan igrac....zivotinja prava 8-)
1921-2011

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 17 dec 2010, 00:15

Ljudi, koga ocekujete sutra za protivnika u osmini finala???
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 17 dec 2010, 00:16

kako nema logike. dinho odlazi dolazi cassano. otprilike radi se o sličnim igračima+ako dovedu lazzarija iz cagliarija problem ofanzivnog veznog je najzad riješen. za neupućenu nekolicinu cassano je najtalentovaniji igrač svoje generacije u italiji. može igrati u bilo kojem klubu na svijetu ako se sredi a imali bolje sredine od milana da napokon pokaže šta može? pa jbt u milanu sve najveći cooleri će bit :D
cassanata ftw!

sudbina...

slika
Il club più titolato al Mondo.

CURVA SUD
Kontakt:

Post Postao/la CURVA SUD » 17 dec 2010, 00:21

miky_hz je napisao/la:Nevidim nikakvu logiku dovodjenja Casana,al bas nikakvu...po meni gomilanje igraca,posebno on onakav sa svojim temperamentom a po meni igracki nemoze da se gura sa ovim trojcem gore,vjerovat cu da je izmisljotina...ipak mislim da je Allegri dobar trener i da je svjestan da ovaj eventualni transfer nema nikakve logike

prije pocetka godine galiani je rekao kad jedan odlazi drugi dolazi ,po meni je ovo vrhunski posao jer fantantonio moze igrati am odmah a galiani je danas rekao da ima jako interesanthih igraca preko bare ,tako da dihno sigurno odlazi a jos smo smanjili platni spisak za nekih 10 mil jer cassano ce zaradjivati oko 3.5 mil a dihno imao 14.8 tako da je ovo super potez + lazzari koji ce uzeti seedotfovo mjesto za sada

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 dec 2010, 00:22

miky_hz je napisao/la:Nevidim nikakvu logiku dovodjenja Casana,al bas nikakvu...po meni gomilanje igraca,posebno on onakav sa svojim temperamentom a po meni igracki nemoze da se gura sa ovim trojcem gore,vjerovat cu da je izmisljotina...ipak mislim da je Allegri dobar trener i da je svjestan da ovaj eventualni transfer nema nikakve logike
ma ja vidim smisao jer dinjo ide i mora neko doći, rotiraće se sa robinjom vjerovatno, plus i ibru on može prije mjenjati od robinja, al ovo sad i za lazzarija bi bilo previše, znam da ga alegri gotivi, al ljudi milan beka nije doveo pravog od cafua, to je najkritičnije a oni sve dovode a to nikako, da bi ja i tog casana i lazarija i dinja za vrhunskog beka(makar jednog :cry: )

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 00:23

To znaci da ce se igrati sa Cassanom kao trequartistom i Robinhom/Patom i Ibrahimovicem ispred, a trkackim veznim redom od 3 igraca (Flamini, Boateng i Ambrosini/Gattuso). Takodje, R80 je odigrao svoje i sad dobija kartu u jednom pravcu. Pirlo sa druge strane ili odlazi ili seda na klupu, jer ekipa sa njim na terenu nema balans. Ostaje da se rese bekovi i zamena za Nestu i Milan je opek vrhunska ekipa.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 dec 2010, 00:28

MaGiCa je napisao/la:
To znaci da ce se igrati sa Cassanom kao trequartistom i Robinhom/Patom i Ibrahimovicem ispred, a trkackim veznim redom od 3 igraca (Flamini, Boateng i Ambrosini/Gattuso). Takodje, R80 je odigrao svoje i sad dobija kartu u jednom pravcu. Pirlo sa druge strane ili odlazi ili seda na klupu, jer ekipa sa njim na terenu nema balans. Ostaje da se rese bekovi i zamena za Nestu i Milan je opek vrhunska ekipa.
o pa ti isto da čitaš meni misli, pa ja bi to volio vidjeti više nego išta, pa tog pirla već dvije godine nemogu smisliti furaju ga kao lopta s očima, medena noga i sl gluposti, a on samo šeta po terenu gubi lopte strahota i ako pogodi s kojom dugom loptom svi svršavaju, niđe veze, a ronaldinjo je čak i gori tako da bi volio vidjeti trkački vezni red napokon, al opet ništa od bkova a to je u današnjem fudbalu skoro pa najvažnije, svaka ekipa s brzim krilima nas sad može izmasakrirati, kakav abate antonini, nije to taj kalibar

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 17 dec 2010, 00:54

MaGiCa je napisao/la:

bravo napokon da neko skonta koja je prava pozicija ''divljeg konja'' :))) znaci on je 10 iza pata / robinha i ibre, procitao sam za njega da je roma za njega dala u ono vrijeme pribilizno 30 000 000 za 18 momka.....jelde on nema pravo nastupa u LP i sam je rekao Balotteliu da ako se ne smiri da ce ga proci karijer ko njega najveci talenat fudbala koji nije nista osvojio u zivotu.....

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 dec 2010, 00:57

[email protected] je napisao/la:kako nema logike. dinho odlazi dolazi cassano. otprilike radi se o sličnim igračima+ako dovedu lazzarija iz cagliarija problem ofanzivnog veznog je najzad riješen. za neupućenu nekolicinu cassano je najtalentovaniji igrač svoje generacije u italiji. može igrati u bilo kojem klubu na svijetu ako se sredi a imali bolje sredine od milana da napokon pokaže šta može? pa jbt u milanu sve najveći cooleri će bit :D
cassanata ftw!

sudbina...

slika
a vidi malog levata fakat on, prvo mi nije bilo jasno šta sad baggio radi tu odjedno, kontam pomješao si slike, kad casano tu traži dres garant heheh, a mislim da nemože igrati u LP jer je nastupio u pretkolu za sampu

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 01:00

meskalin je napisao/la: bravo napokon da neko skonta koja je prava pozicija ''divljeg konja'' :))) znaci on je 10 iza pata / robinha i ibre, procitao sam za njega da je roma za njega dala u ono vrijeme pribilizno 30 000 000 za 18 momka.....jelde on nema pravo nastupa u LP i sam je rekao Balotteliu da ako se ne smiri da ce ga proci karijer ko njega najveci talenat fudbala koji nije nista osvojio u zivotu.....
Mislim da je bilo nesto oko 25 milona DEM u ono vreme kojih je Sensi dao Bariju za Cassana. Ne znam da li ima prava da igra LS.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 17 dec 2010, 01:01

tony-mortale je napisao/la:
[email protected] je napisao/la:kako nema logike. dinho odlazi dolazi cassano. otprilike radi se o sličnim igračima+ako dovedu lazzarija iz cagliarija problem ofanzivnog veznog je najzad riješen. za neupućenu nekolicinu cassano je najtalentovaniji igrač svoje generacije u italiji. može igrati u bilo kojem klubu na svijetu ako se sredi a imali bolje sredine od milana da napokon pokaže šta može? pa jbt u milanu sve najveći cooleri će bit :D
cassanata ftw!

sudbina...

slika
a vidi malog levata fakat on, prvo mi nije bilo jasno šta sad baggio radi tu odjedno, kontam pomješao si slike, kad casano tu traži dres garant heheh, a mislim da nemože igrati u LP jer je nastupio u pretkolu za sampu
hehehe koja slika..bas sudbina :D
nema veze ako ne moze igrat LP, dovoljno je da pomogne u ligi..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 17 dec 2010, 01:03

MaGiCa je napisao/la:
meskalin je napisao/la: bravo napokon da neko skonta koja je prava pozicija ''divljeg konja'' :))) znaci on je 10 iza pata / robinha i ibre, procitao sam za njega da je roma za njega dala u ono vrijeme pribilizno 30 000 000 za 18 momka.....jelde on nema pravo nastupa u LP i sam je rekao Balotteliu da ako se ne smiri da ce ga proci karijer ko njega najveci talenat fudbala koji nije nista osvojio u zivotu.....
Mislim da je bilo nesto oko 25 milona DEM u ono vreme kojih je Sensi dao Bariju za Cassana. Ne znam da li ima prava da igra LS.
ja ih vidim u buducnosti ovako:

-------Ibra----Robinho(PAto)---
-------------Cassano----
-----Ambro---Princ---Flamini----
--Antoni ---Nesta---Silva----Zambrota--
------------Fasista--------

pored ovoga sam oneka dovdu solidnog beka i to je to, onda se idemo igrati fudbala s Barcom i co
igrao je u prvom kolu UEFE steta bas sam pomislio da ce imati pravo nastupa u LP bezze

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 17 dec 2010, 10:51

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... milan-move

Postali ste mi najdrazi klub u Italiji, prvo Ibra pa sad Cassano, koje zvjerke. Ronaldinho ode jbg, sam je kriv, a ja mislim da ce Milan biti jaci kad se Pato vrati i kada Cassano uleti umjesto Robinha. Cassano > Robinho. Samo je pitanje kako ce se njegov karakter uklopiti u svlacionicu Milana jer lako se moze desiti konflikt izmedju njega i Ibre. Napisa neki lik na goal.com-u : "Jos da dovedu Balotellija i dobice pravi fight club" xD Istina. Milan je sada apsolutni favorit za osvajanje scudeta i jedino oni sami sebe mogu kostati titule a u LP ipak mislim da nemaju sta traziti ni sad ni sljedece godine jer treba se dovesti dosta mladjih igraca da bi se i na tom polju bilo uspjesno.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 17 dec 2010, 12:16

Tottenham :roll:

ma super 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 dec 2010, 12:31

pojacajte odbranu u Januaru i prolazite ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 17 dec 2010, 12:33

smijali ste se nama sta nam Bale radi, eh da vidimo vas :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.