FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

schweinsteiger
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la schweinsteiger » 17 dec 2010, 13:04

[youtube][/youtube]

joj,koliko sam uzbudjeeeeeeeen :D :D

tottenham jedino moze od Italijanskih proc' dalje,ovo ostalo mars zabari :twisted:

pazite na sportsport : "Pjanic opet prijeti Realu" xD
#miasanmia

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 dec 2010, 13:07

„Inter Mailand ist ein extrem schweres Los, wahrscheinlich das schwierigste, das für uns im Topf lag", sagte FCB-Vorstandschef Karl-Heinz Rummenigge.

ovo je istina kaj je on reko da je Inter najgori i najteži mogući protivnik. No isto tako ja u ovome vidim našu šansu jer ako izbacimo Intera izbacili smo iz glave mentalnu blokadu i to je jako bitno - put prema finalu je onda otvoren...no prvo treba Intera izbaciti, lakše reči nego napraviti...

iako smo oboje u ovoj sezoni "loši" mislim da je na njima veći pritisak i da ih mediji uništavaju. Još uz to ide nam u prilog to kaj igraju jako puno utakmica plus ovo klupsko SP, a mi možda preko zime napunimo baterije. A i treba imati na umu da je jako bitno kaj će se dogoditi na zimskom prelaznom roku!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 17 dec 2010, 13:33

geronimo je napisao/la:Dobiše priliku za revanš i prije nego se mislilo. :D Nismo favoriti ali isto tako niti autsajderi. Inter nije isto sa Mourinhom i bez njega. Šanse podjednake, mi imamo veći motiv i kao što Anton reče, biće sada sigruno još pojačanja, pored Gustava kojeg smo navodno "hapili".

Barem ćemo ostati mirni od onih koji uvijek primjete Bayernovu sreću pri žrijebu. :mrgreen:
joj jooj boze moj,sta je ovo,sta se desava i sta ce se desiti,znao sam da ce se uefa opet poigrati i sa nama i sa vama,iskreno zadovoljan sam sa zrijebom,ne da vas omalovazavam,imate vi svoje kvalitete,ali od svih ekipa koje smo mogli dobiti vas sam najvise zelio sem salkea i sahtara naravno,bit cete napaljeni na osvetu ali isto tako stoji cinjenica da tu osvetu sem riberia i robena nema ko sprovesti u djelo kao ni prosle sezone u finalu,nismo ni mi ove sezone nesto posebno ali ipak mislim i siguran sam da cete svoje putovanje zavrsiti vec u osmini finala :idea: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 17 dec 2010, 13:41

Prilika za osvetu! 8-) :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 dec 2010, 13:51

Payback žabarčići.Zadovoljan sam sa žrijebom jer mislim da Inter sa Benitezom nema šta da traži protiv kompletnog Bayerna.Odlaskom Murinha oni su se vratili u realnost, a to je max. 1/8 finala Lp-a.Dolaskom ponekog pojačanja Inter će se provesti ko bos po trnju.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 17 dec 2010, 14:21

Haha , neka smo njih dobili volim nego ista 8-) Interovci ima da vas sameljemo!!!
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 14:35

adnan24 je napisao/la:Evo prilike da se Serie A baci na koljena :D Tottenham ce odraditi pola posla a na vama je da izbacite ovu ciganiju...motiva vam svakako nece nedostajati...Sretno vam bilo!!!
Ta ciganija je toliko puta yebala teutonce, da je smesno vise nabrajati. Sta ti govori da ce ovoga puta biti drugacije?

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 17 dec 2010, 14:37

Nema te sanse. Talijani su puno bolje, vidjeli smo prosle godine

znaci 0 titula Bayern 2010/2011 :lol: Mozda DFB pokal :lol:
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 17 dec 2010, 14:38

MaGiCa je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Evo prilike da se Serie A baci na koljena :D Tottenham ce odraditi pola posla a na vama je da izbacite ovu ciganiju...motiva vam svakako nece nedostajati...Sretno vam bilo!!!
Ta ciganija je toliko puta yebala teutonce, da je smesno vise nabrajati. Sta ti govori da ce ovoga puta biti drugacije?
Barem sto se tice Bayerna i Intera bit ce drugacije u to sam siguran, prolazimo 100% , dok Milan ima potrebno iskustvo i proci ce Tottenham , za Romu i Schaktara je 50:50 ,Roma ima vece iskustvo ali su objektivno ukrainci jaci tako da vidjet cemo nista se ne zna . Nemojte sada otvarati bespotrebene polemike i svadje oko ovoga ..
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 dec 2010, 14:59

Vrijeme je da se neki racuni naplate. Ako budu svi zdravi i pravoj formi, mozemo se nadati prolazu.
#divovi

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 17 dec 2010, 15:50

Inter sa i bez Mou-a nije isti, ok, slazem se

a jel odbrana na celu sa Demichelisom i Van bbuytenom ista :lol:

najjsmjesnija odbrana od svih ekipa u ligi prvaka

Lucio 8-) sjecate se njega :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 dec 2010, 15:53

vuvu_zzz je napisao/la:Inter sa i bez Mou-a nije isti, ok, slazem se

Inače ta dva igrača nisu, a i neće biti na ćelu Bayernove obrane. Pogotovo ne kada ćemo igrati protiv Intera ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 17 dec 2010, 15:55

anton 1983 je napisao/la:
vuvu_zzz je napisao/la:Inter sa i bez Mou-a nije isti, ok, slazem se

Inače ta dva igrača nisu, a i neće biti na ćelu Bayernove obrane. Pogotovo ne kada ćemo igrati protiv Intera ;)
Ljudi nisu ni upuceni u postavu Bayerna , i svi grijese za nasu odbranu u kojoj ne igraju niti Bujten niti Demichelis,ovo za Lucia kapa dole majstoru , on je igracina 'bio' kljucna rijec covjek je u godinama.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 dec 2010, 16:45

e sad da nesto ovde o zrijebu kazem...nesto sam vec raspravljao na interovoj stranici oni nece neke stvari da shvate al shvatice , ima vremena.....nije najlaksi protivnik kojeg smo dobili al imamo realne sanse....prije se bojim bunkera i slicnih stvari karakteristicnih za italijane...ako bi se gledala tradicija onda naravno bolje inter nego milan....mislim isto kao i prije finala od prosle sezone da imamo kvalitetniju ekipu, da je inter dosta istrosena ekipa i da treba pripazit na igrace poput eto'o-a i sneijdera, ostalo i nije neki vrh...cijenim tu jos cambiassa, mozda stankovica, iako je i on u godinama i one najbolje dane ima iza sebe...lucio je bio nas, ima kvaliteta, al znamo da i lucio zna biti pacerski igrac pa bi neke njegove greske trebalo iskoristit....uz sto posto spremne riberyja i robbena, dozu srece koju nikako nismo imali u finalu (sjetite se sanse mullera za izjednacenje) sigurno mozemo proci...igraju se sad dvije utakmice a nadam se da ce sad igrat i robben i ribery....zelim da pobijedimo da jos jednom potvrdimo da smo bolji jer su neki pomislili nakon onog finala da smo slabija ekipa od intera (ne mi ovde nego neki neutralni)...nadat se i poboljsanju nase forme...beniteza u ovim susretima ne treba podcijenit,covjek se mozda samo nije snasao u italiji najbolje al je majstor za K.O. utakmice...al za takve utakmice je i van gaal majstor...i ove godine smo u grupi ostavili iza sebe jednu italijansku ekipu pa nek sad protiv italijana ide i dalje uspjesno kao i sto je prosle sezone izuzev tog finala
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 17 dec 2010, 17:22

Doveli smo Gustava , jos Bainesa i ja zadovoljan , pa da onda jos pojacamo i odbranu i napad 8-)

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 17 dec 2010, 17:29

Eh moje zelje sto se tice zrijeba su ispunjene,i vise sam nego siguran da cemo njih proci jer realno losi su ove sezone (a nisu ni prosle bili Bog zna sta al su imali trenera koji im je cinio 97% tima :roll: ) i samo jos da citiram jednog covjeka nekoliko stranica ranije
Nadam se da ce Benitez izdrzati do februara.
:P :P
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 dec 2010, 17:45

Dragi moji Bavarci sretno vam protiv onih zabara i osvetite im se za Madrid ... Uz vas je citava Bundesliga i osvjetlajte po ko zna koji put obraz NJEAMCKE ... Mislim da mozete proc i da ce te to odraditi valjda ih ROBERY zakolje :D
BvB Echte Liebe !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 dec 2010, 17:46

"Vrijeme je za osvetu" je često izgovorena riječ u Minhenu :D ..pet razloga zašto mislim da će Bayern izbaciti Inter:
1..Povratak Robbena i Riberya u top formu
2..Veća želja i motivacija zbog prošlogodišnjeg poraza
3..Van Gall (stari lav je bar jedan level iznad Beniteza)
4..Dolazak svijeze krvi na Allianz Arenu
5..Nema Josea ( Inter bez Murinja je kao burek bez mesa ) :D

Dolazak Gustava je pun pogodak 15 mil i nije puno s obzirom da su mu tek 23 a frknuta je ponuda i za Bainsa 12 mil
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 17 dec 2010, 17:59

Je li ovo sa Luiz Gustavom već sigurno? Ako je tako, čestitam na odličnom transferu.

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 17 dec 2010, 18:10

Zdena04 je napisao/la:Je li ovo sa Luiz Gustavom već sigurno? Ako je tako, čestitam na odličnom transferu.
Vec na mnogim portalima je objavljeno, mozda iz Bayerna jos cekaju Bozic da i definitivno objave ,ali to je sigurno.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []