joj,koliko sam uzbudjeeeeeeeen
tottenham jedino moze od Italijanskih proc' dalje,ovo ostalo mars zabari
pazite na sportsport : "Pjanic opet prijeti Realu" xD
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
joj jooj boze moj,sta je ovo,sta se desava i sta ce se desiti,znao sam da ce se uefa opet poigrati i sa nama i sa vama,iskreno zadovoljan sam sa zrijebom,ne da vas omalovazavam,imate vi svoje kvalitete,ali od svih ekipa koje smo mogli dobiti vas sam najvise zelio sem salkea i sahtara naravno,bit cete napaljeni na osvetu ali isto tako stoji cinjenica da tu osvetu sem riberia i robena nema ko sprovesti u djelo kao ni prosle sezone u finalu,nismo ni mi ove sezone nesto posebno ali ipak mislim i siguran sam da cete svoje putovanje zavrsiti vec u osmini finalageronimo je napisao/la:Dobiše priliku za revanš i prije nego se mislilo.Nismo favoriti ali isto tako niti autsajderi. Inter nije isto sa Mourinhom i bez njega. Šanse podjednake, mi imamo veći motiv i kao što Anton reče, biće sada sigruno još pojačanja, pored Gustava kojeg smo navodno "hapili".
Barem ćemo ostati mirni od onih koji uvijek primjete Bayernovu sreću pri žrijebu.
Ta ciganija je toliko puta yebala teutonce, da je smesno vise nabrajati. Sta ti govori da ce ovoga puta biti drugacije?adnan24 je napisao/la:Evo prilike da se Serie A baci na koljenaTottenham ce odraditi pola posla a na vama je da izbacite ovu ciganiju...motiva vam svakako nece nedostajati...Sretno vam bilo!!!
Barem sto se tice Bayerna i Intera bit ce drugacije u to sam siguran, prolazimo 100% , dok Milan ima potrebno iskustvo i proci ce Tottenham , za Romu i Schaktara je 50:50 ,Roma ima vece iskustvo ali su objektivno ukrainci jaci tako da vidjet cemo nista se ne zna . Nemojte sada otvarati bespotrebene polemike i svadje oko ovoga ..MaGiCa je napisao/la:Ta ciganija je toliko puta yebala teutonce, da je smesno vise nabrajati. Sta ti govori da ce ovoga puta biti drugacije?adnan24 je napisao/la:Evo prilike da se Serie A baci na koljenaTottenham ce odraditi pola posla a na vama je da izbacite ovu ciganiju...motiva vam svakako nece nedostajati...Sretno vam bilo!!!
Inače ta dva igrača nisu, a i neće biti na ćelu Bayernove obrane. Pogotovo ne kada ćemo igrati protiv Interavuvu_zzz je napisao/la:Inter sa i bez Mou-a nije isti, ok, slazem se
a jel odbrana na celu sa Demichelisom i Van bbuytenom ista![]()
najjsmjesnija odbrana od svih ekipa u ligi prvaka
Luciosjecate se njega
Ljudi nisu ni upuceni u postavu Bayerna , i svi grijese za nasu odbranu u kojoj ne igraju niti Bujten niti Demichelis,ovo za Lucia kapa dole majstoru , on je igracina 'bio' kljucna rijec covjek je u godinama.anton 1983 je napisao/la:Inače ta dva igrača nisu, a i neće biti na ćelu Bayernove obrane. Pogotovo ne kada ćemo igrati protiv Interavuvu_zzz je napisao/la:Inter sa i bez Mou-a nije isti, ok, slazem se
a jel odbrana na celu sa Demichelisom i Van bbuytenom ista![]()
najjsmjesnija odbrana od svih ekipa u ligi prvaka
Luciosjecate se njega
Nadam se da ce Benitez izdrzati do februara.
Vec na mnogim portalima je objavljeno, mozda iz Bayerna jos cekaju Bozic da i definitivno objave ,ali to je sigurno.Zdena04 je napisao/la:Je li ovo sa Luiz Gustavom već sigurno? Ako je tako, čestitam na odličnom transferu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.