NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

rudy91
Kontakt:

Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Post Postao/la rudy91 » 21 sep 2020, 04:36

JHam je napisao/la:
21 sep 2020, 04:30
NEZALAGANJE je napisao/la:
21 sep 2020, 04:27
Nije prica o Kawhiu sada.On je proslost, ispao.Samo govorim o trenutnom stanju da je AD najboljii igrac LAL u ovom POu i ti to potvrdjujes.

A James je inace imao strasne cuvare u Melu i Gordonu kao primarnim defanzivcima u prve 2 runde. A ni sada to nije nesto pretjerano elitno. ADa su cuvali Nurkic/Whiteside, Tucker i sad Millsap/Jokic/ Plumlee u zavis osti ko je na parketu i kadaAm ;)
Sam si rekao, ne mozes se prepirati s ovim navijacima Lakersa na forumu(cast izuzetcima), spuste te na svoj nivo inteligencije.. Narednih 5 godina ce ti spominjati ispadanje Kawhia, sutra da Denver okrene seriju bit ce prica ali Kawhi je prvi usro protiv njih
Jham sta ti ja rece da ce sudije izjednačiti kriterij, vcrs korektno na obe strane, sitnih gresaka bilo, a ti u prvoj kukao, da su role igraci bili kao vcrs i u prvoj bi bilo zanimljivo, vcrs Morris, Porter i Dozier odlicni, od Dozziera bi se mogao napraviti odlican 6 igrac

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 21 sep 2020, 04:40

21 sep 2020, 04:35
JHam je napisao/la:
Nije prica o Kawhiu sada.On je proslost, ispao.Samo govorim o trenutnom stanju da je AD najboljii igrac LAL u ovom POu i ti to potvrdjujes.

A James je inace imao strasne cuvare u Melu i Gordonu kao primarnim defanzivcima u prve 2 runde. A ni sada to nije nesto pretjerano elitno. ADa su cuvali Nurkic/Whiteside, Tucker i sad Millsap/Jokic/ Plumlee u zavis osti ko je na parketu i kadaAm ;)
Sam si rekao, ne mozes se prepirati s ovim navijacima Lakersa na forumu(cast izuzetcima), spuste te na svoj nivo inteligencije.. Narednih 5 godina ce ti spominjati ispadanje Kawhia, sutra da Denver okrene seriju bit ce prica ali Kawhi je prvi usro protiv njih
Ma jeb.es Kawhia, druze.Samo fakti rade.Samo. ;)

U ovom dosadasnjem toku PO,bez vecerasnje tekme jer statistika jos nije unesena je situacija slijedeca u poredjenju AD a i Jamesa....

AD vise poena u prosjeku, bolji sut iz igre, bolji sut za 3p, bolji procenat sa linije slobodnih bacanja, bolji skok, tu i tamo izjednaceni u ukradenim i blokadama i mnogo konstantnija forma.

James, logicno, bolji u ass., ali skoro i duplo vise izgubljenih lopti.

To je ova "gruba" statistika, a i eye test potvrdjuje sve ovo.
Sve to stoji, ja nekidan pitao kako ce se Lebronoci dickrideri osjecati ako AD uzme FMVP, niko nista konkretno da napise, djeciji odgovori sve, pokusaji trollanja... Da 50% ovih Lakers "fanova" ode s foruma, kvalitet pisanja bi se drasticno povecao.. Gori su od onih glupih amera

@rudy91 opet kazem, ja sam se samo zalio na drugu cetvrtinu i izbacivanje 2 glavna igraca iz igre, u utakmici protiv ekipe koja po mnogima zavrsava u 4, nista vise nista manje, to sto ovi trolleri pokusavaju biti smijesni i izvrnuti pricu to je do njih.. Epi je nekad znao napisati finih komentara dok je navijao za Golden State, sad nista, postao gori od alema

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 21 sep 2020, 04:41

A James je inace imao strasne cuvare u Melu i Gordonu kao primarnim defanzivcima u prve 2 runde. A ni sada to nije nesto pretjerano elitno. ADa su cuvali Nurkic/Whiteside, Tucker i sad Millsap/Jokic/ Plumlee u zavisnosti ko je na parketu i kada. ;)
Vidi Kahwi je baš nastojao da ukopa LAL zajedno sa upravom LAC, naravno da nije jednostavno, plus doveo je Georgea koji je malo manju stvar uradio godinu ranije, znaci imas klub u istoj dvorani sa prebogatim vlasnikom 1 igrača ne samo sto te lagao nego te saborirao a drugi bas slagao godinu prije i kako da navijač Lakersa poštuje i Kahwia i Georgea plus saigraci mu skupina kretena koje niko ne voli.
Sad vidimo da ono što je Kahwi uradio Gianisu (sto smo mislili da je nesta strasno)su uradili i manje talentovan tim sa Batlerom.
Protiv Phille mu upade onaj bas najsretniji sut a u finalu eto da j3 Durant i ispao zbog povrede da je bio samo Thompson zdrav ne bi osvojili.
I svi su Kahwia stavili na #1 kao najbolji igrač i naravno da zaslužuje kritike kada to nije kada treba da pokaže

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 21 sep 2020, 04:42

JHam je napisao/la:

U ovom dosadasnjem toku PO,bez vecerasnje tekme jer statistika jos nije unesena je situacija slijedeca u poredjenju AD a i Jamesa....

AD vise poena u prosjeku, bolji sut iz igre, bolji sut za 3p, bolji procenat sa linije slobodnih bacanja, bolji skok, tu i tamo izjednaceni u ukradenim i blokadama i mnogo konstantnija forma.

Zasto izbjegavas odgovor ko je bio nakon prve dvije serije najbolji igrac, Davis iako je uzimao vise suteva imao 1.poen vise, pola skoka,, protiv Denvera i treba da povuce jer mora Jokicu pokazati ko je babuka, mada vidim na sta ciljas i pokusavas reci da Kawhi nije imao ispomoc Georga kao ovaj u Davisu sto stoji, ali 7 utakmica je najprije choke Kawhija pa ostalih

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 21 sep 2020, 04:47

JHam je napisao/la:
21 sep 2020, 04:40
JHam je napisao/la:

Sve to stoji, ja nekidan pitao kako ce se Lebronoci dickrideri osjecati ako AD uzme FMVP, niko nista konkretno da napise, djeciji odgovori sve, pokusaji trollanja... Da 50% ovih Lakers "fanova" ode s foruma, kvalitet pisanja bi se drasticno povecao.. Gori su od onih glupih amera

@rudy91 opet kazem, ja sam se samo zalio na drugu cetvrtinu i izbacivanje 2 glavna igraca iz igre, u utakmici protiv ekipe koja po mnogima zavrsava u 4, nista vise nista manje, to sto ovi trolleri pokusavaju biti smijesni i izvrnuti pricu to je do njih.. Epi je nekad znao napisati finih komentara dok je navijao za Golden State, sad nista, postao gori od alema
Ja tebi druze nemam sta ozbiljno replicirati kad lupetas o fantomskim kradjama i guranju. Ni u prvoj ni u drugoj utakmici nije bilo nikakvih kradja il guranja bilo koje ekipe.

Ja bih licno mnogo vise volio da AD uzme FMVP jer je buducnost ekipe.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 21 sep 2020, 04:49

Epidaurus je napisao/la:
21 sep 2020, 04:47
JHam je napisao/la:
21 sep 2020, 04:40

Ja tebi druze nemam sta ozbiljno replicirati kad lupetas o fantomskim kradjama i guranju. Ni u prvoj ni u drugoj utakmici nije bilo nikakvih kradja il guranja bilo koje ekipe.

Ja bih licno mnogo vise volio da AD uzme FMVP jer je buducnost ekipe.
10x izgovorena laz postaje istina, jel to?
Ja ni u jednom trenutku nisam napisao da je Denver prvu utakmicu izgubio zbog sudija, to su pisali ovi tvoji guzni haveri, nit sam pisao da bi Denver dobio da sudije nisu izbacile Jokica i Murraya u drugoj, sta, ne smijem se zaliti na smijesne faulove koji su dosudjeni Jokicu u drugoj? Da pohvalim sudije mozda?

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 sep 2020, 04:55

@nezz fkt doso da neofirno čupa Kawhia :lol:

Bas me cudi @jham kako ti niko nije odgovorio na tako fino postavljeno pitanje kako ce se osjecati "LeBronovi dickrideri ako ne osvoji fmvp"
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 21 sep 2020, 05:02, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 21 sep 2020, 04:56

Kakav seljak...

bogdanbogdanovic
Kontakt:

Post Postao/la bogdanbogdanovic » 21 sep 2020, 05:02

Ali kakav doktor kosarkaske igre je Nikola Jokic, nestvarno!

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 21 sep 2020, 05:02

A James je inace imao strasne cuvare u Melu i Gordonu kao primarnim defanzivcima u prve 2 runde. A ni sada to nije nesto pretjerano elitno. ADa su cuvali Nurkic/Whiteside, Tucker i sad Millsap/Jokic/ Plumlee u zavisnosti ko je na parketu i kada. ;)
Kako nije o kawhiu kada se kod tebe kroz svaki post može osjetiti žal za nikada prežaljenom ljubavi koja vas je onako jadno ispalila.
Tacno je nekada tuzno pratiti tvoje postve prepune zavistiti i patetike. Kada zelis potkrijepiti svoje misljenje, selektivno biras i razvlacis cinjenice koje idu tebi i korist, a kada ti ne idu, onda ih zanemarujes ili smatras nebitnim.

Sada kada vidiš da Lakersi deru sve pred sobom, to ti toliko tesko pada da pokušavaš isforsirati pricu i izazvati raspravu ko je bolji, Davis ili James iako su kroz cijelu sezonu i ovaj play off u pitanju nijanse. U nekoj utakmici bi vise povukao James, u nekoj Davis.
Veceras je James odigrao lose zadnjih nekoliko minuta, (ali je sve u svemu odigrao jos jednu odličnu playoff utakmicu) i Davis je povukao na kraju, spasio Lebrona i izvukao pobjedu.

Sada bi ti i takvi koji mrze Jamesa i Lakerse (ali ipak malo više Jamesa) iz dna duše nekako i prihvatili da Lakersi i osvoje prsten pod uslovom da James ne bude FMVP kako bi mu godinama mogli osporavati, prigovarati i tražiti dlaku u jajetu kao i svih ovih 16 godina.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 sep 2020, 05:22

Jbt sad se ovdje pocelo pricati da ce Davis dobiti FMVP i onda ovaj Nezz govori da nije opterecen Jamesom,pa brat sad samo navija da AD da vise koseva od Jamesa,eto koliko mizeran mozes biti.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 21 sep 2020, 05:24

James je jos uvijek babo za njih sviju, sa 35 godina on svojom pojavom na parketu fokusira citavu igru na sebe, i tako AD dobiva vecu sansu da pokaze svoj kvalitet. Jbt covjek bi mogao biti did, udara se sa ljudi sto su i prime i opet se traze mane :rol:

Pa napad prije trojke, nije bio bas hajmo reci vrhunski ali fokus je bio na njemu, akcija je bila dobra da je GOAT pogodio bila bi vrhunska, navuko je citav denver u raketu i samo izbacio loptu vani ljudi sami, caruso osto sam ko duh al jbg nije uslo. I opet zadnju akciju fokus na Lebrona, AD proleti i tako sam na trojki bang bang...

Mislim koja glupa preperika i pokusaj umanjivanja utjecaja Jamesa na tim Lakersa i AD-ja peteticno.

@Jham ne budi sore loser, i nemoj trolati kvaris si jos to nesto kredibilnosti sto si ju imao ko najveci navijac Denvera.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 21 sep 2020, 06:33

Kako Nez voli Kawhica svog. Preslatko.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 sep 2020, 07:13

Justin je napisao/la:
21 sep 2020, 06:33
Kako Nez voli Kawhica svog. Preslatko.
I jos prica, "ne navijam ja protiv Jamesa", a svim silama hoce Davis da bude FMVP (ono, ako ce vec osvojiti, bar James nece, daj sta das :rol: ).

Zbog posla nisam smio rizikovati da gledam ovo :mrgreen: , ali vidim neke sive minute Jamesa ove vratile u zivot, napraviti adjustments i ponovo BO u sljedecoj :kafa: .

A Davis moze Bronu produzit karijeru ko Magic Kareemu, da dominira jos 5 godina, inshallah :kafa: :kafa: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 sep 2020, 07:16

Lakersi ako osvoje Jamesu ce se brojati jos jedan prsten i svi ce govoriti da je on vratio Lakerse na tron,naravno da bez saigraca to ne ide,ali on je alfa i omega ekipe.

Ali da se vi ne svadjate previse oko svega Boston ce uzeti prsten,a FMVP ce biti Tatum :kafa:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 sep 2020, 07:25

ronaldo99 je napisao/la:
21 sep 2020, 07:16
Lakersi ako osvoje Jamesu ce se brojati jos jedan prsten i svi ce govoriti da je on vratio Lakerse na tron,naravno da bez saigraca to ne ide,ali on je alfa i omega ekipe.

Ali da se vi ne svadjate previse oko svega Boston ce uzeti prsten,a FMVP ce biti Tatum :kafa:
Ma naravno, jebote kad pomislim situacije prije par godina, od Lonza smo se nesto nadali :rol: . Hajde Ingram je super igrac, ali to ti je ko Kawhi :mrgreen: , ne moze nositi ekipu sam. I onda dodju James i Clutch i sa njima Davis i lagano se koraca prema tituli.

I oni su savrseni jedan za drugog. James ne zavisi vise od pleja/beka koji mora raditi puno za poene (Kyrie), kad imas ovakvog centra/PF onda ti moze mnogo lakse izmisliti poene i manje se trositi, dok Davis ima vrhunskog kreatora i covjeka kojeg se i danas plase kad krene u prodor, znaci mnogo otvorenog prostora za sut :beba: .

Oni su uvijek imali vise smisla od Kawhi-George dua, jer su komplementarni igraci, dok su ova dvojica manje,vise slicni profili igraca, i posto nemaju pravog pleja, moraju mnogo vise raditi (soliranje, prodori, itd) da dodju do koseva. A i ne pomaze naravno sto je PG dokazana pickica u plejofu. Sve su to ovdje neki ljudi pisali jos odavno, dok je vecina drkala na ove druge :kafa: .

A volio bih vala finale Lakers-Boston, jos da je nekako Chicago vratit u zivot, Dallas od vecih centara se vraca takodjer, Amerika bi se zapalila :ljepota: .

PS: Zar neko ovdje stvarno misli da LeBron nece uzeti FMVP ako uzmu :rol: ? E tak tad ce se aparati paliti, ocekujem 30+ stranica kako je nezasluzeno a liga nastimana :rol:.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 21 sep 2020, 07:55

ronaldo99 je napisao/la:
21 sep 2020, 05:22
Jbt sad se ovdje pocelo pricati da ce Davis dobiti FMVP i onda ovaj Nezz govori da nije opterecen Jamesom,pa brat sad samo navija da AD da vise koseva od Jamesa,eto koliko mizeran mozes biti.
Na onakav game winner prva reakcija mu ubadanje Jamesa, kakav hejter :rol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 21 sep 2020, 08:48

Clutch je napisao/la:
21 sep 2020, 07:55
ronaldo99 je napisao/la:
21 sep 2020, 05:22
Na onakav game winner prva reakcija mu ubadanje Jamesa, kakav hejter :rol:
Cudi me tolika mrznja sa njegove strane jer ipak nije imao toliko negativnih iskustava. Ipak je Bron derao nejac na istoku. Jedino ono finale 2013.
A ljubav prema Kawhiu je jos cudnija. Kao kad te cura ostavi zbog drugog a ti ne mozes da se pomiris i jos uvijek je volis. Jos smjesnije sto glumi da nije tako.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 sep 2020, 09:02

Gledaj ih sto su se uspalili.Ne mogu ljudi da vjeruju svojim ocima, pa je onda prica "hejter Jamesa", "ne moze prezaliti Kawhia", "sad se Davis gura" itd. :rol: :rol:

Drugovi, svidjelo se vama ili ne, Anhony Davis, DO OVOG MOMENTA, ima bolji PO od Jamesa.Izvolite pregledajte utakmice opet, pregledajte statistike, sto obicne, sto napredne, pa se vratite.Ja za sebe mogu reci da sam pregledao svaku tekmu do sad, svih ekipa, a sinoc postavih i "grubu" statistiku. Ne moze nista nazor, al nemojte se brinuti, siguran sam da ce James dati sve od sebe u NBA finalu, kad i ako LAL udju, da bude FMVP i vrati tron najboljeg igraca lige. ;)

@Kobe Ma lik je klasicni debil sa svojom ekipom oko sebe.To ko do sada nije skontao ne prati dovoljno pomno njegove postupke.Slazem se i za zadnji dio.Sve kritike zasluzuje, nema opravdanja.Ovo ispadanje u 2.rundi je ogromno podbacivanje.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 21 sep 2020, 09:06

Bolji je lebron iako je Davis statisticki lider. Ipak ima upecatljivo prisustvo na parketu jel :urnebes:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []