Kone mogu do finala samo ako budu imali protekciju sudija kao juče i ako se nama Štilić povrijedi.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kone mogu do finala samo ako budu imali protekciju sudija kao juče i ako se nama Štilić povrijedi.
Zato sam prvo i naglasio "zamisljam".Zamisljam ja i finale LP da igramo tu je to negdje
Mi smo igrali polufinale UEFA kupa i tragično ispali, a vi i dalje zamišljajte.
Nikome te ne damo!
Pošto kupio - po to i prodo...Denchi je napisao/la: ↑21 sep 2020, 13:11NeceMortemHz je napisao/la: ↑21 sep 2020, 12:50Ne vjerujem čisto radi tog navodnog uslova.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑21 sep 2020, 12:41Ovdje, kod mene na poslu, pričaju da će doći do razmjene između FKS i CZ. Navodno, nama napadač, a njima Kovačević. Uslov za razmjenu je, opet navodno, da se Sarajevo plasira u EL.
Zna li neko nešto podrobnije o tome?
Zvezda ne dovodi iz regiona igrace
Ali srpske trac novine vole da izmisljaju price o zvezdi
I o Danilovicu su tako lani pisali bajke...
igra redovno za istru. onaj finalni dio prošle sezone hnl-a poslije korone je bio poznat tamo po pogađanju prečki i stativa umjesto golova, a ove sezone zabio jedini gol koji je istra dala dosad
Ko je odmjeren? Nije on odmjeren nego se usrro i puca pod pritiskom. Jesi li mu vidio face, usrran kao grlica. Dvije ne zna sastaviti na pressici. Nije on za FKS, prevelik je ovo zalogaj moj Vinkec.Vanja8 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 08:36Bordo jutro pitari...
Odavno klub nije imao ovako kvalitetnog trenera...
Miran, odmjeren, taktican...
Ne voli mnogo medije, ne eksponira se, tih,radan i zna sta hoce...
Pojedinci se satrli ovdje sprdajuci se sa tom mirnoćom,zeljni valjda nekakvog cirkusa pored aut linije ili prodavanja ublehaskih fazona na pressicama...
Kod Vinka pored navedenog dvije stvari jos upadaju u oci...
Prvo nikada ni jednu nasu pobjedu nije prokomentarisao , a da se nije zahvalio igracima, niti je i jednom okrivio nekog za losu igru...
Ono zbog čega moramo biti ponosni je sto nas trener vjeruje u igrace, a i oni vjeruju njemu...
Svi su pljuvali TSS,Marinovic mu je vjerovao i vidimo iz tekme u tekmu da je bio u pravu...
Svojom strucnoscu je lagano prebacio teret glavnog playa na igraca koji je tek dosao i to povjerenje Pejovic mu je vratio na fenomenalan nacin...
Drugo,konacno utakmice PL BiH gledamo rahat,bez straha, grčeva u stomaku, rekao bih opusteno jer ni jedna ekipa vise niti moze procitati nasu igru niti mi igramo jedan ustaljeni recept...
Tranzicije krila, pomjeranja linija,izmjene mjesta,formacija...Respect Vinko...
Imamo normalno problema, primimo neki gol koji ne bi trebali, ali jednostavno znamo da cemo zabiti jos jedan ili dva...
Nismo mi jos na 100% leveli,tu smo negdje na 80%,ali je zaista impresivno sa kakvom lakoćom osvajamo teren i pozicioniramo se...
Zato od mene igracima i SŠ, jedan veliki...![]()
Neshvacen napadac, jedino mu je Handza konkurencijaTheNorthFace je napisao/la: ↑21 sep 2020, 15:06igra redovno za istru. onaj finalni dio prošle sezone hnl-a poslije korone je bio poznat tamo po pogađanju prečki i stativa umjesto golova, a ove sezone zabio jedini gol koji je istra dala dosad
Ovdje je sve rečeno i kompletna suština, bravo. Ne znam zašto je teško priznati da si pogriješio, pa neće vam niko glavu skidati. Kažeš 'popiišao se Oremuš po meni', 'popišao se Vinko' ili Jela, Tatar, Miličević, Pejović itd.feniksptica je napisao/la: ↑21 sep 2020, 09:54PA ne mou da vjerujem, sad nambek treba jos i zabijat golove da bude dobar. Kako vas nije stid. I ja sam pljuvo po Mirku al lik nas sve demantova. Vama je opcenito najveci problem priznat da niste bili u pravu, pa onda sami sebe srozavate pisanjem nekakvih nebuloza da to opravdate. To izgleda tako smijesno i ruzno Bogu plakat
Vanja8 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 08:36Bordo jutro pitari...
Odavno klub nije imao ovako kvalitetnog trenera...
Miran, odmjeren, taktican...
Ne voli mnogo medije, ne eksponira se, tih,radan i zna sta hoce...
Pojedinci se satrli ovdje sprdajuci se sa tom mirnoćom,zeljni valjda nekakvog cirkusa pored aut linije ili prodavanja ublehaskih fazona na pressicama...
Fakat imamo dobrog Šefa. Konacno Klub dobija obrise onakvog Kluba kakav smo zeljeli. Ne ureklo se. Da nas onaj kriminalac ne pokrade u Bjelorusiji mozda bi vec sad imali grupe EL. Sjeme mu se zatrlo. Vinko Marinovic nam je trebao i evo sad sa lakocom gledam utakmice, prije sam kao fol nezaineresovan pratio na txt, pa ako pobjedimo odgledam 2,3x snimak![]()
Uvjeren sam, a evo znam da imamo i tekako unutrasnjih rezervi da postanemo vec dogodine respektabilni u regionu. Za 2,3 god. ce ovaj grad biti prepoznatljiv po FKS i SFF![]()
Da ne zaboravim: Dobro jutro Pitari i Hz .
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.