bordobijeli je napisao/la: ↑21 sep 2020, 15:44
Generalno su bili u pravu oni sto su rekli da treba vremena i da ce sve doci na svoje. Al isto tako niko ne moze reci da smo dobro izgledali u prvih 4-5 kola kritikovao se vezni red Pejovic donio to sto nam je trebalo, Hodzica kritikovali evo pokazalo se da Oremus puno bolje izgleda na beku. Ocito da je trebalo vremena da uhvatimo ritam, isto sto sad pišu da je Dzafic loš pa i jest ne znam sto to neko smatra udar na klub ako kazes da nije golman za nas. Nikad nisam za psovanje, pogrdno nazivanja igraca i trenera a rasprava i iznošenja mišljenja forum i jest za to. Vinko pokazao da vlada situacijom i apsolutno zaslužio podrsku. Ja koji postujem Husa i prozvan sam Husrefoljubac apsolutno mogu reci da je Vinko pun pogodak treba mu vrijeme i podrška i bit ce ovo dobro. Naprijed Sarajevo
Dok su drugi trpali niželigaše na pripremama i fasovali koronu, mi smo imali blaži ritam priprema i prenijeli ih u tekuću sezonu. Prvih par kola su bukvalno bile pripremne tekme, gdje smo uigravali odbranu, ugiravali igrače na raznim pozicijama (igrao Tatar desno a Fanimo lijevo, Oremuš igrao malo veznog, malo beka, Velkoski dobijao priliku...). Igrači bili k'o prebijene mačke jer se u ligaške tekme ulazilo sa kondicionim treninzima. Zamisli kako je imat kondicioni trening s Jelom pa tekmu sa Tuzlom koja uopšte nije naivna ekipa. Pa tekma s Veležom, takođe odličnom ekipom. Al jok, mora pitar bit najpametniji, pljuvat, tjerat, prozivat, yebat sve i Vinku i Jeli i Sušiću... i kako čovjek onda da ne ispolji bijes i sarkazam nakon svega? Pojedinci me podsjećaju na klasičnog Bošnju iz filma Ovo malo duše (uloga Đure), koji sina prvo šamara pa onda postavlja pitanja. Mi bismo sve rastjerali i poslije tražili uzroke "problema".