meni je okej sto ti to super potporis svojim korektnim objasnjenjem, meni je samo bio cilj da te malo bocnem za ono sve vezano za oremusa, jer znam da se neces ljutiti.
samozdravlje je vazno
Ma sram te bilo Nasao si matorog levata na kojem ces lajkove skupljati.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Treba malo odmoriti od teme dok ovi "povratnici" ne izbace sav bijes i sarkazam sto se nakupio kroz nekoliko sedmica odmora.
Nikako dva dobra spojiti, docekali smo dobre partije al ne mozes skoro nista osim privatnih sukoba, prozivanja i prepucavanja procitati.
meni je okej sto ti to super potporis svojim korektnim objasnjenjem, meni je samo bio cilj da te malo bocnem za ono sve vezano za oremusa, jer znam da se neces ljutiti.
samozdravlje je vazno
Ma sram te bilo Nasao si matorog levata na kojem ces lajkove skupljati.
odkud ti vidis lajkove a mi ne vidimo. Morto? Admin? pa halo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Samo je krivo, što jučer nije oko 60' minute izveo Tatara, Ahmetovića i Rahmanovića i ubacio Velkoskog, Handžića i Mustedanagića, pa da ih isforsira i izmuči.... 10 minuta igre nije ništa za njih...
I izgubio utakmicu
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Generalno su bili u pravu oni sto su rekli da treba vremena i da ce sve doci na svoje. Al isto tako niko ne moze reci da smo dobro izgledali u prvih 4-5 kola kritikovao se vezni red Pejovic donio to sto nam je trebalo, Hodzica kritikovali evo pokazalo se da Oremus puno bolje izgleda na beku. Ocito da je trebalo vremena da uhvatimo ritam, isto sto sad pišu da je Dzafic loš pa i jest ne znam sto to neko smatra udar na klub ako kazes da nije golman za nas. Nikad nisam za psovanje, pogrdno nazivanja igraca i trenera a rasprava i iznošenja mišljenja forum i jest za to. Vinko pokazao da vlada situacijom i apsolutno zaslužio podrsku. Ja koji postujem Husa i prozvan sam Husrefoljubac apsolutno mogu reci da je Vinko pun pogodak treba mu vrijeme i podrška i bit ce ovo dobro. Naprijed Sarajevo
Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 jun 2020, 13:40
Bosniacum Lilium je napisao/la:Fanimo je imao 5 golova i 5 asistencija kao krilo u Mladosti u 17 utakmica ove sezone. Nasim bekovima je uvijek pravio djecu (iako to nije tako tesko), a i nije mi se cinio kao obicna trkaca kokos. Cruz je svakako suvisan...
Definitivno ne bi bilo dobro da je Fanimo otišao bilo gdje osim kod nas
Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 avg 2020, 22:31
Bosniacum Lilium je napisao/la:Fanimo die beste spieler
P.S. jedino se izvinjavam jer sam rekao da ce Jukic biti najbolje krilo. Jukic ustvari nije los koliko mi to mislimo, vec samo ne odgovara ovom sistemu igre. Jednostavno nije toliko opasan na postavljenu odbranu
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 21 sep 2020, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Generalno su bili u pravu oni sto su rekli da treba vremena i da ce sve doci na svoje. Al isto tako niko ne moze reci da smo dobro izgledali u prvih 4-5 kola kritikovao se vezni red Pejovic donio to sto nam je trebalo, Hodzica kritikovali evo pokazalo se da Oremus puno bolje izgleda na beku. Ocito da je trebalo vremena da uhvatimo ritam, isto sto sad pišu da je Dzafic loš pa i jest ne znam sto to neko smatra udar na klub ako kazes da nije golman za nas. Nikad nisam za psovanje, pogrdno nazivanja igraca i trenera a rasprava i iznošenja mišljenja forum i jest za to. Vinko pokazao da vlada situacijom i apsolutno zaslužio podrsku. Ja koji postujem Husa i prozvan sam Husrefoljubac apsolutno mogu reci da je Vinko pun pogodak treba mu vrijeme i podrška i bit ce ovo dobro. Naprijed Sarajevo
Dok su drugi trpali niželigaše na pripremama i fasovali koronu, mi smo imali blaži ritam priprema i prenijeli ih u tekuću sezonu. Prvih par kola su bukvalno bile pripremne tekme, gdje smo uigravali odbranu, ugiravali igrače na raznim pozicijama (igrao Tatar desno a Fanimo lijevo, Oremuš igrao malo veznog, malo beka, Velkoski dobijao priliku...). Igrači bili k'o prebijene mačke jer se u ligaške tekme ulazilo sa kondicionim treninzima. Zamisli kako je imat kondicioni trening s Jelom pa tekmu sa Tuzlom koja uopšte nije naivna ekipa. Pa tekma s Veležom, takođe odličnom ekipom. Al jok, mora pitar bit najpametniji, pljuvat, tjerat, prozivat, yebat sve i Vinku i Jeli i Sušiću... i kako čovjek onda da ne ispolji bijes i sarkazam nakon svega? Pojedinci me podsjećaju na klasičnog Bošnju iz filma Ovo malo duše (uloga Đure), koji sina prvo šamara pa onda postavlja pitanja. Mi bismo sve rastjerali i poslije tražili uzroke "problema".
Ma možemo mi ovdje pisati sta hocemo al u suštini je to mahalanja i pisanje po nekom osjećaju. 95 % foruma nije vidjelo Dupovca ni kao treceg stopera(spor, ukocen, itd) on je trenutno broj 1 nase odbrane.
Pojedinci me podsjećaju na klasičnog Bošnju iz filma Ovo malo duše (uloga Đure), koji sina prvo šamara pa onda postavlja pitanja.
Tri ili četiri? Ćetri ćetri
E taj.
Al mislio sam na ovu scenu.
Opali mu šamar, dobi obrazloženje, kae "aha". E to smo mi, tjeraj sve majku im yebem svima, ne možemo Mladost dobit... za par sedmica "aha, ništa, jbg".
Znam ja nas, yebo ti nas...
Pojedinci me podsjećaju na klasičnog Bošnju iz filma Ovo malo duše (uloga Đure), koji sina prvo šamara pa onda postavlja pitanja.
Tri ili četiri? Ćetri ćetri
E taj.
Al mislio sam na ovu scenu.
Opali mu šamar, dobi obrazloženje, kae "aha". E to smo mi, tjeraj sve majku im yebem svima, ne možemo Mladost dobit... za par sedmica "aha, ništa, jbg".
Znam ja nas, yebo ti nas...
Nisam gledao film, film izasao 17 godina prije mog rodjenja, pa nisam znao na koju scenu mislis
Izgleda kao interesantan film. Najstariji bh. film koji sam gledao je onaj Savrseni Krug o onoj dvojici djecaka i Hamzi
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO