FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
To je Vanjin drugi profil..nece vise da bude nastariji, hoce da vidi kako je bit najmladjiThrillerHz je napisao/la: ↑21 sep 2020, 16:33Nisam upratio, zna li neko koliko ovaj Zundo ima godina?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
AlfredNobel je napisao/la: ↑21 sep 2020, 15:07Ko je odmjeren? Nije on odmjeren nego se usrro i puca pod pritiskom. Jesi li mu vidio face, usrran kao grlica. Dvije ne zna sastaviti na pressici. Nije on za FKS, prevelik je ovo zalogaj moj Vinkec.Vanja8 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 08:36Bordo jutro pitari...
Odavno klub nije imao ovako kvalitetnog trenera...
Miran, odmjeren, taktican...
Ne voli mnogo medije, ne eksponira se, tih,radan i zna sta hoce...
Pojedinci se satrli ovdje sprdajuci se sa tom mirnoćom,zeljni valjda nekakvog cirkusa pored aut linije ili prodavanja ublehaskih fazona na pressicama...
Kod Vinka pored navedenog dvije stvari jos upadaju u oci...
Prvo nikada ni jednu nasu pobjedu nije prokomentarisao , a da se nije zahvalio igracima, niti je i jednom okrivio nekog za losu igru...
Ono zbog čega moramo biti ponosni je sto nas trener vjeruje u igrace, a i oni vjeruju njemu...
Svi su pljuvali TSS,Marinovic mu je vjerovao i vidimo iz tekme u tekmu da je bio u pravu...
Svojom strucnoscu je lagano prebacio teret glavnog playa na igraca koji je tek dosao i to povjerenje Pejovic mu je vratio na fenomenalan nacin...
Drugo,konacno utakmice PL BiH gledamo rahat,bez straha, grčeva u stomaku, rekao bih opusteno jer ni jedna ekipa vise niti moze procitati nasu igru niti mi igramo jedan ustaljeni recept...
Tranzicije krila, pomjeranja linija,izmjene mjesta,formacija...Respect Vinko...
Imamo normalno problema, primimo neki gol koji ne bi trebali, ali jednostavno znamo da cemo zabiti jos jedan ili dva...
Nismo mi jos na 100% leveli,tu smo negdje na 80%,ali je zaista impresivno sa kakvom lakoćom osvajamo teren i pozicioniramo se...
Zato od mene igracima i SŠ, jedan veliki...![]()
Jaa jes' se namnozilo pljuvaca...
diVi im vodje...
Daj Morto sta je ovo,banuj ga jedno 3 mjeseca...
Nemere covjek ni post napisati da ovaj pljuvac ne uključi se...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 21 sep 2020, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Prvo da Cestitam braci i sesteama braticima i braticnicama 3 boda.
E sad kao sto bordobjeli rece, ako ovde hoce neko reci da su prvih 5 kola pa i protiv nomada pa sisa iz rusije dobro( sa igrom ko protiv borca i slobode bi ih nabili 3:0)onda ne djeli moje misljenje.
Ako takode neko smatra da je trnutni broj bodova dobar i da je racuno da cemo izgubit 4 boda od dobija istok i veleza i da cemo opste izgubit 4 bobe u 8 utakmica opet nedjeli moj misljenje.
Takode ako neko misli da smo i 5-6 kola bili fizicki i kondiciono jaci od bilo koje ekipe sto smo igrali (a igrali smo u vecini slucajeva protiv slabi i amaterski liga) takode ima drugacije misljenje nego ja.
Ako pored 4 boda izgubljena od ekipa od kojih nismo smjeli izgubit 4 boda takode trebali smo minimum jos 2 boda od siminog hana izgubit, ko misli da smo bili bolji u bilo kom segmentu od njih i da smo igracki zasluzeno uzeli tri boda nek pogleda utakmicu
Susic je prvu utakmicu odigrao da valja dosad nula bodova igrac je skup i nije dosad opravdao toliko skupu platu, i siguran sam da ce dzokanovic bit opcija A.a susic opcija B do kraja ugovora
Oremus se pokazao dobro na beku i tu ga treba koristit ako ispadne neki mladi bolji bek na zimu ljeto nebi produzio ugovor
I za kraj TAKODE sam bio na strani vinka i ss jele, i govorio sam treba ljudima pustit da rade u miru do 10-12 kola i onda vidjet kako ce to izgledat.
Fanimo je nakon prvog trka na kosevu pokazo da ce bit najvece pojacanje u histori pl bh sto je iko ikad doveo
Takode reakao sam da je jucesnja utakmica utakmica sezone i citirajteme FK SARAJEVO je sampion 2020-21
Samozdravlje znam da ces trazit podpis al 6785 je toliko velka dok zvjezduca nebude iznad grba
E sad kao sto bordobjeli rece, ako ovde hoce neko reci da su prvih 5 kola pa i protiv nomada pa sisa iz rusije dobro( sa igrom ko protiv borca i slobode bi ih nabili 3:0)onda ne djeli moje misljenje.
Ako takode neko smatra da je trnutni broj bodova dobar i da je racuno da cemo izgubit 4 boda od dobija istok i veleza i da cemo opste izgubit 4 bobe u 8 utakmica opet nedjeli moj misljenje.
Takode ako neko misli da smo i 5-6 kola bili fizicki i kondiciono jaci od bilo koje ekipe sto smo igrali (a igrali smo u vecini slucajeva protiv slabi i amaterski liga) takode ima drugacije misljenje nego ja.
Ako pored 4 boda izgubljena od ekipa od kojih nismo smjeli izgubit 4 boda takode trebali smo minimum jos 2 boda od siminog hana izgubit, ko misli da smo bili bolji u bilo kom segmentu od njih i da smo igracki zasluzeno uzeli tri boda nek pogleda utakmicu
Susic je prvu utakmicu odigrao da valja dosad nula bodova igrac je skup i nije dosad opravdao toliko skupu platu, i siguran sam da ce dzokanovic bit opcija A.a susic opcija B do kraja ugovora
Oremus se pokazao dobro na beku i tu ga treba koristit ako ispadne neki mladi bolji bek na zimu ljeto nebi produzio ugovor
I za kraj TAKODE sam bio na strani vinka i ss jele, i govorio sam treba ljudima pustit da rade u miru do 10-12 kola i onda vidjet kako ce to izgledat.
Fanimo je nakon prvog trka na kosevu pokazo da ce bit najvece pojacanje u histori pl bh sto je iko ikad doveo
Takode reakao sam da je jucesnja utakmica utakmica sezone i citirajteme FK SARAJEVO je sampion 2020-21
Samozdravlje znam da ces trazit podpis al 6785 je toliko velka dok zvjezduca nebude iznad grba
A sto to tebe zanima?ThrillerHz je napisao/la: ↑21 sep 2020, 16:33Nisam upratio, zna li neko koliko ovaj Zundo ima godina?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- DonerKebab
- Kontakt:
Oni su izbacili astanu pa bi im ja dao ulogu blagog favorita. Trebamo biti spremni na 120minuta krvavog rata, hladne glave ih nabit i kad vodimo 2-0 ne misliti da je gotovo.feniksptica je napisao/la: ↑21 sep 2020, 16:31A sto je uhvatila trema za cetvrtak jebote. Nije ovako odavno, ni za Brest nije ovako. Tacno ne valja bit ovaj favorit..
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Moj Zundo, covjek ti je hajvan. I ono malo duse sto mu je Bog dao, dao mu je samo da se pati.
Ni jednog forumasa nisu vise ispitivali nego tebe a ovdje sam evo od 2009.Zundo je napisao/la: ↑21 sep 2020, 16:45A sto to tebe zanima?ThrillerHz je napisao/la: ↑21 sep 2020, 16:33Nisam upratio, zna li neko koliko ovaj Zundo ima godina?
Zracis sa necim ocigledno,cuvaj se mali.Bacili su oko na tebe,isto u zatvoru kad dodje neko mlad,prva zrtva je za naj.ebat.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThrillerHz
- Kontakt:
Do sad sam bio najmladji ovde, pa da mi titulu ne kradesZundo je napisao/la: ↑21 sep 2020, 16:45A sto to tebe zanima?ThrillerHz je napisao/la: ↑21 sep 2020, 16:33Nisam upratio, zna li neko koliko ovaj Zundo ima godina?
1946~
Teški* hajvan.

Jooj Zunde, nije gledao taj klasik. Sniman između Breze i Visokog inače. :kaHva:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma ja sam najmladji, nema teorije da si mladji od meneThrillerHz je napisao/la: ↑21 sep 2020, 16:54Do sad sam bio najmladji ovde, pa da mi titulu ne kradesZundo je napisao/la: ↑21 sep 2020, 16:45A sto to tebe zanima?ThrillerHz je napisao/la: ↑21 sep 2020, 16:33Nisam upratio, zna li neko koliko ovaj Zundo ima godina?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- ThrillerHz
- Kontakt:
Zundo
-
- Kontakt:
Ma prvaci svijeta smo da pljujemo svoje. Kratko pamcenje u Pitara. Samo da podsjetim:
08.8.2019--FKS:Bate 1:2 Handzic gol
19.8.2019--FKS:FK Valjanje 2:1, dilirijum na Istoku
24.8.2019--FKS:Velez 2:1, odlucujuci gol malo manji dilirijum
08.8.2019--Zvijezda 09:FKS 1:1 , penal nad njim
Bez tih 5 bodova mogli smo u kuci plakati, a ne pred VV likovati. Sve ulazio kao rezerva. Dobri vam Sofranac,Gavric,Krste i Oremusa u zvijezde ukivati.Sve ljudina do ljudine. Vole klub, vole ... Sad kad ga pljujete dao gol i 3 asistencije. Malo li je ? I ja mislim da nam trebaju bolji, ali ovolika hajka nigdje veze.
Marinovic se pita, a pisemo da zna posao. Kontradiktorni ste bili i bit cete.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ja predlazem anketa da se baci ko je mladji.Ko pobjedi poslat cemo mu skolski pribor iz Fan Shopa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TheNorthFace
- Kontakt:
uglavnom se raja podjebava oko toga ko je stariji samo ovde oko tog ko je mlađi 

1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bosnas_, ErosViverosViv, pinki i 76 gostiju.