Strah je velikdinoo je napisao/la: ↑21 sep 2020, 15:22Konacno jedno objektivno misljenje, neko ko vidi vecu sliku. Hvala ti.
Juventus je jednostavno shvatio da nema vise svrhe upirati na svu nepravdu koja se desava i odlucio je da stojicki suti, trpi i radi ono sto najbolje zna. Igra fudbal. Ostalo je prepustio drugima koji se eto brinu i o sudijama, evo vidimo i o transferima drugih klubova itd.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja mu dajem 10 kola fore pošto na početku sezone ima relativno lagan raspored
Svaki put je usrao drugu sezonu, nešto sumnjam da sada neće
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cekaj sad, sa koje strane san sira puse? Sjever ili jug? Poce sezona,dodje vjetar, a mi ni ne znamo odakle puse jbgRaonffa je napisao/la: ↑21 sep 2020, 20:26Strah je velikdinoo je napisao/la: ↑21 sep 2020, 15:22Konacno jedno objektivno misljenje, neko ko vidi vecu sliku. Hvala ti.
Juventus je jednostavno shvatio da nema vise svrhe upirati na svu nepravdu koja se desava i odlucio je da stojicki suti, trpi i radi ono sto najbolje zna. Igra fudbal. Ostalo je prepustio drugima koji se eto brinu i o sudijama, evo vidimo i o transferima drugih klubova itd.![]()
Oluja sa istoka preko sjevera Meazze 
Ovi sa San Sira su fukare, nema od njih ništa, jedva će se boriti za EL.
Ovi sa San Sira su fukare, nema od njih ništa, jedva će se boriti za EL.
- nextterrain
- Kontakt:
Ibra lagani hattrick za prvu od mnogih Milanovih pobjedaa u nizu 
- Beduin
- Kontakt:
Pioli nije za velike stvari kakav god tim imao, a Milanu je i sama borba za LP velika stvar trenutno. Vidicemo koliko ce taj pritisan uticati na njega.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jel mi moze neko objasniti zasto su navijaci skuceni na jednom mjestu na svakom stadionu pored toliko praznog prostora?
Nije samo u Milanu, vidjoh i preko vikenda na drugim stadionima.
Nije samo u Milanu, vidjoh i preko vikenda na drugim stadionima.
- BlaiseMatuidi
Zato da se ne mora cijeli stadion mesti od ostataka kospica i kikirikija, vec samo jedan sektor.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A ja htio pitat zašto nema navijača kad je nedavno bila neka obavijest da su dopušteni.
Spakovao ga Ibro
majstorski
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
francuska preko 5000 slucajeva dnevno, otvorili kapije, evo gledam auxerre, navijaci na tribinama kao da nema corone
u ligue 1 je kapacitet 5000, ne znam za ligue 2, mada je ovaj stadion mali i ima navijaca koliko uvijek i bude
italija preko 1000 slucajeva dnevno, kapitet 1000 ljudi na stadionu (debili)
u ligue 1 je kapacitet 5000, ne znam za ligue 2, mada je ovaj stadion mali i ima navijaca koliko uvijek i bude
italija preko 1000 slucajeva dnevno, kapitet 1000 ljudi na stadionu (debili)
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 21 sep 2020, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Da,nema smisla samo 1000 ljudi.

Roma are at strong risk of having their draw against Verona converted to a 3-0 loss after Diawara appeared in the game while not being part of the 25 player squad list submitted to league before season started
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pazite, da Conte ne frkne prije njega..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ja zasigurno znam da kojim slučajem Ciru ode iz Lazia, zamjena koju najviše voli Chini bi bio Morata.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- BlaiseMatuidi
Milan sinoc potvrdio status Juventusovog prvog konkurenta za skudeto ove sezone.
- anonymousHD
- Kontakt:
Juventusova uprava je smeće.
Uhh,kakvo iznenađenje da su iz tabora Jome opet pokušali varat.Baš me iznenadilo i zateklo.Suarez passed his Italian test language by cheating, Luis knew the questions in advance, according to Sport Mediaset.
Započela i policijska istraga hehe
Kažu da su mu i ocjene upisane prije nego je uopce polagao
Ovi u zadnji čas odustali od njega da im se ne prikelji nešto
Kažu da su mu i ocjene upisane prije nego je uopce polagao
Ovi u zadnji čas odustali od njega da im se ne prikelji nešto
Fabrizio Romano: "Big issue. There has been “irregularities” in the test of Luis Suárez for Italian Exam in the University for Perugia. “Suárez got advance questions, he had the passport by cheating”, according to preliminary investigations."
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 22 sep 2020, 13:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.