Ja mu dajem 10 kola fore pošto na početku sezone ima relativno lagan raspored
Svaki put je usrao drugu sezonu, nešto sumnjam da sada neće
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ja mu dajem 10 kola fore pošto na početku sezone ima relativno lagan raspored
Cekaj sad, sa koje strane san sira puse? Sjever ili jug? Poce sezona,dodje vjetar, a mi ni ne znamo odakle puse jbgRaonffa je napisao/la: ↑21 sep 2020, 20:26Strah je velikdinoo je napisao/la: ↑21 sep 2020, 15:22Konacno jedno objektivno misljenje, neko ko vidi vecu sliku. Hvala ti.
Juventus je jednostavno shvatio da nema vise svrhe upirati na svu nepravdu koja se desava i odlucio je da stojicki suti, trpi i radi ono sto najbolje zna. Igra fudbal. Ostalo je prepustio drugima koji se eto brinu i o sudijama, evo vidimo i o transferima drugih klubova itd.![]()
Zato da se ne mora cijeli stadion mesti od ostataka kospica i kikirikija, vec samo jedan sektor.
Roma are at strong risk of having their draw against Verona converted to a 3-0 loss after Diawara appeared in the game while not being part of the 25 player squad list submitted to league before season started
Pazite, da Conte ne frkne prije njega..
Uhh,kakvo iznenađenje da su iz tabora Jome opet pokušali varat.Baš me iznenadilo i zateklo.Suarez passed his Italian test language by cheating, Luis knew the questions in advance, according to Sport Mediaset.
Fabrizio Romano: "Big issue. There has been “irregularities” in the test of Luis Suárez for Italian Exam in the University for Perugia. “Suárez got advance questions, he had the passport by cheating”, according to preliminary investigations."