NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Imamo mi plan već deset godina pa i dalje tapkamo u istom mjestu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Edin Mujic iz Željezničara na posudbi u Jedinstvu
Je li on veznjak? Eto igrača za U21, valjda nije taraba ko Makić
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
ljevokrilni napadač primarna pozicija, napadač sekundarna.
Orijentisan na postizanje golova.
Prošle godine prvi strijelac juniorske Premijer lige, a pretprošle četvrti.
Orijentisan na postizanje golova.
Prošle godine prvi strijelac juniorske Premijer lige, a pretprošle četvrti.
Ma ja, ne znam što sam se ponadao da je veznjak 

Ja sam se ponadao da je bek
Neka je on U21, bolji je nego ovi nasi juniori
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Pa na lijevom krilu vec Tankuljic koji je U21 i jedan od najboljih igraca ove sezone
Pa sta ce biti u slucaju povrede ,ili kartona Tankuljica, neka konkurencije, a dosao je na posudbu mislim da ga i Zeljo placa a Jedinstvo mozda nesto simbolicno
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Vise ti treba veznjak ili desni bek U21 al ajd
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
moze momak i iza napadaca igrati, i Muri je dosao kao cisto krilo pa je prekomandovan na beka
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Covjek objasnio sve u par recenica.nebeskasila je napisao/la: ↑21 sep 2020, 16:21Ja sam isto to pisao da cemo otici u PL iste godine se vratiti nazad i sa tim unistiti klub do kraja. Nista spremno nemamo. Ekipa se vec sad treba praviti za pl ako se udje ne mozemo zamijeniti 11 igraca. Trenee vec sad treba biti za PL da vec uigrava sve to. Da ne idemo na izlet. Pomocni teren ako se sad ne pocne praviti prije izbora nece nikad. Prica o reflektorima isto nista.
Sto se tice omladinske skole jedinstvo da je jak klub djeci bi san bio da tu treniraju. Svi roditelji vode djecu u druge skole jer znaju kakvo je stanjw u jedinstvu ali i to se kroz kratko vrijeme dogovori. Prekounje i kolibri imaju puno djece. Jako Jedinstvo pokupi najbolju djecu sebi. Samo raditi kako treba. Nez sta trenutno rade u klubu jer vas dosta pise kako ova uprava radi super posao ali nez sta osim sto su doveli pae igraca
@inatsilni - zbog takvih izjava svijetla u jedinstvu nema. Sve neki planovi za osvajanje lige sampiona u 4 godine, kad ono plan nije ni odstampan.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
samo uzivajte deckiiJedinstvo37 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 20:56Covjek objasnio sve u par recenica.nebeskasila je napisao/la: ↑21 sep 2020, 16:21Ja sam isto to pisao da cemo otici u PL iste godine se vratiti nazad i sa tim unistiti klub do kraja. Nista spremno nemamo. Ekipa se vec sad treba praviti za pl ako se udje ne mozemo zamijeniti 11 igraca. Trenee vec sad treba biti za PL da vec uigrava sve to. Da ne idemo na izlet. Pomocni teren ako se sad ne pocne praviti prije izbora nece nikad. Prica o reflektorima isto nista.
Sto se tice omladinske skole jedinstvo da je jak klub djeci bi san bio da tu treniraju. Svi roditelji vode djecu u druge skole jer znaju kakvo je stanjw u jedinstvu ali i to se kroz kratko vrijeme dogovori. Prekounje i kolibri imaju puno djece. Jako Jedinstvo pokupi najbolju djecu sebi. Samo raditi kako treba. Nez sta trenutno rade u klubu jer vas dosta pise kako ova uprava radi super posao ali nez sta osim sto su doveli pae igraca
@inatsilni - zbog takvih izjava svijetla u jedinstvu nema. Sve neki planovi za osvajanje lige sampiona u 4 godine, kad ono plan nije ni odstampan.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Za pohvalu je ovo posudivanje omladinaca pogotovo iz top kluba iz PL. Nesto sto bi se trebalo nastaviti, procesljati jos po juniorima vidjeti nekog veznog igraca ili beka i bice dobro.
Volim samo Jedinstvo Bihać
-
- Kontakt:
U nas se drze onog. Napad je najbolja odbrana. Samo napad uzimamo
Još ne znamo ko je čupo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.